Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vuggestue & børnehave produkter

If_Then

Tipsnummer 9274
Visualiser begrebet "If_Then". Lad en person være programmør og lad ham/hende finde på ca. 3 forskellige komandorer med dertilhørende konsekvenser. F.eks. Hvis jeg siger rød skal I hoppe, og hvis jeg siger gul skal I snurre rundt om jer selv osv. Lad de andre i gruppen være robotter, som skal udføre programmørens kommandoer. Briller: Skær brillerne ud af sort foamboard. Sæt dem fast med en gummisnor rundt om hovedet.
131,00 kr.

I sættet indgår:

Foamboard/arkitektpap hvidt

Varenr. 46249
2 stk./pk. Tykkelse 5 mm. Stiv men let plade til m...
131,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.