Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Telefonsystem

Vores telefonsystem er desværre nede pt. Vi arbejder på højtryk for at få det til at virke igen. I kan altid kontakte os på info@lekolar.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer. Mvh Lekolar

Babblarna Lekolar

Babblarna er flyttet ind hos Lekolar

Babblarna er en meget populær samling af farverige figurer, som er udviklet efter Karlstadmodellen, en sprogtræningsmodel, som er grundlagt af en svensk professor ved navn Iréne Johansson tilbage i 70’erne.

Ud over at være nogle supersøde figurer i flotte farver med hver deres personlighed, hjælper
Babblarna børn med en bedre sprogudvikling gennem leg, sang og lyde.

I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne (Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo), der er nogle af de letteste lyde at sige for børn.
Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. 
Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt.

Babblarna egner sig derfor specielt godt til dagpleje- og vuggestuebørn.

 • TaleKassen - Snak løs med Babblarna

  TaleKassen - Snak løs med Babblarna

  Varenr.: 123385
  En skøn kasse fuld af materialer at snakke om og lege med. Kassen indeholder: Babblarna fingerdukker - leg og lad fantasien få frit løb! 8-10 cm. • Bilen Tut - hvem vil køre med? Alle fingerdukkerne kan være der! • Titte-bøh-puslespil med Babblarna, som gemmer sig bag buske i Babblarnas dal men kigger frem, når man vender brikkerne. Sjovt titte-bøh-puslespil for de mindste. • Talebogen Daddiddo Babblarna hvor vi møder Tut og Babblarna og kigger ind i Babblarnas hus, men der er hele tiden nogen, som mangler. Hvem? Peg, fortæl og pludr løs! • Talebogen Babbibboo Babblarna. Hvad laver Babblarna? Hvem gemmer sig bag sofaen? Hvem er det, der har overskæg? Hvem kører i rutsjebane? Denne bog indbyder til masser af snake om de forskellige figurer i sjove og lokkende miljøer. Peg, fortæl og pludr løs! Babblarnas talebøger indeholder stort set ingen tekst, da det er meningen, at voksne og børn sammen skal udforske og tale om hver side, og hvad der sker på billederne. Sjovt og lærerigt for de mindste. • Kassen indeholder også en letlæst vejledning med tips og idéer til, hvordan materialerne kan anvendes i gruppen.
  695,00 kr.
 • Den første kasse - Kom godt i gang med Babblarna

  Den første kasse - Kom godt i gang med Babblarna

  Varenr.: 123382
  Indeholder: Fire bøger om Babblarna (Dadda på besøg, I Babblarnas hus, I Bobbos taske, Hvor er Babbas ting?), plastfigurer med Babblarna, et formpuslespil, et billedlotteri med Babblarna og en praktisk kasse til at opbevare alle produkterne i. Desuden medfølger en letlæst vejledning, som giver tips og idéer til, hvordan materialerne kan bruges. En fin A3-plakat følger med som en ekstra bonus. Et perfekt sæt til at komme i gang med sprogleg, hvor fantasien kan få frit løb.
  1.199,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamser 6 stk.

  Babblarna bamser 6 stk.

  Varenr.: 12359
  Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  698,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna talebog - Daddiddoo Babblarna?

  Babblarna talebog - Daddiddoo Babblarna?

  Varenr.: 50055
  30 sider. En talebog med Babblarna. Bogen lægger op til samtale, da der ikke er nogen tekst. Her kommer bilen Tut og Babblarna. Men hvem mangler? Vi får endda et kig ind i Babblarnas hus. Peg, fortæl og babbl! I kraftigt pap uden giftstoffer. Babblarna er en gruppe farverige figurer, som er kommet for at gøre sprogtræning til et spændende og legende eventyr. Den pædagogiske platform er Karlstadmodellen og sprogtræningen retter sig mod børn i tidlig sprogudvikling. Man kan kun elske Babblarna og hverken børn eller voksne kommer til at tænke på, at det er sprogtræning, der handler om. Det føles som en leg og eventyr i Babblarnas verden. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna når de taler og ved at høre deres måde at tale på trænes melodien i sproget effektivt. Mål: 16x16 cm.
  129,00 kr.
 • Babblarna bog - Dadda siger hej

