Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Skole & SFO

Skole & SFO

Pop Fidget - Først i mål

Tipsnummer 9459 Sværhedsgrad: Let
I skal bruge en pop fidget til alle deltagere samt en terning eller to. Slå terningen på skift, og pop tallet, som terningen viser på egen fidget. Den som først har poppet alt på sin fidget vinder! Øg sværhedsgraden: Lav regler som f.eks. at hvis man slår en treer, må man fjerne tre pop fra sin egen fidget eller lade en af de andre spillere poppe bobler på deres fidget i stedet for en selv.
Dette sæt rækker til 2 børn
326,00 kr.

I sættet indgår:

Pop Fidget pad, flerfarvet cirkel

Varenr. 130373
Ved at trykke på knapperne på denne regnbuefarvede...
38,00 kr.

Bløde terninger 5x5 cm

Varenr. 52219
3 stk./pk. Terninger af PU. Fra 3 år.
125,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.