Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Telefonsystem

Vores telefonsystem er desværre nede pt. Vi arbejder på højtryk for at få det til at virke igen. I kan altid kontakte os på info@lekolar.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer. Mvh Lekolar

159 Produkter
 • CLIMBOO gymnastik barre høje

  CLIMBOO gymnastik barre høje

  Varenr.: 113088-1111
  CLIMBOO gymnastik barre høj model. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  2.185,00 kr.
 • ROBINIA Dobbelte kolbøttestænger

  ROBINIA Dobbelte kolbøttestænger

  Varenr.: 121538
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  5.085,00 kr.
 • ROBINIA Workout Monkey bars sideways

  ROBINIA Workout Monkey bars sideways

  Varenr.: 129883
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  14.595,00 kr.
 • ROBINIA Armgang

  ROBINIA Armgang

  Varenr.: 121541
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  11.400,00 kr.
 • Robinie kolbøttestativ med 2 stænger

  Robinie kolbøttestativ med 2 stænger

  Dobbelt kolbøttestativ i robinie med kolbøttestænger i rustfrit stål. Stængerne kan sættes i forskellig højde. Producentens varenummer: 2971.
  Pris fra:
  5.045,00 kr.
 • ROBINIA Workout Pull up

  ROBINIA Workout Pull up

  Varenr.: 129875
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  9.795,00 kr.
 • CLIMBOO bukke

  CLIMBOO bukke

  Varenr.: 100295-96
  3 bukke i varmgalvaniseret stål. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  3.490,00 kr.
 • ROBINIA Workout Set XXL

  ROBINIA Workout Set XXL

  Varenr.: 131254
  100% FSC-certificeret Robinietræ
  153.795,00 kr.
 • FITNESS Crosstrainer

  FITNESS Crosstrainer

  Udendørs træningsredskab som stræner hele kroppen, styrker hjertet og er skånsom mod leddene. Farven sølv har en base i rustfrit stål. Alle andre farver er i pulvergalvaniseret og pulverlakeret stål. Mobilholder i polycarbonat og HDPE. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  Pris fra:
  12.560,00 kr.
 • Kæmpe parkourbane

  Kæmpe parkourbane

  Varenr.: 66749-96
  Stor komplet parkourbane til den store gruppe børn, der ønsker stor alsidighed og udfordring på mange niveauer. Sortbejdset robinie, sveller, klatrestolper, kugler og rustfri stænger. Producentens varenummer: 3686.
  207.625,00 kr.
 • FITNESS Leg Press

  FITNESS Leg Press

  Udendørs træningsredskab. Leg Press er et af de mest alsidige redskaber, som aktiverer nærmest alle kropsdele. Farven sølv har en base i rustfrit stål. Alle andre farver er i pulvergalvaniseret og pulverlakeret stål. Mobilholder i polycarbonat og HDPE. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  Pris fra:
  8.435,00 kr.
 • FITNESS Air Walker

  FITNESS Air Walker

  Udendørs træningsredskab for lettere cardio træning. Gavner blodcirkulation og koordination. Den giver god træningseffekt af ben og hoftemuskler og forbedrer ligevægtssansen. Er skånsom mod leddene. Farven sølv har en base i rustfrit stål. Alle andre farver er i pulvergalvaniseret og pulverlakeret stål. Mobilholder i polycarbonat og HDPE. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  Pris fra:
  10.630,00 kr.
 • Workout Climbing rope

  Workout Climbing rope

  Workout-serien er en række træningsredskaber, der primært er beregnet til træning med kropsvægten som udgangspunkt. Konstruktionen er i pulver galvaniseret og pulverlakeret stål. Farven sølv (-99) er udelukkende af rustfrit stål. Klatrenettet er af stålforstærket polypropylen. Redskabet er udstyret med et aluminiumskilt skruet fast på en HDPE-plade med træningsinstruktioner og QR-kode, der fører dig til en kort video med instruktioner. Sæder og ryglæn er lavet af holdbart højtrykslaminat. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  Pris fra:
  7.995,00 kr.
 • CLIMBOO gymnastikbane

  CLIMBOO gymnastikbane

  Varenr.: 100316-1111
  Imprægnerede og laminerede stolper i fyrretræ 90x90 mm. Stolpefødder i varmgalvaniseret stål for at holde stolperne over jorden og forlænge produktets levetid. Reb i rustfrit stål beklædt med polypropylen. Ribber i rustfrit stål. Produceret af Vinci.
  11.345,00 kr.
 • FITNESS Pull-up Stairs

  FITNESS Pull-up Stairs

  Udendørs træningsredskab med klatredel, der træner ryg, skulder og biceps. Farven sølv har en base i rustfrit stål. Alle andre farver er i pulvergalvaniseret og pulverlakeret stål. Mobilholder i polycarbonat og HDPE. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  Pris fra:
  5.270,00 kr.
 • Street Workout box M

  Street Workout box M

  Varenr.: 62076
  Prisgaranti på Lappset-produkter
  35.105,00 kr.
 • Parkour klatreskov

  Parkour klatreskov

  Varenr.: 66743-96
  Sortbejdsede robiniestolper med trin til at klatre på. Kan være en del af et større parkour område eller bruges som en udfordring alene. Der er i alt 7 klatrestolper. Producentens varenummer: 3640.
  25.440,00 kr.
 • FITNESS Sit-up Bench

  FITNESS Sit-up Bench

  Udendørs træningsredskab med klatredel, der træner ryg, skulder og biceps. Farven sølv har en base i rustfrit stål. Alle andre farver er i pulvergalvaniseret og pulverlakeret stål. Mobilholder i polycarbonat og HDPE. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  Pris fra:
  5.590,00 kr.
 • Workout Olympic rings

  Workout Olympic rings

  Workout-serien er en række træningsredskaber, der primært er beregnet til træning med kropsvægten som udgangspunkt. Konstruktionen er i pulver galvaniseret og pulverlakeret stål. Farven sølv (-99) er udelukkende af rustfrit stål. Håndtag og kæder af rustfrit stål. Redskabet er udstyret med et aluminiumskilt skruet fast på en HDPE-plade med træningsinstruktioner og QR-kode, der fører dig til en kort video med instruktioner. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  Pris fra:
  8.395,00 kr.
 • CLIMBOO gymnastikstænger heksagon

  CLIMBOO gymnastikstænger heksagon

  Varenr.: 119056
  Gymnastikstænger i heksagon. Materiale: galvaniseret og pulverlakeret stål. Forankring til nedgravning medfølger. Produceret af Vinci.
  8.240,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.