Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

LEGO Education SPIKE Prime Sortiment

 • LEGO® Education SPIKE™ Prime Expansion Set

  LEGO® Education SPIKE™ Prime Expansion Set

  Varenr.: 130606
  604 brikker. LEGO Education SPIKE Prime Expansion Kit. Inspirerer til mere avancerede kreationer og STEAM-læring (undervisning i naturfag, teknologi, ingeniørvidenskab, kunst og matematik) for elever i 4.-8. klasse. Sættet kan bruges sammen med SPIKE Prime-sættet (varenr. 111971) og den gratis SPIKE-app.
  810,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  Varenr.: 111971
  Til 2 elever. Det optimale værktøj til undervisning i STEAM-fagene. Indeholder farverige byggedele, letbetjent hardware og et intuitivt programmeringssprog, med træk-og-slip-funktion, som bygger på Scratch. Web-baseret lektionsplanlægning er tilgængeligt. Se mere information om SPIKE Prime på lekolar.dk. 528 dele.
  2.799,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime, lille klassesæt til 10 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, lille klassesæt til 10 elever

  Varenr.: 111973
  Dette sæt indeholder 5 sæt LEGO® Education SPIKE Prime (111971) og 1 LEGO® Education SPIKE Prime udvidelsessæt (130606).
  14.795,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime, stort klassesæt til 20 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, stort klassesæt til 20 elever

  Varenr.: 111974
  Dette sæt indeholder 10 sæt LEGO® Education SPIKE Prime (111971) og 1 LEGO® Education SPIKE Prime udvidelsessæt (130606).
  28.595,00 kr.
 • LEGO® Education Medium Storage Yellow (8-pak)

  LEGO® Education Medium Storage Yellow (8-pak)

  Varenr.: 139432
  8 stk./pk. Hver kasse har hvidt låg og kan stables både med og uden låg. Boksen ligner opbevaringskasserne til LEGO® Education SPIKE™ Essential og LEGO® Education SPIKE™ Prime. Mål: 42,8x31,3x51,8 cm.
  1.253,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Stor Hub til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Stor Hub til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116928
  LEGO® Technic Stor Hub er en avanceret men brugervenlig, blokformet enhed med 6 ind-/udgange til tilslutning af en række sensorer og motorer, et tilpasset lyspanel med 5x5 pærer, Bluetooth-tilslutning, højttalere, 6-akset gyroskop, opladningsbart litium-ion-batteri og en Micro USB-port til tilslutning til kompatible computere og tablets. Den store hub kan også bygges sammen med LEGO Technic og System-dele for at lave sjove robotter, dynamiske enheder og andre interaktive modeller. Indbygget MicroPython-operativsystem med en responsiv 100 MHz processor. Udvidelsesbar hukommelse med plads til 20 programmer. 2.000 mAh litium-ion-batteri med høj kapacitet for lang brugstid.
  1.699,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Opladningsbart batteri til SPIKE™ Prime Hub

  LEGO® Education Technic™ Opladningsbart batteri til SPIKE™ Prime Hub

  Varenr.: 116929
  LEGO® Technic Large Hub Battery er et opladningsbart litiumionbatteri, som bruges til Technic Large Hub. Dette 2.000 mAh-batteri med høj kapacitet kan oplades med et Micro USB-kabel, mens det er i hubben, men kan også fjernes hurtigt og nemt uden værktøj. Batteriet er inkluderet i 116928 Technic Stor hub og LEGO® Education 111971 SPIKE™ Prime sæt.
  499,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Stor vinkelmotor til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Stor vinkelmotor til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116938
  LEGO® Technic Large Angular Motor er den perfekte løsning for applikationer, som kræver høj effekt og højt drejemoment. Den har en integreret rotationssensor med absolut positionering for optimal præcision. Hastighedsinformation for kontrol med en grads nøjagtighed. Nulmarkører for enkel kalibrering. Et enkelt design som er hurtigt at bygge op og bygge om.
  399,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Medium vinkelmotor til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Medium vinkelmotor til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116939
  Byg responsive robotter med LEGO® Technic Medium Angle Engine, som har et slankt design og integreret rotationssensor med absolut positionering og en grads nøjagtighed. Ideel til lettere applikationer, som kræver hurtige svar. Slankt design til mindre modeller med begrænset plads. Hastighedsinformation til kontrol med en grads nøjagtighed. Nulmarkører for enkel kalibrering. Enkel form som hurtigt kan bygges op og bygges om.
  339,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Farvesensor til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Farvesensor til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116941
  LEGO® Technic Color Sensor kan opdage farver og måle reflekteret og omgivende lys, fra mørke til stærkt sollys. Målefrekvensen på 1 kHz giver jævn og nøjagtig data for repeterbare resultater. Et enkelt design som er hurtigt at bygge op og bygge om.
  298,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Afstandsmåler til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Afstandsmåler til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116940
  Levér nøjagtige resultater med LEGO® Technic Distance sensor med 1–200 cm rækkevidde, nøjagtighed på +/- 1 cm, programmerbare LED “øjne” og en integreret 6-pins adapter til sensorer og kort fra andre leverandører samt egen maskinvare. Et enkelt design som er hurtigt at bygge op og bygge om.
  299,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Kraftsensor til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Kraftsensor til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116942
  LEGO® Technic Force Sensor måler kraft på op til 10 newton (tilsvarer omtrent vægten på 1 kg) for nøjgtige, repeterbare resultater. Sensoren kan også bruges som tryksensor, når den trykkes ind, slippes eller skubbes. Et enkelt design som er hurtigt at bygge op og bygge om.
  189,00 kr.
 • LEGO® Education Technic™ Micro-USB kabel til SPIKE™ Prime

  LEGO® Education Technic™ Micro-USB kabel til SPIKE™ Prime

  Varenr.: 116943
  LEGO® Technic Micro-USB-tilslutningskabel kobler kompatible computere og tablets til 116928 Technic Stor Hub for at overføre data og udføre firmwareopdateringer. Tilslutningskablet fungerer også som et opladningskabel for den store hub.
  125,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime reservedelssæt

  LEGO® Education SPIKE™ Prime reservedelssæt

  Varenr.: 116930
  Sørg for, at LEGO® Education SPIKE™ Prime sæt (111971) fungerer perfekt med LEGO® Education SPIKE™ Prime Reservedelssæt, så du ikke skal bruge værdifuld undervisningstid på at lede efter manglende dele.
  74,00 kr.
Infografik SPIKE Prime
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.