Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ergonomi

Mål
Farve
Klasse
11 Produkter
 • Design balancebold

  Design balancebold

  Kroppen har godt af varierende arbejdsstillinger og en balancebold giver en aktiv siddestilling i løbet af arbejdsdagen. Det kraftige betræk giver en øget komfort og er blødt og rart at sidde på. Tyngden i bunden af stoffet gør, at balancebolden holder sig på plads, når den ikke er i brug. Stoffet findes i filtstof fungerer også som lydabsorbent. Bold af PVC uden forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe medfølger.
  Pris fra:
  1.953,00 kr.
 • Ståmåtte m/knopper

  Ståmåtte m/knopper

  Varenr.: 28709
  Antracitgrå gulvmåtte med knopper, som giver aflastning ved stående arbejde. De store knopper giver god komfort og øger blodcirkulationen. Måtten placeres på en stålramme, som holder den på plads. Farve: antracitgrå. Velegnet til arbejdspladser med begrænset plads. Måtte: 60x45 cm. Stålramme: 66x51 cm. Rengøres med fugtig klud.
  854,00 kr.
 • Stand Up måtte Easy Clean 60x52 cm

  Stand Up måtte Easy Clean 60x52 cm

  Varenr.: 130703
  EASY CLEAN er en blød og ergonomsik ståmåtte i et lækkert format, som gør det stående arbejde mere behageligt. Med hul til ophængning ved behov. Den kan bruges med og uden sko, og den er nem at tørre af. Måtten tåler desinfektionsmiddel. Mål 60x52 cm.
  436,00 kr.
 • Fodmassagerulle

  Fodmassagerulle

  Varenr.: 117962
  Ergonomisk designet rulle som giver fuld kontakt med fodsålerne og stimulerer blodcirkulationen i kroppen. Kan også bruges til at stimulere muskler i arme og hænder. Af EVA og PP. Længde 17 cm, Ø7cm.
  163,00 kr.
 • Fast underarmsstøtte

  Fast underarmsstøtte

  Varenr.: 28711
  Fast underarmsstøtte som er meget stabil og ergonomisk til effektiv aflastning af hele underarmen. Passer til alle bordplader. Monteres nemt og hurtigt uden værktøj. Kan også monteres på bordplade med bue samt diagonalt i inderhjørne på 90°. Monteringsvejledning medfølger.
  1.310,00 kr.
 • Skrivebordsunderlag

  Skrivebordsunderlag

  Med skrivevenlig overflade og skridbeskyttelse. Af PVC. Mål: 65x52 cm.
  Pris fra:
  110,00 kr.
 • Musemåtte

  Musemåtte

  Varenr.: 77094
  Sort musemåtte med gelépudeforhøjning (25 mm.) som giver håndleddet en mere afslappet arbejdsvinkel. Størrelse 260x230 mm. (Mus medfølger ikke).
  154,00 kr.
 • Krog til StandUp måtte

  Krog til StandUp måtte

  Varenr.: 28707
  Krog til ophæng af arbejdsmåtte, når den ikke er i brug. Den kan hænges på bord- eller hyldekant. Af metal.
  131,00 kr.
 • Ståmåtte balance

  Ståmåtte balance

  Varenr.: 59126
  Øger elevernes bevægelsesmuligheder i løbet af dagen i forskellige læringsmiljøer. Balancemåtten er blød og tilpasser sig barnets fødder. Dens blødhed gør, at man synker ned i måtten og får en mere dynamisk og ubalanceret ståposition. Ved brug aktiveres de små muskler i fødderne, og det bidrager til en øget balance og koordination. Balancemåtten er beklædt med aftageligt betræk, som kan vaskes i maskine. Mål: 46x46x6 cm.
  1.269,00 kr.
 • Ståmåtte Design rund

  Ståmåtte Design rund

  En fin og ergonomisk måtte som aflaster kroppen ved stående arbejde og fordeler belastningen mellem fødderne. Kroppen har godt af varierende arbejdsstillinger og en ståmåtte øger blodcirkulationen og forbrændingen samt mindsker trykket på rygsøjle og fødder. Slidstærkt filtmateriale med ophæng i læder. Mål: Ø67x2 cm.
  Pris fra:
  714,00 kr.
 • Håndledsstøtte

  Håndledsstøtte

  Varenr.: 28712
  Enkel og komfortabel håndledsstøtte. Indeholder en unik, medicinsk udformet gel, som både modvirker tryk og holder på kroppens egen temperatur. Blødt, hudvenligt og slidstærkt betræk, som er let at rengøre med fugtig klud. Underside med antiglidmateriale, som holder støtten på plads. Mål: L48xB7 cm, tykkelse 2 cm.
  389,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.