Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

outdoor_1200x500.jpg

Rengøringsvejledning til udendørsmøbler

Den bedste måde at forlænge levetiden på dine udendørsmøbler i dagtilbuddet eller på skolen er ved regelmæssigt at rengøre dem. Efterlad ikke møblerne ubeskyttet udendørs mere end nødvendigt, og olier træmøbler med jævne mellemrum.

Rengøring
Rengør møblerne med en mild sæbeopløsning.

Vedligeholdelse
Efter snefald eller regn, tør sne og vand af alle flade overflader.

Træmøbler
Møblerne er grundolieret, men for at forhindre, at overfladen tørrer ud og revner, så fugt kan trænge ind i træet, anbefaler vi at oliere møblerne med jævne mellemrum, for eksempel en eller to gange om året. Gerne allerede en gang inden brug. Husk at bruge en giftfri vandbaseret olie til udendørs brug.

Opbevaring
Det bedste er at opbevare møblerne et tørt og køligt sted. Ved opbevaring udendørs, dæk dem gerne med et vandtæt overtræk. OBS! Det er vigtigt, at luft kan cirkulere mellem overfladen og overtrækket for at undgå kondens og skimmel.

Efterspænd skruer og beslag
Da møblerne udsættes for hyppig brug, bør skruer og beslag kontrolleres og efterspændes efter behov for at bevare stabilitet og funktion.

Kontakt os
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 20 60 80 eller info@lekolar.dk. Vores åbningstider er mandag - torsdag 08:00 - 16:00 og fredage 08:00 - 15:00.

 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.