  Babblarna bog - Dadda siger hej

  Varenr.: 129383
  36 sider. Tag med Dadda og hils på alle vennerne fra Babblarnas verden! Bogen fokuserer især på ordet ”Hvem?”. Mål: 20x20 cm. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Bagerst i bogen er der illustrationer med tegnsprog til ordene i bogen.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarnas bog - I Babblarnas hus

  Babblarnas bog - I Babblarnas hus

  Varenr.: 50075
  36 sider. Babblarnas hus byder på spændende eventyr, når vi skal se, hvad Babblarna foretager sig i huset. Bogen fokuserer på ordet "Hvad?" Mål: 20x20 cm. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Bagerst i bogen er der illustrationer med tegn til tale til ordene i bogen.
  149,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna talebog - Hallooooo Babblarna

  Babblarna talebog - Hallooooo Babblarna

  Varenr.: 50053
  18 sider. En talebog med Babblarna. Den første bog om Babblarna. Med et opslag for hver af Babblarna. Peg, fortæl og babbl! 16x16 cm. Giftfrit papir i tykt pap. Babblarna er farverige figurer, som gør sprogtræning til en leg. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarnas bog - Hvor er Babbas ting?

  Babblarnas bog - Hvor er Babbas ting?

  Varenr.: 50074
  36 sider. Babba har mistet alle sine ting og nu er vi sammen nødt til at finde dem. Bogen fokuserer på ordet "Hvor". Mål: 20x20 cm. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Bagerst i bogen er der illustrationer med tegn til tale til ordene i bogen.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarnas bog - I Bobbos taske

  Babblarnas bog - I Bobbos taske

  Varenr.: 50073
  36 sider. Bobbo har samlet alle sine venners ting i sin taske. Hver ting tages op én ad gangen, og sammen med Bobbo finder vi ud af, hvis ting det er. Bogen fokuserer på ordet "hvis". Mål: 20x20 cm. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Bagerst i bogen er der illustrationer med tegn til tale til ordene i bogen.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna plastfigurer

  Babblarna plastfigurer

  Varenr.: 12048
  Alle 6 figurer fra Babblarna. CE-mærket. Af BPA-fri plast uden ftalater. Mål: 7-10 cm. Fra 0 år.
  224,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna figurer 6 stk.

  Babblarna figurer 6 stk.

  Varenr.: 17244
  6 stk/pk. Indeholder figurerne Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo. I legen med Babblarna og deres specielle måde at tale på udvikles barnets sprog. Af TPR. Mål: 4,5-8 cm. Fra 3 år.
  325,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna plastfigurer - Salabim

  Babblarna plastfigurer - Salabim

  Varenr.: 11218
  Tryl med Babblarna og hils på Gagga, Giggi, Goggo og Sassa, Sissi, Sosso! Seks nye plastfigurer at lege med. Stofpose til opbevaring følger med. Synes du, det er svært at lære navnene på de nye figurer? Det er konsonanten i Babblarnas navn, som er ændret, men vokalerne er de samme. Den lille Babblar som ligner Babba hedder Gagga og den sorte Babblar som ligner Bobbo hedder Goggo, den orange Babblar som ligner Bibbi hedder Giggi, den blå Babblar som ligner Dadda hedder Sassa, den lysblå Babblar som ligner Diddi hedder Sissi og den lyserøde Babblar som ligner Doddo hedder Sosso. Så enkelt er det! Figurerne er 7-10 cm høje og produceret iht. den europæiske standard for legetøj, EN71. Babblarna plastfigurer er CE-mærket. Plasten indeholder ikke ftalater eller andre giftstoffer.
  219,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarnas hus rosa/rødt

  Babblarnas hus rosa/rødt

  Varenr.: 17471
  Kom og leg i Babblarnas verden! Her bor Dadda, Diddi og Doddo i hver sit hus. Husene er i sjove former og kan nemt sættes sammen og skilles ad uden skruer. Hvert hus har en dør, som kan åbnes. Mål: 23x37x20 cm. Fra 3 år.
  399,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarnas hus med figurer

  Babblarnas hus med figurer

  Varenr.: 17240
  Kom og leg i Babblarnas verden! Babblarnas huse er i sjove former og kan nemt sættes sammen og skilles ad uden skruer. Figurerne Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo medfølger. Hvert hus har en dør, som kan åbnes. Mål: 23x37x20 cm. Fra 3 år.
  998,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarnas hus blå/grønt

