Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Skole & SFO

Skole & SFO

Udendørs OL-aktiviteter

Tipsnummer 9468 Sværhedsgrad: Let

Sådan gør du

  1. Sky is the limit - Hvis der er sne udenfor, kan holdene konkurrere om, hvem der bygger det højeste tårn på tid. Er det snefrit, kan du bruge klodser, LEGO eller spande/baljer. Når tiden er gået, måler I hvilket tårn, der er højest.
  2. Skihop (kræver sne) - Holdene skal bygge en bakke på tid og derefter lade hver deres skihopper (varenr. 73110) hoppe så langt som muligt. Den der hopper længst vinder.
  3. Sneskovlsløb (kræver sne) - Sneskovling kræver teknik! På kortest mulig tid skal man ved hjælp af en sneskovl skubbe så mange bolde ind på et markeret område, men kun en bold ad gangen. Holdet der får flest bolde i mål vinder. Aktiviteten kan også afvikles som stafet eller tremandshold, alt efter hvor mange der deltager.
  4. Nedgravede skatte (kræver sne og forberedelse) - En lærer/pædagog gemmer genstande i en snebunke på forhånd. Hvor mange af tingene kan holdet nå finde på en given tid? De forskellige ting kan give forskellige point.
  5. Skiskydning - Brug samarbejdsski, hvis I arbejder sammen to og to, eller dåsestylter, hvis I deltager en mod en. I en stafet skal holdene bevæge sig frem til et punkt, hvor man kaster en bold på f.eks. en kegle. Et kast per omgang. Fortsæt til alle har kastet 1-3 gange hver, alt efter hvor mange der er på holdene. Det hold, der vælter flest kegler, vinder.
  6. Frisbeegolf - Læg hulahopringe på et stort område. Holdene skal kaste frisbees og forsøge at ramme ringene. Hvis du har ringe i forskellige størrelser, kan de give forskellige point. Det hold med flest point vinder.
  7. Stigen - Hvert hold får en stige. Stigen være fyldes med genstande på en given tid - skovle, pinde, vanter osv. Stigen har nummererede trin, og man skal lægge en ting på det første trin, to ting på det andet trin, tre ting på det tredje trin osv. Det er ikke tilladt at have den samme genstand i forskellige felter, man kan for eksempel ikke lægge sten på alle trin. Når tiden er gået, tælles genstande, og det hold med flest godkendte genstande vinder.
  8. Ishockeymål - Straffesparkskonkurrence med stave og bolde - enten med målmand, eller et stykke væk fra åbent mål. De den får flest i mål vinder!
  9. Curling. Mål op til en lang bane. Hvert hold har sit eget skateboard. Skub fra ved start, og prøv at komme så tæt på målet som muligt.
  10. Slalomstafet - Hvert hold får en ske og en bandybold. Balancer bolden på skeen, mens du løberord zigzag mellem keglerne, før du giver skeen videre til den næste person. Hvis du mister bolden, skal du starte forfra. Det første hold, der når i mål, vinder.
Dette sæt rækker til 20 børn
Kontakt os for pris

I sættet indgår:

Sneskovl med aluskaft

Varenr. 73112
En stor sneskovl med kraftigt skaft af aluminium. ...
72,00 kr.

Markeringskegler 23 cm gul

Varenr. 71982
4 stk./pk. Kegler som kan stables og bruges både u...
39,00 kr.

Skateboard

Varenr. 122639
Et skateboard med ekstra forstærkning i bunden og ...
615,00 kr.

Floorball-bolde, farvede 10 stk.

Varenr. 140589
10 stk./pk. Hockeybolde til leg, skole og træning....
63,00 kr.

Målebånd 10 m

Varenr. 75011
Robust 10 m målebånd i holdbart materiale. Af ABS-...
206,00 kr.

Legeringe

Varenr. 75004
5 stk./pk. Legeringe i kraftig ABS-plast. Ø60 cm. ...
195,00 kr.

Frisbee

Varenr. 75281
2 stk./pk. Af genanvendt PP. Ø22,5 cm. Fra 3 år.
63,00 kr.

Skihopper

Varenr. 73110
Hold øje med skibakken! Se, hvem der kommer længst...
76,00 kr.

Dantoy dåsestylter

Varenr. 71102
1 par/pk. Til træning af balance og koordination. ...
64,00 kr.

Reaktionsbold 4 stk. Reaktionsbold 4 stk..

Varenr. 71392
4 stk./pk. Denne sekskantede bold er god til at tr...
127,00 kr.

STIGA mål til floorball sammenklappeligt

Varenr. 71487
Færdigsamlet floorball-mål. Det er nemt at opbevar...
Kontakt os for pris
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.