Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skole & SFO

Skole & SFO

Træn matematik med Pop Fidget

Tipsnummer 9403 Sværhedsgrad: Meget let
Ved addition, f.eks. 3+2, popper barnet først 3 og derefter 2 og finder summen (dvs. addere/plusse/lægge til). Ved subtraktion, f.eks. 7-2, popper barnet først 7 og fjerner derefter 2 og finder summen (dvs. subtrahere/minusse/trække fra). Ved multiplikation, f.eks. 3x3, popper barnet 3 tre gange og finder summen (dvs. multiplicere/gange). Pop Fidget er et godt og sjovt værktøj til børn, der har brug for visuel og taktil læring.
Dette sæt rækker til 5 børn
180,00 kr.

I sættet indgår:

Pop Fidget pad, flerfarvet cirkel

Varenr. 130373
Ved at trykke på knapperne på denne regnbuefarvede...
36,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.