  Babblarnas hus blå/grønt

  Varenr.: 17470
  Kom og leg i Babblarnas verden! Her bor Babba, Bibbi og Bobbo i hver sit hus. Husene er i sjove former og kan nemt sættes sammen og skilles ad uden skruer. Hvert hus har en dør, som kan åbnes. Mål: 23x37x20 cm. Fra 3 år.
  399,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna puttekasse

  Babblarna puttekasse

  Varenr.: 122687
  Puttekassen har stor legeværdi, og barnet træner samtidig finmotorikken. Når børn pludrer, snakker, synger og leger med Babblarna, udvikler de også deres eget sprog. Kassen har form som robotten Klonk, og de seks klodser har forskellige geometriske former af Babblarna, som barnet kan genkende. Formerne er nemme for barnet at lære og har Babblarnas glade ansigter på siden. Men hvilken af klodserne passer i hvilket hul? Bunden af puttekassen er dækket med filt for at give en behagelig lyd, når klodserne slippes. Mål: 17,5x20x19 cm. Fra 18 måneder.
  350,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna formpuslespil

  Babblarna formpuslespil

  Varenr.: 16767
  Formpuslespillet består af de 6 figurer fra Babblarna: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo. Når du løfter brikkerne, står deres navn i bunden af puslespillet. 6 brikker. Mål: 30x21 cm. 1-3 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna talebog - Babbibboo Babblarna

  Babblarna talebog - Babbibboo Babblarna

  Varenr.: 50054
  30 sider. En talebog med Babblarna. Bogen lægger op til samtale, da der ikke er nogen tekst. Hvad gør Babblarna? Hvem gemmer sig bag sofaen? Hvem har skæg? Peg, fortæl og babbl! 16x16 cm. Giftfrit papir i tykt pap. Babblarna er farverige figurer, som gør sprogtræning til en leg. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna pakke med alle 7 minifigurer

  Babblarna pakke med alle 7 minifigurer

  Varenr.: 12370
  En af hver af minifigurerne Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi, Doddo og bilen Tut. Babblarna er farverige figurer, som gør sprogtræning til en leg. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  349,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hånddukker 6 stk.

  Babblarna hånddukker 6 stk.

  Varenr.: 19248
  Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo som hånddukker. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan maskinvaskes ved 40°C. Højde: 30 cm.
  498,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna lotto

  Babblarna lotto

  Varenr.: 16764
  Indeholder 36 lottokort og 4 spillebrætter 20x20 cm. Fra 2 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Memo

  Babblarna Memo

  Varenr.: 16766
  72 memokort/36 par. Æsken måler 20x20 cm. Fra 2 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna vest - Diddi

  Babblarna vest - Diddi

  Varenr.: 19175
  Udklædning med velcroluk på ryggen. Finvask 40°C. Str. 92-104. Fra 2 år.
  249,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna vest - Babba

  Babblarna vest - Babba

  Varenr.: 19172
  Udklædning med velcroluk på ryggen. Finvask 40°C. Str. 92-104. Fra 2 år.
  249,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna puslespil - Titte-bøh

  Babblarna puslespil - Titte-bøh

  Varenr.: 16770
  Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo gemmer sig bag buskene i Babblarnas dal, men de titter frem, når du vender brikken. Sjovt puslespil til de mindste. 6 brikker. Mål: 30x21 cm. Fra 1 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna puslespil

  Babblarna puslespil

  Varenr.: 16759
  Et træpuslespil med motiv af de populære figurer fra Babblarna. 6 brikker. Fra 2 år.
  99,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Klonk

  Babblarna Klonk

  Varenr.: 12371
  Babblarnas bedste ven, robotten Klonk, er lige så blød og skøn at holde om som de øvrige Babblarna. Klonk er blå med 3 rosa fletninger og kan sidde ned. Mål: 25 cm. Maskinvask 40°C. Fra 0 år.
  179,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna domino

  Babblarna domino

  Varenr.: 16769
  Et sjovt og lærerigt spil med billeder af Babblarna og antal. Læg brikker med prikker eller billeder i lange rækker, så de samme billeder ligger mod hinanden. 2-4 spillere. 28 dele. Fra 3 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamse - Dadda

