Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Programmering

Programmering

FILTER

4 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Radiostyrede biler

  Radiostyrede biler

  Varenr.: 56620
  4 stk/pk. Fire opladelige fjernstyrede køretøjer. Fireknapssystem som giver bilerne mulighed for at køre frem, tilbage, til venstre og til højre. Kan bruges inden for sekvenstræning, til at forstå instruktioner og til enkel programmering. Leveres i fire farver med fjernkontroller i samme farve. Alle fire kan bruges samtidig og det er ikke nødvendigt at indstille forskellige frekvenser. Rækkevidde 10 m. Passer både ude og inde. Bilerne bruger ikke batterier, men oplades i dockingstationen efter behov. Brugstid ca. 1 time pr. ladning. Mål: 17x9x7 cm. Fra 3 år.
  1.898,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  TTS sportskamera med WiFi

  TTS sportskamera med WiFi

  Varenr.: 56885
  TTS sportskamera gør det nemt og sjovt at tage billeder. Letanvendelige knapper og WiFi. Kan tilsluttes til tablet eller mobil. Kameraet har 2" LCD-skærm, er vandtæt ned til 30 meter og har 4K-videoudgang, HD-opløsning og supervidvinkelobjektiv på 140 grader. Den leveres med et vandtæt beskyttelsescover, forskellige stativer, en trådløs fjernbetjening og mini HDMI-kabel. OBS! Kræver micro-SD-kort, som købes separat.
  731,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Radiostyret bille

  Radiostyret bille

  Varenr.: 56645
  En vandtæt og innovativ bille som styres med en fjernkontrol. Kan køre i mange forskellige typer af terræn. Den kan køre frem/tilbage, venstre/højre med to forskellige hastigheder. Den kan bruges inde og ude i alt slags vejr. Styr bilen ned af bakke, langs stier, lav veje med den i sneen etc. Genopladeligt litiumbatteri. Batterilevetiden er ca. 3 timer ved normalbrug. Af ABS. Mål: 30x25x20 cm. Fra 3 år.
  1.679,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Kamerafæste til robot

  Kamerafæste til robot

  Varenr.: 56884
  Kamerafæste til TTS sportskamera med WiFi, som passer til InO-Bot og Pro-Bot. Lavet af hård plast med skruegænge i metal.
  74,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.