Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 • Kitronik Smart Greenhouse Kit for the BBC micro:bit

  Kitronik Smart Greenhouse Kit for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133838
  Lad eleverne lære om forholdet mellem planter og deres miljø ved hjælp af Kitroniks Smart Greenhouse Kit, et drivhus i et mikromiljø. Så frø og kod mikro:bit til at overvåge og automatisk vande for den bedste vækstoplevelse. Manualer og dyrkningsforslag medfølger. Kræver mikro:bit V2 og 3 stk. AA-batterier, frø og jord (ikke inkluderet i sættet). Se datablad for yderligere specifikationer.
  329,00 kr.
 • Kitronik Environmental Control Board for BBC micro:bit

  Kitronik Environmental Control Board for BBC micro:bit

  Varenr.: 133839
  Kitroniks Environmental Control Board giver en række muligheder for sensorer og tilslutningspunkter til mikro:bit V1 og V2 og giver samtidig eleverne mulighed for at styre det ydre miljø som f.eks. en vandpumpe, ventilator, servo eller varmelegeme. Kredskortet har også indgang til solceller og mulighed for at oplade genopladelige batterier. Se datablad for yderligere specifikationer.
  200,00 kr.
 • Kitronik Air Quality and Environmental Board for micro:bit

  Kitronik Air Quality and Environmental Board for micro:bit

  Varenr.: 133840
  Kitroniks Air Quality Board for micro: bit giver eleverne mulighed for at indsamle kvalitetsdata fra luften, som derefter kan gemmes på et hukommelseskort eller overføres til en computer til analyse. Perfekt til små eller store eksperimenter i klasselokalet hele året. Se datablad for yderligere specifikationer.
  315,00 kr.
 • Kitronik Inventor's Kit til BBC micro:bit

  Kitronik Inventor's Kit til BBC micro:bit

  Varenr.: 56903
  50 % er allerede fratrukket normalpris
  200,00 kr.
 • Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

  Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

  Varenr.: 133841
  Kitronik LAB: bit for micro: bit er specielt designet til klasseværelset og tilbyder eleverne at lære om programmering på en opmuntrende og aktiv måde. Selve programmeringen køres gennem MakeCode-blokeditoren, og der findes standardmuligheder, der gør den velegnet til elever i alderen 7-10 år. Kræver 1 micro:bit, USB-kabel og 3 stk. AA-batterier, som alle købes separat. Se PDF for mere information.
  359,00 kr.
 • Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133842
  The Lesson in a Box (Simple Robotics) er et komplet sæt af elektronik- og programmeringsdele, inklusive undervisningsmateriale til lærere og elever. Lektionsplanerne indeholder bl.a. opsummering af lektioner, hvordan man bruger micro:bit, programmeringseksempler og meget mere. En robust løsning til hele klasseværelset med materialer, der er velegnede til gentagen brug. Kræver 1 mikro:bit og 3 stk. AA-batterier pr. robot, pap, elastik, tape eller lim (købes separat). Se PDF for mere information.
  3.295,00 kr.
 • Kitronik Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit

  Varenr.: 133843
  The Lesson in a Box Visual Computing Pack til micro:bit er en komplet løsning til elektronik og programmering til elever og lærere i mellemtrinet og udskolingen. Pakken indeholder detaljerede lektionsplaner, arbejdshæfter, tjeklister og meget mere, alt baseret på micro:bit. Kræver 11 mikro:bit (købes separat). Se PDF for mere information.
  3.395,00 kr.
 • Kitroniks Smart Drivhus klassesæt

  Kitroniks Smart Drivhus klassesæt

  Varenr.: 133844
  The Lesson in a Box The Enviroment Pack til micro:bit er en komplet løsning til elever og lærere i mellemtrinnet og udskolingen. Pakken indeholder detaljerede timeplaner, arbejdshæfter, tjeklister og meget mere, alt sammen baseret på micro:bit, og strækker sig over emner som programmering, design, teknologi og biologi. Lad eleverne lære om forholdet mellem planter og deres miljø ved hjælp af Kitroniks Smart Greenhouse Kit, et drivhus i et mikromiljø. Så frø og kod mikro:bit for automatisk at overvåge og vande for den bedste vækstoplevelse. Kræver 1 mikro:bit pr. sæt (købes separat). Se PDF for mere information.
  4.075,00 kr.
 • Kitronik Discovery Kit for the BBC micro:bit

  Kitronik Discovery Kit for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133845
  Kitronik Discovery Kit til microbit er et godt begyndersæt til elektronik og programmering. Pakken indeholder fem eksperimenter med stigende sværhedsgrad og der kræves ingen forkundskaber. Den medfølgende manual indeholder detaljerede oplysninger, som gradvist vil hjælpe eleverne på vej. Kræver 1 micro: bit og 1 USB type A til Micro B, som købes separat. Se PDF for mere information.
  99,00 kr.
 • Kitronik 3V Vertical Submersible Water Pump

  Kitronik 3V Vertical Submersible Water Pump

  Varenr.: 133846
  Denne 3 V vandpumpe er en god løsning til små eksperimenter, der involverer indendørs vanding. Pumpen drives af en stille jævnstrømsmotor og skal være helt nedsænket under brug, da den kun pumper vand og ikke luft. Kompatibel med microbit:bit V2 (købes separat). Bemærk også, at pumpen ikke leveres med slange, men denne sælges separat. Se PDF for mere information.
  40,00 kr.
 • Kitronik 5M Silicone tube for use with 6 - 12V R385 diaphrag

  Kitronik 5M Silicone tube for use with 6 - 12V R385 diaphrag

  Varenr.: 133847
  Silikoneslange til vandpumpe til mikro:bit. Transporterer vand i længder op til 3 m og er let at klippe med en saks for præcise mål.
  85,00 kr.
 • Kitronik :VIEW Graphics128 OLED display 128x64 for BBC micro