  Babblarna bamse - Dadda

  Varenr.: 12356
  Dadda er en glad Babblar med rare øjne og et stort smil. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna store plastfigurer - Babba, Bibbi, Bobbo

  Babblarna store plastfigurer - Babba, Bibbi, Bobbo

  Varenr.: 118779
  Sig goddag til Babblarna! Tag Babba, Bibbi og Bobbo med på eventyr! Fantastiske og sjove til leg og sprogtræning. Figurerne er 10-15 cm høje. Lavet af PVC uden ftalater. Fra 0 år.
  211,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna maxiperler (Bobbo, Doddo og Dadda)

  Babblarna maxiperler (Bobbo, Doddo og Dadda)

  Varenr.: 44158
  Maxiperler og perleplade. I dette sæt kan du lave Bobbo, Doddo og Dadda med rørperler. Indeholder 600 rørperler, 1 perleplade, 1 strygepapir og instruktioner. Ø10 mm. Af PE. Fra 3 år.
  228,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Faffa bamse

  Babblarna Faffa bamse

  Varenr.: 118784
  Babblarnas fugl, Faffa, som herlig bamse! Babblarna er farvrige, bløde og ganske vidunderlige. De passer perfekt til alle former for spogleg. Faffa-bamsen er omtrent 15 cm. Vaskes ved 40°C. Fås også som minibamse.
  130,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Vovvo bamse

  Babblarna Vovvo bamse

  Varenr.: 118782
  Babblarnas hund, Vovvo, som herlig bamse! Babblarna er farvrige, bløde og ganske vidunderlige. De passer perfekt til alle former for spogleg. Vovvo-bamsen er omtrent 15 cm. Vaskes ved 40°C. Fås også som minibamse.
  130,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamse - Tut

  Babblarna minibamse - Tut

  Varenr.: 12369
  Her kommer Tut kørende, klar til at byde sine venner ombord. Leg og hav det sjovt med Tut og alle Babblarna i miniformat. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål ca. 15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  59,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna figurer - Babba, Bibbi og Bobbo

  Babblarna figurer - Babba, Bibbi og Bobbo

  Varenr.: 17238
  3 stk/pk. Indeholder figurerne Babba, Bibbi og Bobbo. I legen med Babblarna og deres specielle måde at tale på udvikles barnets sprog. Af TPR. Mål: 4,5-8 cm. Fra 3 år.
  185,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna figurer - Dadda, Diddi og Doddo

  Babblarna figurer - Dadda, Diddi og Doddo

  Varenr.: 17239
  3 stk/pk. Indeholder figurerne Dadda, Diddi og Doddo. I legen med Babblarna og deres specielle måde at tale på udvikles barnets sprog. Af TPR. Mål: 4,5-8 cm. Fra 3 år.
  185,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puslespil - Babblarnas dagligstue

  Puslespil - Babblarnas dagligstue

  Varenr.: 112168
  Babba læser, Bibbi hører musik, og Diddi spiller spil. Det hele sker i Babblarnas dagligstue. Læg puslespillet, og se, hvad de andre gør. Flot og farverigt for de lidt større børn. Her trænes farver og former sammen med motorikken. 12 brikker. Mål: 30x21 cm. Fra 3 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna puslespil udflugt

  Babblarna puslespil udflugt

  Varenr.: 122684
  Babblarna på udflugt er et farverigt træpuslespil med 12 brikker til de lidt større børn. Her trænes farver og former sammen med motorikken. Anbefalet alder 3-6 år. Mål: 30x21 cm.
  121,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamse - Bibbi

  Babblarna bamse - Bibbi

  Varenr.: 12354
  Bibbi er en glad, gul og aflang Babblar. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamse - Diddi

  Babblarna bamse - Diddi

  Varenr.: 12357
  Diddi er rosa med takker i forskellige farver og store øjne. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamse - Doddo

  Babblarna bamse - Doddo

  Varenr.: 12358
  Doddo er hjerteformet og har trætte øjne. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamse - Babba

  Babblarna bamse - Babba

  Varenr.: 12353
  Babba er en brun Babblar med en stor rund mave og et rundt hoved. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna bamse - Bobbo

