Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Læringsbræt med regnbuestave

50 % er allerede fratrukket normalpris.
Varenr.: 12428
Stave i forskellige farver og længder som kan sorteres efter størrelse eller farve og sammenlignes. Træner logisk tænkning og visuel sans. Læringsbrættet passer perfekt til opbevaringsreolen med varenr. 12416. Af FSC-certificeret krydsfinér. Mål: 28x28cm. Fra 2 år.

Mærkning

fsc

Fakta

 • Titel: Læringsbræt med regnbuestave
 • Miljømærkning:FSC

Andre købte også

 • Tilbehør
  Læringsbræt med taktile klodser

  Læringsbræt med taktile klodser

  Varenr.: 12430
  Her har barnet mulighed for at udforske forskellige geometriske former. Ved at placere klodserne i hullerne trænes finmotorikken. Læringsbrættet passer perfekt til opbevaringsreolen med varenr. 12416. Af FSC-certificeret krydsfinér. Mål: 28x28 cm. Fra 2 år.
  427,00 kr.
 • Læringsbræt med regnbueklodser

  Læringsbræt med regnbueklodser

  Varenr.: 12418
  Fine træklodser med farvede, transparente indsatser. Ved at kombinere klodserne på forskellige måder kan barnet skabe, lære forskellige former og opleve farver. Læringsbrættet passer perfekt til opbevaringsreolen med varenr. 12416. Af FSC-certificeret krydsfinér. Mål: 28x28 cm. Fra 2 år.
  368,00 kr.
 • Læringsbræt med regnbuecirkler

  Læringsbræt med regnbuecirkler

  Varenr.: 116319
  Stave i forskellige farver og længder som kan placeres i en cirkel. Træner den logiske og visuelle sans samt evnen til at vurdere længde. Læringsbrættet passer perfekt til opbevaringsreolen med varenr. 12416. Af FSC-certificeret krydsfinér. Mål: 28x28 cm. Fra 2 år.
  452,00 kr.
 • Læringsbræt med geometriske former

  Læringsbræt med geometriske former

  Varenr.: 12422
  Grundlæggende geometriske former som passer sammen to og to. Udvikler forståelsen for former og farver på en sjov måde og træner øje-hånd-koordination. Læringsbrættet passer perfekt til opbevaringsreolen med varenr. 12416. Af FSC-certificeret krydsfinér. Mål: 28x28 cm. Fra 2 år.
  259,00 kr.
 • Min første brøkplade - Rektangler

  Min første brøkplade - Rektangler

  Varenr.: 12541
  Opmuntrer til fri udforskning af brøker og matematik gennem sortering, regning og stabling af former. Af gummitræ med gummierede kanter, som gør, at den ligger stabilt på bordet. Mål: 38x12 cm. Fra 2 år.
  449,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.