Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skole & SFO

Skole & SFO

Blomsterkasse i stof

Tipsnummer 2067 Sværhedsgrad: Svær
Tag en pakke LEKOLAR bomuldstwill (5 meter?) og del på midten på langs. Klip ægkanten væk i den side, der stadig har den. Buk siderne dobbelt ind ca. 2 cm langs med hele længden, sæt nål i. Sy en søm i kanten af folden, gerne med lidt længere sting. Buk ca. 2 cm ind på den ene kortside og derefter yderligere 6 cm. Sy en søm i kanten af folden. Nu har du en kanal/tunnel i stoffets ene korte side. Det er den, man hænger ”posen” op i. Nu skal du lave lommer. Mål ca. 80 cm fra overkanten/kanalen og buk stoffet ret mod ret. Ca. 20 cm fra foldelinjen folder du stoffet indad og nedad, så der dannes en stor lomme. Stoffet foldes ned i lommen og kommer ud opad. Sæt et par måle i, så lommen sidder på plads. Ca. 20 cm over lommens kant folder du igen stoffet ned indad og folder det op igen ved lommens bund. Sæt et par nåle i for også at holde den anden lomme på plads. Gør det samme en tredje gang, men klip det stof af, der er til overs i den øverste lomme. Nu har du 3 brede lommer i højden. Mål ud i bredden, så du får fire dele. Du kan enten sætte nåle i en linje gennem alle lommer eller markere med blyant eller kridt (blyant kan ikke fjernes, men kridt kan tørres af med en fugtig klud). Sy lige linjer fra posens nederste kant til den øverste lommes overkant i siderne og for at inddele posen i fire dele. Træk en kraftig snor eller et reb gennem kanalen i posens overkant og hænd den op på væggen. Hvis man har en rundstav eller en tynd gardinstang, er det også fint at trække den gennem kanalen. Sæt et plasticchartek eller en tæt plastikpose i hver lomme og dyrk i dem. Eftersom posen er tæt kan der ikke dyrkes fra frø, men i stedet fra færdige planter
Dette sæt rækker til 10 børn
531,00 kr.

I sættet indgår:

Plastlomme A4 0,06 mm Plastlommer A4 0,06 mm

Varenr. 27056
100 stk./pk. Refleksfri polypropenplast. Åben i ov...
111,00 kr.

Hampsnor Ø2 mm

Varenr. 130312
100 m/rulle. Natursnor. Ø2 mm.
31,00 kr.

Sytråd bomuld Hvid

Varenr. 45246-97
100% bomuld. 1000 m. Farveægte. (Kvantitetspris gæ...
29,00 kr.

Twill Hvid

Varenr. 45638-97
3 m/pk. 100 % bomuld. 210 g/m2. Bredde 150 cm. Vas...
360,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.