  Babblarna bamse - Bobbo

  Varenr.: 12355
  Bobbo er rød og har store ører og to tænder. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. CE-mærket. Kan vaskes i maskine ved 40°C. Højde: 30 cm. Fra 0 år.
  129,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna magnettavle

  Babblarna magnettavle

  Varenr.: 119544
  Babblarne er på stranden, men hvad laver de? Lav og fortæl din egen historie! Perfekt anledning til at følge instruktioner - læg ting "over", "under", "foran" og "bag". Magnetisk trætavle med 18 magneter i form af Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi, Doddo og de andre figurer/ting i Babblarnes verden. Når du synes, at billedet er fint, og du ikke vil lege længere, kan det hænges på væggen. En blød pose i filt til ubrugte magneter medfølger. Mål: 36 cm. Fra 2 år.
  270,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna stablepyramide

  Babblarna stablepyramide

  Varenr.: 122686
  Babblarnas ven, papegøjen Faffa i form af en sjov stablepyramide. Den udvikler barnets finmotorik og har mange forskellige legemuligheder. Når børn pludrer, snakker, synger og leger med Babblarna, udvikler de også deres eget sprog. Stablepyramiden har fem farverige træringe og røde papegøjevinger i blød filt. På toppen er selvfølgelig også Faffas hoved. Ringene og bundpladen på stablepyramiden har Babblarnas øjne trykt på siden, og ringene kan stables i hvilken som helst rækkefølge. Gennem leg får barnet en følelse af, hvordan de forskellige størrelser forholder sig til hinanden. Hvilken ring er størst, mindst og midt imellem? Og hvor skal Faffas vinger sidde? Mål: 10x10x14 cm. Fra 10 måneder.
  197,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna gulvmemory

  Babblarna gulvmemory

  Varenr.: 122685
  Med disse store brikker spiller man bedst på gulvet. Det er et spil med enkle og tydelige billeder, som passer til de yngste spillere. Her kan du bevæge dig, træne hukommelsen, den visuelle sans og lære at vente på tur. Både sjovt og lærerigt! 6 brikker. Fra 2 år.
  113,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamse - Bibbi

  Babblarna minibamse - Bibbi

  Varenr.: 12364
  Bibbi i miniformat. Glad, gul og aflang. Den passer perfekt til en barnehånd. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  59,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna puslespil fest

  Babblarna puslespil fest

  Varenr.: 122683
  Læg puslespillet, og se, hvad Babblarna laver til festen. Puslespil af træ med 12 brikker. Mål: 30x21 cm.
  121,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna vest - Bibbi

  Babblarna vest - Bibbi

  Varenr.: 19173
  Udklædning med velcroluk på ryggen. Finvask 40°C. Str. 92-104. Fra 2 år.
  249,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna maxiperler (Diddi, Babba og Bibbi)

  Babblarna maxiperler (Diddi, Babba og Bibbi)

  Varenr.: 44159
  Maxiperler og perleplade. I dette sæt kan du lave Diddi, Babba og Bibbi med rørperler. Indeholder 600 rørperler, 1 perleplade, 1 strygepapir og instruktioner. Ø10 mm. Af PE. Fra 3 år.
  228,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamse - Doddo

  Babblarna minibamse - Doddo

  Varenr.: 12368
  Doddo i miniformat. Blå, hjerteformet og med trætte øjne. Den passer perfekt til en barnehånd. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  59,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna forklæde og grillhandske

  Babblarna forklæde og grillhandske

  Varenr.: 122690
  Forklæde med sjovt tryk af Babblarna. Praktisk lomme på maven. Det er nemt at tage af og på, da der er velcroluk i nakken. Grillhandske medfølger også. Str. 92-104.
  208,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hånddukke - Dadda

  Babblarna hånddukke - Dadda

  Varenr.: 19264
  Dadda som hånddukke. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan maskinvaskes ved 40°C. Højde: 30 cm.
  119,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna stor bamse - Doddo

  Babblarna stor bamse - Doddo

  Varenr.: 125033
  Babblarna som herlige, store bamser. Farverige, bløde og fuldstændig vidunderlige. Doddo er 40 cm høj, CE-mærket iht. EN71 og kan vaskes ved 40°C.
  245,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hånddukke - Bobbo

