Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Skole & SFO

Skole & SFO

Indendørs OL-aktiviteter

Tipsnummer 9467 Sværhedsgrad: Let

Sådan gør du

  1. Slalomstafet - Hvert hold får en ske og en bandybold. Balancer bolden på skeen, mens du løberord zigzag mellem keglerne, før du giver skeen videre til den næste person. Hvis du mister bolden, skal du starte forfra. Det første hold, der når i mål, vinder.
  2. Længdeflyvning ā€“ Hvert hold får et stykke papir (brug gerne store ark, det er sjovere!) Fold et papirfly, og lad en fra hvert hold kaste flyet og se, hvor det lander. Det fly, der kommer længst, vinder. (Se også webtip 9468)
  3. Kast og ram! - Læg ringe ud på gulvet, og prøv at ramme dem med ærteposer. Lad forskellige farver give forskellige point. Holdet med flest point vinder.
  4. Curling - Med et shuffleboardsæt. Hvert hold skal skubbe ringene mod et markeret område. Det er tilladt at skubbe hinandens ringe væk! Vinderen er holdet med flest point efter et par omgange af spillet.
  5. Freestyle - Lad svævebolden bevæge sig så langt som muligt uden at røre gulvet. Holdets deltagere står med den afstand, de mener, de skal bruge for at føre bolden frem uden at forlade stedet. Spark, kast eller slå bolden frem fra spiller til spiller og se hvilket hold der kan få svævebolden længst frem. Hvis bolden rammer gulvet, måler I afstanden fra startpunktet til det sted, hvor bolden rammer gulvet.
  6. Find ordet ā€“ Print bogstaver, og lad holdene forsøge at finde ud af, hvad det OL-relaterede ord er. Eller giv holdene en daglig ledetråd under hele OL, indtil de finder frem til det rigtige ord.
  7. Ishockeymål - Straffesparkskonkurrence med stave og bolde - enten med målmand, eller et stykke væk fra åbent mål. De den får flest i mål vinder!
Dette sæt rækker til 20 børn
7.246,00 kr.

I sættet indgår:

Shuffleboardsæt med ringe

Varenr. 116579
Shuffleboard med 6 køer i forskellige farver samt ...
1.309,00 kr.

Markeringskegler 30 cm blå

Varenr. 71980
4 stk/pk. Kegler som kan stables og bruges både ud...
69,00 kr.

Pyramideformede ærteposer Ærteposer pyramide

Varenr. 110385
6 stk./pk. Pyramideformede ærteposer med godt greb...
130,00 kr.

Farvet papir A2 mix 120 g

Varenr. 47229
250 ark/pk. 10 farver, 25 ark/farve. Indeholder gu...
359,00 kr.

Floorball-bolde, farvede 10 stk.

Varenr. 140589
10 stk./pk. Hockeybolde til leg, skole og træning....
63,00 kr.

MDF-plader, firkantede

Varenr. 48254
20 stk./pk. Mål: 16x16 cm. Til at male og dekorere...
49,00 kr.

GONGE aktivitetsringe Aktivitetsringe

Varenr. 72508
6 stk./pk. Farvestærke ringe af gummi. Kan bruges ...
215,00 kr.

Svævebolde

Varenr. 71324
Et sæt med 3 forskellige fjerlette former som bogs...
1.289,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.