Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Vuggestue & børnehave produkter

Vuggestue & børnehave produkter

Økosystem

Tipsnummer 3007 Sværhedsgrad: Let
Vask to PET-flasker grundigt. Del flaske nr. 1 på midten. Hæld sand i bunden af flasken og fyld cirka 2 cm. vand i. (Toppen af flasken skal ikke bruges) Del flaske nr. 2 ca. 3 cm. fra bunden. Sæt den øverste del af flasken med hovedet nedad i flaske nr. 1. Træk en bomuldssnor igennem, så den når ned til vandet. Fyld jord i og plant en plante eller så et frø i jorden. Brug bunden af flaske nr. 2 som låg til økosystemet. Studer, hvordan planten vokser i dette kunstige økosystem.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.