  Babblarna hånddukke - Bobbo

  Varenr.: 19263
  Bobbo som hånddukke. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan maskinvaskes ved 40°C. Højde: 30 cm.
  119,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamse - Dadda

  Babblarna minibamse - Dadda

  Varenr.: 12366
  Dadda i miniformat. Gul, med rare øjne og et stort smil. Den passer perfekt til en barnehånd. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  59,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Bobbo plastfigur

  Babblarna Bobbo plastfigur

  Varenr.: 121232
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna vest - Bobbo

  Babblarna vest - Bobbo

  Varenr.: 19174
  Udklædning med velcroluk på ryggen. Finvask 40°C. Str. 92-104. Fra 2 år.
  249,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna vest 6 stk.

  Babblarna vest 6 stk.

  Varenr.: 19178
  Udklædning med velcroluk på ryggen. Finvask 40°C. Str. 92-104. Fra 2 år.
  1.275,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna pindepuslespil

  Babblarna pindepuslespil

  Varenr.: 118781
  Med Babblarna pindepuslespil trænes farve og form sammen med motoriske færdigheder. 6 puslespil i en pakke med mulighed for at lægge 3 puslespilmotiver samtidig, da det er motiver på begge sider. I alt 12 tosidige brikker, som måler 14x3 cm. Fra 2 år.
  1.375,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Sassa plastfigur

  Babblarna Sassa plastfigur

  Varenr.: 121239
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hammerbræt

  Babblarna hammerbræt

  Varenr.: 122688
  Babblarna hammerbræt træner barnets koordination og motoriske færdigheder. Når børn pludrer, snakker, synger og leger med Babblarna, udvikler de også deres eget sprog. Af træ med hammerhoved i blød plast uden ftalater og PVC. Mål: 17,5x11x15 cm. Fra 1 år.
  295,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna puslespil 3 stk.

  Babblarna puslespil 3 stk.

  Varenr.: 129288
  3 stk./pk. Træpuslespil med 12 brikker i ramme. Træn farver, former og finmotorik. Mål: 30x21 cm. Fra 3 år.
  349,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamse - Babba

  Babblarna minibamse - Babba

  Varenr.: 12363
  Babba i miniformat. Brun, blød og med stor, rund mave. Den passer perfekt til en barnehånd. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  59,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Babba plastfigur

  Babblarna Babba plastfigur

  Varenr.: 121228
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna vest - Dadda

  Babblarna vest - Dadda

  Varenr.: 19176
  Udklædning med velcroluk på ryggen. Finvask 40°C. Str. 92-104. Fra 2 år.
  249,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna kage

  Babblarna kage

  Varenr.: 122691
  Inviter til fest, og server en dejlig Babblarna-kage til gæsterne! Når børn pludrer, snakker, synger og leger med Babblarna, udvikler de samtidig deres eget sprog. Denne farverige kage kan deles i seks dele, hvor hvert kagestykke repræsenterer en af Babblarna. Kagen ligger på en fin tallerken, og selvfølgelig bruger du kagespaden, når du serverer. Alle delene er lavet af træ. Mål: 17,5x17,5x5,5 cm. Fra 3 år.
  251,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna klodspuslespil

  Babblarna klodspuslespil

  Varenr.: 125027
  Babblarna er glade for at lægge puslespil. Dette sjove klodspuslespil giver børnene mulighed for at samle 6 forskellige motiver i ét og samme puslespil - et motiv for hver af babblarna. Den medfølgende bakke hjælper med at holde brikkerne på plads men udgør også en praktisk opbevaring. Der medfølger også en malebog med de forskellige motiver. Fremstillet af 100 % træ. Mål: 14,5x14,5 cm. 9 brikker. Fra 3 år.
  249,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Doddo plastfigur

  Babblarna Doddo plastfigur

  Varenr.: 121235
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna stor bamse - Diddi

  Babblarna stor bamse - Diddi

  Varenr.: 125032
  Babblarna som herlige, store bamser. Farverige, bløde og fuldstændig vidunderlige. Diddi er 45 cm høj, CE-mærket iht. EN71 og kan vaskes ved 40°C.
  245,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Diddi plastfigur

