Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Toyi.pngVelkommen til en verden af kreativ konstruktion med Toyi!

Opdag en helt ny dimension af leg, hvor kreativitet møder konstruktion med Toyi. Dette unikke legetøj inviterer børn til at blive arkitekter af deres egen leg, idet det transformerer hverdagsobjekter til skræddersyede legetøjsskabelser. En papkasse bliver til et mægtigt slot, og en tom yoghurtbeholder omdannes til en snild racerbil. Med Toyi er ingen idé for stor eller for lille.

Toyi-sættene udstyrer unge bygmestre med alt, hvad de behøver for at bringe deres visioner til liv. Med enkle, men alsidige dele, såsom forbindelsesstykker, hjul, elastikker og pindfigurer, kan børnene konstruere alt fra enkel legetøj til komplekse strukturer, der tester deres ingeniør- og designfærdigheder.

Leg, der udvikler

Ved at integrere konstruktionselementer i legen, styrker Toyi ikke blot fantasien, men også børns rumlige bevidsthed, problemløsning og finmotorik. Børn lærer de grundlæggende principper for design og konstruktion, mens de har det sjovt, hvilket lægger en vigtig byggesten for fremtidig læring i STEAM-fagene.

2 Toyi.png

Til fremtidens skabere

Toyi går ud over traditionel leg ved at udfordre børn til at tænke som både opfindere og ingeniører. Toyis mission er at udstyre de næste generationer med de færdigheder, de har brug for til at forme deres verden. Ved at opfordre til kreativ tænkning og praktisk problemløsning, forbereder vi børnene på at tackle morgendagens udfordringer med selvtillid og nysgerrighed.

Konstruktion med et twist af kreativitet

Hver Toyi-sæt er et springbræt for børns fantasi, der giver dem friheden til at designe og konstruere alt, hvad de kan drømme op. Fra at bygge fantastiske fartøjer til at kreere deres egne legetøjsfigurer, Toyi gør læring sjov og engagerende. Dette er ikke kun leg; det er en legende introduktion til de grundlæggende koncepter inden for konstruktion og design.

1 Toyi.png

 • Toyi Basic 80 Building Kit

  Toyi Basic 80 Building Kit

  Varenr.: 141020
  Forvandl en plastflaske til en raket eller en si til en vandmand med dette STEM-inspirerede byggesæt. Skab dine egne dyr, væsner, køretøjer og bygninger. En sjov og opfindsom måde at lære på. Fra 5 år.
  289,00 kr.
 • Toyi Arts & Crafts Event Kit

  Toyi Arts & Crafts Event Kit

  Varenr.: 141026
  Forvandl hverdagsting til fremtidens opfindelser, og lad børnene designe deres eget legetøj. På den måde bliver de opdagelsesrejsende, som interagerer med deres fysiske og sociale omgivelser og indre verdener. Fra 6 år.
  2.232,00 kr.
 • Toyi STEM Event Kit

  Toyi STEM Event Kit

  Varenr.: 141023
  Forvandl hverdagsting til fremtidens opfindelser, og lad børnene designe deres eget legetøj. På den måde bliver de opdagelsesrejsende, som interagerer med deres fysiske og sociale omgivelser og indre verdener.
  2.154,00 kr.
 • Toyi Storytelling Event Kit

  Toyi Storytelling Event Kit

  Varenr.: 141024
  Forvandl hverdagsting til fremtidens opfindelser, og lad børnene designe deres eget legetøj. På den måde bliver de opdagelsesrejsende, som interagerer med deres fysiske og sociale omgivelser og indre verdener.
  2.154,00 kr.
 • Toyi Green Skills Event Kit

  Toyi Green Skills Event Kit

  Varenr.: 141025
  Forvandl hverdagsting til fremtidens opfindelser, og lad børnene designe deres eget legetøj. På den måde bliver de opdagelsesrejsende, som interagerer med deres fysiske og sociale omgivelser og indre verdener.
  2.154,00 kr.
 • Toyi Inventions STEAM Building Kit

  Toyi Inventions STEAM Building Kit

  Varenr.: 141021
  Forvandl hverdagsting til bevægelige køretøjer, og kombiner børns kreative evner med lærende leg. Lav en plastflaske om til en helikopter eller en si til et rumfartøj. Brug den medfølgende spilbog til at skabe dine egne STEM-inspirerede udfordringer. Fra 6 år.
  257,00 kr.
 • Toyi Creatures Character Building Kit

  Toyi Creatures Character Building Kit

  Varenr.: 141022
  Forvandl et papkrus til en fisk eller en mælkekarton til et rumvæsen. Brug ting omkring dig til at skabe dine egne karakterer eller forvandle dig selv til en superhelt. Et nyt legesystem, som lader børn være kreative og inddrage ting i deres omgivelser i legeprocessen. Brug den medfølgende spilbog til at skabe dine egne løsninger til STEM-inspirerede udfordringer. Fra 4 år.
  257,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.