Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Ergonomi

Mål
Farve
Klasse
9 Produkter
 • Design balancebold

  Design balancebold

  Kroppen har godt af varierende arbejdsstillinger og en balancebold giver en aktiv siddestilling i løbet af arbejdsdagen. Det kraftige betræk giver en øget komfort og er blødt og rart at sidde på. Tyngden i bunden af stoffet gør, at balancebolden holder sig på plads, når den ikke er i brug. Stoffet findes i filtstof fungerer også som lydabsorbent. Bold af PVC uden forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe medfølger.
  Pris fra:
  2.070,00 kr.
 • Taktil ståmåtte massage

  Taktil ståmåtte massage

  Varenr.: 59116
  Denne taktile måtte giver tryk på specifikke dele af fødderne. Det giver energi og stimulans til hele kroppen. Efter blot få minutter på massagemåtten øges blodcirkulationen og energiniveauet, samtidig med at smerte og stress reduceres. Måtten bruges både stående og siddende, eller til når man skal lave taktile stier og aktiviter. Den kan nemt rulles sammen. Af EVA. Mål: 120x31x1,8 cm.
  610,00 kr.
 • Ståmåtte m/knopper

  Ståmåtte m/knopper

  Varenr.: 28709
  Antracitgrå gulvmåtte med knopper, som giver aflastning ved stående arbejde. De store knopper giver god komfort og øger blodcirkulationen. Måtten placeres på en stålramme, som holder den på plads. Farve: antracitgrå. Velegnet til arbejdspladser med begrænset plads. Måtte: 60x45 cm. Stålramme: 66x51 cm. Rengøres med fugtig klud.
  854,00 kr.
 • Aktivt balancebræt

  Aktivt balancebræt

  Varenr.: 120989
  Med et aktivt balancebræt forbedrer du både koordination og balance og får stærkere ankler og knæ. Ved brug stimuleres blodcirkulationen, og den bløde fjedring på balancebrættet gør det behageligt at stå på både med og uden sko. Farve: antracitgrå. Af EVA, træ. Mål: 60x39x10 cm. Maksvægt 150 kg.
  1.520,00 kr.
 • Musemåtte

  Musemåtte

  Varenr.: 77094
  Sort musemåtte med gelépudeforhøjning (25 mm.) som giver håndleddet en mere afslappet arbejdsvinkel. Størrelse 260x230 mm. (Mus medfølger ikke).
  154,00 kr.
 • Fodmassagerulle

  Fodmassagerulle

  Varenr.: 117962
  Ergonomisk designet rulle som giver fuld kontakt med fodsålerne og stimulerer blodcirkulationen i kroppen. Kan også bruges til at stimulere muskler i arme og hænder. Af EVA og PP. Længde 17 cm, Ø7cm.
  173,00 kr.
 • Skrivebordsunderlag

  Skrivebordsunderlag

  Med skrivevenlig overflade og skridbeskyttelse. Af PVC. Mål: 65x52 cm.
  Pris fra:
  110,00 kr.
 • Ståmåtte balance

  Ståmåtte balance

  Varenr.: 59126
  Øger elevernes bevægelsesmuligheder i løbet af dagen i forskellige læringsmiljøer. Balancemåtten er blød og tilpasser sig barnets fødder. Dens blødhed gør, at man synker ned i måtten og får en mere dynamisk og ubalanceret ståposition. Ved brug aktiveres de små muskler i fødderne, og det bidrager til en øget balance og koordination. Balancemåtten er beklædt med aftageligt betræk, som kan vaskes i maskine. Mål: 46x46x6 cm.
  1.345,00 kr.
 • Ståmåtte Design rund

  Ståmåtte Design rund

  Varenr.: 59109-90
  En fin og ergonomisk måtte som aflaster kroppen ved stående arbejde og fordeler belastningen mellem fødderne. Kroppen har godt af varierende arbejdsstillinger og en ståmåtte øger blodcirkulationen og forbrændingen samt mindsker trykket på rygsøjle og fødder. Slidstærkt filtmateriale med ophæng i læder. Mål: Ø67x2 cm.
  757,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.