  Babblarna Diddi plastfigur

  Varenr.: 121234
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  34,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Dadda plastfigur

  Babblarna Dadda plastfigur

  Varenr.: 121233
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Gagga plastfigur

  Babblarna Gagga plastfigur

  Varenr.: 121236
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna kageforme

  Babblarna kageforme

  Varenr.: 122689
  Bag kager med Babblarna! Sjove kageforme, som passer både til honningkagebagning og til leg med trylledej eller andet ler. Med disse metalforme kan du bage kager, som ligner alle de populære Babblarna. Når børn pludrer, snakker, synger og leger med Babblarna, udvikler de samtidig deres eget sprog. Mål: 8-12 cm.
  148,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamse - Diddi

  Babblarna minibamse - Diddi

  Varenr.: 12367
  Diddi i miniformat. Rosa, med takker i forskellige farver og store øjne. Den passer perfekt til en barnehånd. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  59,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamser

  Babblarna minibamser

  Varenr.: 114347
  7 stk./pk. Indeholder Gagga, Giggi, Sassa, Sissi, Sosso, Vovvo og Fafa minibamser. Ekstra fyld i underkroppen gør, at de også kan sidde. Babblarna er gennemtænkt sprogtræning. Ikke bare fordi de hjælper med sprogudviklingen, men fordi de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem deres navne og specielle måde at tale på. Sprogtræningen er velegnet til børn i tidlig sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navne. Ved at høre på Babblarna og efterligne deres måde at tale på trænes evnen til at bruge melodien i sproget. Mål: 10-15 cm. Kan maskinvaskes ved 40°C.
  429,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna minibamse - Bobbo

  Babblarna minibamse - Bobbo

  Varenr.: 12365
  Bobbo i miniformat. Rød, med store ører og to tænder. Den passer perfekt til en barnehånd. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Mål: 10-15 cm. Kan vaskes ved 40°C.
  59,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Goggo plastfigur

  Babblarna Goggo plastfigur

  Varenr.: 121238
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Giggi plastfigur

  Babblarna Giggi plastfigur

  Varenr.: 121237
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna vest - Doddo

  Babblarna vest - Doddo

  Varenr.: 19177
  Udklædning med velcroluk på ryggen. Finvask 40°C. Str. 92-104. Fra 2 år.
  249,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hånddukke - Bibbi

  Babblarna hånddukke - Bibbi

  Varenr.: 19262
  Bibbi som hånddukke. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan maskinvaskes ved 40°C. Højde: 30 cm.
  119,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Bibbi plastfigur

  Babblarna Bibbi plastfigur

  Varenr.: 121230
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna Sosso plastfigur

  Babblarna Sosso plastfigur

  Varenr.: 121242
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  42,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hånddukke - Diddi

  Babblarna hånddukke - Diddi

  Varenr.: 19265
  Diddi som hånddukke. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan maskinvaskes ved 40°C. Højde: 30 cm.
  119,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna store plastfigurer - Dadda, Diddi, Doddo

  Babblarna store plastfigurer - Dadda, Diddi, Doddo

  Varenr.: 118780
  Sig goddag til Babblarna! Tag Dadda, Diddi og Doddo med på eventyr! Fantastiske og sjove til leg og sprogtræning. Figurerne er 10-15 cm høje. Lavet af PVC uden ftalater. Fra 0 år.
  211,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hånddukke - Doddo

  Babblarna hånddukke - Doddo

  Varenr.: 19266
  Doddo som hånddukke. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan maskinvaskes ved 40°C. Højde: 30 cm.
  119,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Babblarna hånddukke - Babba

  Babblarna hånddukke - Babba

  Varenr.: 19261
  Babba som hånddukke. Babblarna er gennemtænkt til sprogtræning. De hjælper nemlig med sprogudviklingen, men de gør det, uden at man tænker over det. I legen med Babblarna udvikles sproget gennem Babblarnas navne og deres specielle måde at tale på. Sprogtræningen retter sig mod børn i den tidlige sprogudvikling. Babblarna taler deres eget sprog, som bygger på lyden i deres navn. Ved at lytte til Babblarna og dermed deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge melodien i sproget effektivt. Kan maskinvaskes ved 40°C. Højde: 30 cm.
  119,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.