Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • ElecFreaks Micro:bit Starter Kit

  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit

  Varenr.: 134325
  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit henvender sig til elever, der begynder at blive fortrolige med grundlæggende programmering og elektriske kredsløb. Med 24 elektroniske komponenter kan eleverne udføre en række forsøg, f.eks. at bygge et trafiklys eller en fotocelle, der styrer en micro:bit LED-skærm. Programmeringssprog, der er kompatible med Starter Kit inkluderer Makecode, JavaScript og Python. Bemærk, at micro:bit ikke medfølger, men købes separat.
  205,00 kr.
 • ElecFreaks micro:bit basic kit

  ElecFreaks micro:bit basic kit

  Varenr.: 134322
  Dette kit til micro:bit er designet til elever, som er nybegyndere inden for programmering og gerne vil hurtigt i gang med deres byggeprojekter. Kompatibel med Makecode. Bemærk, at micro:bit ikke er inkluderet, men skal købes separat.
  154,00 kr.
 • ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  Varenr.: 134323
  Udvidelsespakke til micro:bit. 6 forskellige programmeringsøvelser: trafiklys, bil, katapult, vinduesvisker, temperaturstyret blæser og smart lys. Programmeringsvejledning og øvelser er inkluderet. Bemærk, at micro:bit og batterier købes separat.
  299,00 kr.
 • ElecFreaks Micro:bit Tinker Kit

  ElecFreaks Micro:bit Tinker Kit

  Varenr.: 134324
  Udvidelsespakke til micro:bit. Lær, hvordan du opretter et hav af digitale maker-projekter ved hjælp af dette sæt, der indeholder LED-indikatorer, sensorer og servostyring. Kompatibel med Makecode-programmeringssproget til grafisk programmering og med over 30 programmeringsudfordringer. Micro:bit og batterier købes separat.
  348,00 kr.
 • Elefreaks micro:bit smart science IoT kit

  Elefreaks micro:bit smart science IoT kit

  Varenr.: 134327
  En ny programmeringsplatform, der er kompatibel med lyd-, støv-, lys- og vandstandssensorer. Data kan indsamles via sensorerne og derefter sendes til et cloud-modul til analyse. Integreret WiFi, RTC og hovedtelefonstik. Kan tilpasses byggeklodser. Separat IIC-interface, tilslut OLED, BME280 og IIC. Programmeringssprog Makecode. Bemærk, at micro:bit og batterier købes separat.
  603,00 kr.
 • Elecfreaks micro:bit Smart Home Kit

  Elecfreaks micro:bit Smart Home Kit

  Varenr.: 134326
  Elecfreaks Smart Home Kit til micro:bit fokuserer på programmering af en række funktioner i hjemmet. Med hjælpemidler som sensorer til stød, temperatur, lyd og lys, diverse motorer og servostyring og LED-skærm kan børn og elever programmere micro:bit til at betjene funktioner i hjemmet som f.eks. persienner, blæsere eller vandpumper etc. Programmeringssproget er Makecode. Bemærk, at micro:bit og batterier ikke medfølger, men købes separat
  355,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.