Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Legekøkken

Klasse
Produktserie
Mål
Farve
6 Produkter
 • Nikki legekøkken komplet

  Nikki legekøkken komplet

  Komplet legekøkken som er tilpasset til børnehaven. Består af 4 dele: komfur (81700), køkkenskab med vask (81701), køkkenskab (81702) og opvaskemaskine (81703). Delene leveres umonteret.
  Pris fra:
  14.099,00 kr.
 • Nikki kogeø

  Nikki kogeø

  Kogeø som passer fint til et legekøkken i børnehaven. På den ene side er der et komfur og på den anden en køkkenvask. Står på 4 hjul, hvoraf 2 er låsbare. Materiale: 16 mm spånplade, 16 mm MDF til stamme og plade, køkkenvask i PP, rude i akrylplast og kogeplade i PET. Farverne er koordineret med øvrigt sortiment. Mål: 70x115x62 cm. Passer fra 3 år. Vægt 47 kg. Leveres samlet.
  Pris fra:
  8.456,00 kr.
 • Nikki komfur

  Nikki komfur

  Legekomfur som passer fint i børnehaven. Komplet med induktionskogeplade, drejelige knapper og sidehængte døre for optimal sikkerhed ved brug. Lufthul/håndtag på siderne. Materiale: Dør, panel, sokkel og top i MDF, kogeplade i 3 mm HDF, stamme i 16 mm spånplade. Vindue i akrylplast. Farverne er koordineret med øvrigt sortiment. Mål: B45xD39xH59 cm. Passer fra 3 år. Vægt 15 kg. Leveres umonteret.
  Pris fra:
  4.588,00 kr.
 • Nikki køkkenskab m/vask

  Nikki køkkenskab m/vask

  Køkkenskab med vask som passer fint til et legekøkken i børnehaven. Med sidehængte døre for optimal sikkerhed ved brug. Materiale: Låge, sokkel og overdel i MDF, stamme i 16 mm spånplade og køkkenvask i PP. Farverne er koordineret med øvrigt sortiment. Mål: B45xD39xH59 cm. Passer fra 3 år. Vægt 15 kg. Leveres umonteret.
  Pris fra:
  3.089,00 kr.
 • Nikki opvaskemaskine

  Nikki opvaskemaskine

  Opvaskemaskine som passer fint til et legekøkken i børnehaven. Med sidehængte døre for optimal sikkerhed ved brug. Lufthul/håndtag på hver side. Materiale: Låge, panel, sokkel og overdel i MDF og stamme i 16 mm spånplade. Farverne er koordineret med øvrigt sortiment. Mål: B45xD39xH59 cm. Passer fra 3 år. Vægt 17 kg. Leveres umonteret.
  Pris fra:
  4.588,00 kr.
 • Nikki køkkenskab

  Nikki køkkenskab

  Køkkenskab som passer fint til et legekøkken i børnehaven. Med sidehængte døre for optimal sikkerhed ved brug. Lufthul/håndtag på hver side. Materiale: Låge, sokkel og overdel i MDF og stamme i 16 mm spånplade. Farverne er koordineret med øvrigt sortiment. Mål: B45xD39xH59 cm. Passer fra 3 år. Vægt 16 kg. Leveres umonteret.
  Pris fra:
  3.797,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.