  Kitronik :VIEW Graphics128 OLED display 128x64 for BBC micro

  Varenr.: 133848
  Kredskort med OLED-skærm. Tilbehør til mikro:bit med visuelt display til f.eks. grafer. Kompatibel med andet micro:bit-tilbehør såsom drivhus og :MOVE-motor. Kræver 1 mikro:bit, som købes separat. Se PDF for mere information.
  133,00 kr.
 • Kitronik MI:pro Protector Case for the BBC micro:bit V1 & V2

  Kitronik MI:pro Protector Case for the BBC micro:bit V1 & V2

  Varenr.: 133849
  Beskyttelsesskal til mikro:bit, som beskytter din micro:bit under brug. Det er muligt at fastgøre en batteriholder på bagsiden. Kræver mikro:bit V1 eller V2, som købes separat. Se PDF for mere information.
  36,00 kr.
 • Kitronik MI:pro "Mountable" Case for the BBC micro:bit V1 &

  Kitronik MI:pro "Mountable" Case for the BBC micro:bit V1 &

  Varenr.: 133850
  Beskyttelsesskal til mikro:bit. Tilbehør der beskytter din micro:bit under brug, og er velegnet til projekter, hvor micro:bit skal fastgøres. Kræver mikro:bit V1 eller V2, som købes separat. Se PDF for mere information.
  36,00 kr.
 • Kitronik :MOVE Motor for the BBC micro:bit

  Kitronik :MOVE Motor for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133851
  En færdig buggy inklusive instruktioner med fokus på programmering. Lær eleverne om bevægelser, hvordan man bruger lyd og lys, opdager og undgår forhindringer, og hvordan man koder buggyen til at følge en linje. Drevet af to DC-motorer og gummihjul til matchende kontrol. Til programmering bruges MakeCode editor med flere standardvalg for eleven, men der er også mulighed for programmering i Python. Kræver 1 mikro:bit (købes separat), 1 USB A til Micro B (købes separat) og 4 AA-batterier (købes separat). Se PDF for mere information.
  240,00 kr.
 • Kitronik :MOVE Motor Klaw Kit

  Kitronik :MOVE Motor Klaw Kit

  Varenr.: 133852
  Tilbehør til :MOVE Motor Buggy. Klo med to forskellige typer kæber og som kan monteres både lodret og vandret og programmeres med enten MakeCode eller Python. Se PDF for mere information.
  70,00 kr.
 • Kitronik :MOVE mat line following and activity maps - A1 siz

  Kitronik :MOVE mat line following and activity maps - A1 siz

  Varenr.: 133853
  Måtte med udfordringer på begge sider. Tilbehør til :MOVE Motor Buggy og :MOVE Mini. Kan bruges som et trafikprojekt i klasseværelset ved at tilføje lyd- og lyssignaler, eller få eleverne til at programmere robotterne til at følge fortrykte linjer. Se PDF for mere information.
  39,00 kr.
 • Kitronik Compact All-In-One Robotics Board for BBC micro:bit

  Kitronik Compact All-In-One Robotics Board for BBC micro:bit

  Varenr.: 133854
  Med Kitroniks Compact Robotics Board kan micro: bit programmeres med MakeCode til at drive 4 motorer og/eller 8 servoer. Kræver 1 mikro: bit, USB-kabel og strømkilde, som alle købes separat. Se datablad for yderligere specifikationer.
  170,00 kr.
 • Kitronik Compact 16 Servo Driver Board for the BBC micro:bit

  Kitronik Compact 16 Servo Driver Board for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133855
  Kredsløbskort der muliggør servostyring for op til 16 robotter samtidig. Programmeret med MakeCode. Kræver 1 mikro: bit, USB-kabel og strømkilde, som alle købes separat. Se datablad for yderligere specifikationer.
  130,00 kr.
 • Kitronik Compact Motor Driver Board for the BBC micro:bit

  Kitronik Compact Motor Driver Board for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133856
  Dette kredskort gør det muligt at lade micro:bit køre to DC-motorer samtidig. Programmeret med MakeCode. Kræver 1 mikro:bit, USB-kabel og strømkilde, som alle købes separat. Se datablad for yderligere specifikationer.
  100,00 kr.
 • Kitronik Clippable Servo

  Kitronik Clippable Servo

  Varenr.: 133857
  180-graders servo med krokodilleklemmer. Programmeret med MakeCode eller Python. Se PDF for mere information.
  49,00 kr.
 • Kitronik Clippable 360 Degree Servo

  Kitronik Clippable 360 Degree Servo

  Varenr.: 133858
  360-graders servo med krokodilleklemmer. Programmeret med MakeCode eller Python. Se PDF for mere information.
  50,00 kr.
 • Kitronik :MOVE mini

  Kitronik :MOVE mini

  Varenr.: 113622
  En tohjulet robot til micro:bit. Velegnet til autonom drift, fjernbetjeningsprojekter via en Bluetooth-applikation eller til styring ved hjælp af en anden mikro:bit. Styres med simple PWM-kommandoer. 5 ZIP LED, der kan bruges som indikatorer, baglygter m.m. Kræver montering. Micro:bit købes separat. Indhold: chassisdele, 2 roterende servoer med tilbehør, servo Lite board, 1 par hjul og 3 AAA-batterier.
  251,00 kr.
 • Kitronik :MOVE mini Bumper

  Kitronik :MOVE mini Bumper

  Varenr.: 115146
  Lav din :MOVE mini til Micro:bit om til en Bumper. Let at montere.
  24,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.