Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Combi stol II med skriveplade

Varenr.: 134029
En praktisk drejestol på hjul med mulighed for opbevaring under og en praktisk skriveplade. Stolen er perfekt til konferencer eller skolemiljøer. Højde op til bord fra gulv: 68 cm. Afstand mellem sæde og skriveplade: 23 cm.
Pris fra:
3.756,00 kr.

Fakta

 • Titel: Combi stol II med skriveplade
 • Kræver montering:Kræver enkel montering
 • Vaskeanvisning:Rengør med en fugtig klud med mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en tør klud.
 • Bredde:64 cm
 • Højde:85 cm
 • Dybde:65,5 cm
 • Siddehøjde: 43,5 cm
 • Siddebredde: 42 cm
 • Siddedybde: 43 cm
 • Farve:

Andre købte også

 • Et ekstra godt valg
  Playwood legebord H55 cm

  Playwood legebord H55 cm

  Et funktionelt legebord med låsbare hjul. Bordet har 6 opbevaringsrum og er tilpasset vores opbevaringsboks Classic. Alle Lekolars garager, bondegårde og dukkehuse passer på legebordet. Lyddæmpende legetæpper kan tilkøbes. Af kraftig, klarlakeret, FSC-godkendt birkekrydsfinér. Leveres færdigmonteret. Mål: B99xB84xH55 cm. Indermål på opbevaringsrum: B31xH20xD39 cm. Kanten på toppen er 3 cm høj. Fra 3 år.
  Pris fra:
  8.282,00 kr.
 • Combi stol med skriveplade

  Combi stol med skriveplade

  En praktisk drejestol på hjul med mulighed for opbevaring under og en praktisk skriveplade. Stolen er perfekt til konferencer eller skolemiljøer. Højde op til bord fra gulv: 69,6 cm. Afstand mellem sæde og skriveplade: 23 cm. Stolen fås også med polstret sæde i stof Evert TKE-001 som tilvalg.
  Pris fra:
  5.495,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sutteflasker til dukke

  Sutteflasker til dukke

  Varenr.: 17974
  4 stk./pk. Forestiller mælk og juice. Højde 12 cm. Fra 3 år.
  102,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  Varenr.: 111971
  Til 2 elever. Det optimale værktøj til undervisning i STEAM-fagene for elever i alderen 10-15 år. Indeholder farverige byggedele, letbetjent hardware og et intuitivt programmeringssprog, med træk-og-slip-funktion, som bygger på Scratch. Web-baseret lektionsplanlægning er tilgængeligt. Se mere information om SPIKE Prime på lekolar.dk.
  2.630,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  Varenr.: 131852
  449 dele. Ikon- og ordbaseret blokkodning med simpel hardware - herunder en intelligent hub med to porte, to små motorer, et lyspanel og en farvesensor - som giver elevernes kreationer liv. Sættet indeholder også et farverigt udvalg af LEGO-klodser, reservedele og en holdbar opbevaringsboks med et farvekodet sorteringsbræt for at gøre byggeprocessen lettere. SPIKE Essential er en del af LEGO Learning System og tilbyder standardiserede STEAM-lektioner i fem enheder, som indeholder otte 45-minutters lektioner hver. Hver lektion indeholder online lektionsplaner med tilføjelse til matematik- og sprogkundskaber. Vi tilbyder evalueringsmaterialer og videoer, som underviseren kan benytte. Til indskoling og mellemtrin. Fra 6 år.
  2.012,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Elina stol

   Elina stol

   Polstret stabelbar stol til skolens forskellige rum. Slidstærkt stof. Sort stel. Siddehøjde 49 cm, dybde 55 cm, bredde 50 cm.
   Pris fra:
   615,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Mimmi stol med armlæn og polstring

   Mimmi stol med armlæn og polstring

   Varenr.: 35740
   Stol i højtrykslaminat og birk med epoxylakeret understel i sølv RAL9006. Kan stables. Filtbelagte fødder. Polstret med sort stof EVERT TKE 001. Siddehøjde 46 cm, siddedybde 40 cm, siddebredde 38,5 cm. Totalhøjde 81 cm, bredde 55,5 cm, dybde 50 cm. Vægt 7,2 kg. Sæde beklædt med sort stof Extreme. Højde til armlæn 65 cm.
   2.492,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Day stol inkl. stof

   Day stol inkl. stof

   Beklædt med standardstof X2 plus. Kan stables. Koldskum. Bredde 48 cm. Siddedybe 43 cm. Siddehøjde 46 cm. Totalhøjde 91 cm. Tykkelse på ben 16-17 mm.
   Pris fra:
   2.415,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Zoom stol m/træben

   Zoom stol m/træben

   En multifunktionel stol med ben af birk. Passer fint til konferencerum, receptioner eller som besøgsstol. Fås i 9 forskellige farver i stoffet X2. Mål: 61x60x83 cm, siddehøjde 46 cm.
   Pris fra:
   6.147,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Apollo konferencestol m/meder medium glat ryg sort

   Apollo konferencestol m/meder medium glat ryg sort

   Apollo konferencestol med en glat, middelhøj ryg. Siddedelen er af formpresset finér med polstring af koldskum, som er beklædt med Era-stof. Sortlakerede meder i RAL 9005, Ø11 mm med filtdupper. Stabelbar med maks. 5 stole.
   Pris fra:
   3.050,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.