Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

MODY - én stol, fire måder at sidde på

Vi er stolte over at præsentere Mody – en unik elevstol, som opmuntrer og inspirerer eleverne til at sidde aktivt. Stolen er nemlig designet til, at det er lige så behageligt at sidde forlæns som baglæns eller sidelæns på den.

”Elever med behov for særlig støtte kan have behov for alternative løsninger som sædehynder, pilatesbolde og stolecykler,” fortæller Pernilla Blom, der tidligere har været kåret som Årets Lærer i Stockholm, og som har været involveret i designprocessen. ”Med Mody får eleverne flere forskellige siddemuligheder, som kan være nødvendige for nogle, men gode for alle.”

 

Mody_Collage_1200x300.jpg

Møbeldesigner Johan Lindstén og arkitekt Jennie Edfast har taget udgangspunkt i den seneste forskning om læringsmiljøer i designet af Mody.

”Vi ved, at bevægelse stimulerer både koncentrationen og indlæringen. Ud fra et ergonomisk synspunkt er det også godt at kunne variere siddestillingen, som Mody giver mulighed for,” forklarer Jennie.

Vi glæder os til at vise jer Mody, der kan bestilles snart med levering fra maj/juni.

 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.