Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Indretning af Vestre Skole

Vestre Skole er bygget i 1969 og er med omkring 650 elever, en af Billund kommunes største skoler.
Renoveringen af Vestre Skole skulle sikre et kvalitetsløft og modernisere skolen, så helhedsplanen kunne opfyldes. Nogle af fokusområder i helhedsplanen var bl.a.:

- Fleksibilitet/multifunktionalitet
- Motiverende arbejdsmiljøer
- Pædagogisk læringscenter
- Årgangsopdelte afdelingsområder
- Inkluderende læringsmiljøer

Skolens pædagogiske visioner om at skabe et mere åbent pædagogisk læringscenter, oprette grupperum og projektrum, få en kantine som også kan udnyttes som læringsmiljø, bedre udnyttelse af gangarealer, fagrum og fordybelsesrum er i den grad lykkedes, så skolen idag fremstår som en moderne skole med et inspirerende læringsmiljø.
Casa arkitekter blev valgt som totalrådgiver og rådgivende ingeniørfirma MOE som underrådgiver.

Lekolar har leveret både fast og løst inventar til klasselokaler, gangarealer, forberedelses rum, makerspace, madkundskab, kantine etc.

Download hele kundecasen som pdf-fil her. 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.