Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Miljømærkning
Produktserie
Mål
Farve
57 Produkter
 • Regnvandstønde GreenLine®

  Regnvandstønde GreenLine®

  Varenr.: 139904
  Ved at opsamle regnvand skabes en forståelse for bæredygtighed og naturens kredsløb. Denne vandtønde opsamler effektivt regnvand, som derefter kan bruges til vanding eller leg. Hanen gør det nemt for børnene selv at hente vand. Regnvandstønden rummer 200 l og har indbygget overløbssikring, som gør, at når tønden er fyldt, løber vandet ned via nedløbsrøret igen. Regnvandstønden leveres med børnesikret låg og tilslutning til nedløbsrør. Vi anbefaler at fastgøre tønden til væggen. Fod kan tilkøbes. Tåler frost. Mål: 96x68x68 cm. Fremstillet af genbrugsplast.
  Kontakt os for pris
 • Espalier

  Espalier

  Varenr.: 133747
  Rustfarvet espalier i tre sektioner, til pallerammer eller udendørsarealer. Kan også bruges som plantedækket rumdeler. Vinklet for øget stabilitet. Fremstillet af pulverlakeret stål. Højde 140 cm.
  882,00 kr.
 • Plantebakke 80x120 cm

  Plantebakke 80x120 cm

  Varenr.: 44435
  En bakke som passer perfekt til højbedsrammerne og dermed kan skabe en plantekasse. Mål: 80x120 cm.
  263,00 kr.
 • Højbedsramme 80x120x20 cm

  Højbedsramme 80x120x20 cm

  Varenr.: 44433
  Når barnet selv dyrker i plantekasser får det mulighed for at passe og smage på forskellige bær og grøntsager og følge hele processen. Leveres usamlet, ubehandlet og ekskl. plantebakke. L80xB120xH20 cm.
  251,00 kr.
 • Automatisk drypvandingssystem GreenLine®

  Automatisk drypvandingssystem GreenLine®

  Varenr.: 139903
  At dyrke er en perfekt pædagogisk aktivitet inden for bæredygtighed. Med et automatisk drypvandingssystem forenkles hverdagen og hjælper planter til at overleve på varme sommerdage. Systemet drives af solenergi og tilpasser vanding efter vejrforholdene. Genbrug det dyrebare regnvand og tilslut regnvandstønden, varenr. 139904 til vandingssystemet for at få en lille cyklus, der passer sig selv. Fleksibel og nem at udvide til at vande alt fra dyrkning i krukker, dyrkningskasser, plantekasser og direkte i jorden. Skulle beholderen løbe tør for vand, slukker systemet automatisk. Inkluderer 30 m slange med 24 drypdyser og T-koblinger, solcelledrevet IDC enhed med integreret pumpe.
  Kontakt os for pris
 • Plantebakke 80x60 cm

  Plantebakke 80x60 cm

  Varenr.: 44434
  En bakke som passer perfekt til højbedsrammerne og dermed kan skabe en plantekasse. Mål: 80x60 cm.
  255,00 kr.
 • Højbedsramme 80x60x20 cm

  Højbedsramme 80x60x20 cm

  Varenr.: 44432
  Når barnet selv dyrker i plantekasser får det mulighed for at passe og smage på forskellige bær og grøntsager og følge hele processen. Leveres usamlet, ubehandlet og ekskl. plantebakke. L80xB60xH20 cm.
  196,00 kr.
 • Espalierstøttepinde

  Espalierstøttepinde

  Varenr.: 43066
  2 stk./pk. espalierstøttepinde. Pindene er forberedte til let montering af espalier. Espalier købes i et byggemarked. Kan bruges stående eller liggende i en plantekasse, mod en væg eller fritstående til klatreplanter. Placeres enten i plantekassen eller fæstnes på ydersiden af højbedsrammen. Materialer til udvendig fæstning medfølger ikke. Af ubehandlet træ. Længde 119 cm.
  87,00 kr.
 • Base til GreenLine® regnvandstønde

  Base til GreenLine® regnvandstønde

  Varenr.: 139905
  Komplementer varenr. 139904 regnvandstønde 200 l fra Greenline med tilhørende fod. Gør det nemmere at betjene hanen og komme til det med en vandkande. Mål: 31,5x54x51 cm.
  Kontakt os for pris
 • Reservedel vandhane til regnvandstønde GreenLine®

  Reservedel vandhane til regnvandstønde GreenLine®

  Varenr.: 139906
  Vandhane til regnvandstønde varenr. 139904.
  Kontakt os for pris
 • Urban staffeli plexiglas

  Urban staffeli plexiglas

  Et solidt staffeli med stor arbejdsflade, der giver gode arbejdsbetingelserne for at skabe udendørs. Staffeliet kan placeres, så det øger udemiljøets rummelighed og fungerer som skærmvæg. Staffeliet har en stabil base og er udstyret med solide håndtag på siderne, der letter flytningen. Det er muligt at male direkte på plexiglasset med vaskbar maling eller farveblyanter. Robuste 12 mm plexiglas vinduer. Leveres færdigsamlet.
  Pris fra:
  4.595,00 kr.
 • Urban plantekasser 100x40

  Urban plantekasser 100x40

  Skab et grønt, frodigt og rumskabende miljø med disse funktionelle plantekasser. En stilfuld og robust konstruktion, der betyder, at de bidrager med både form og funktion til miljøet. Ved at dyrke sammen med børnene, udvikler børnene en forståelse for processen og deres deltagelse i bæredygtig udvikling. Kombiner gerne forskellige højder med hinanden for at skabe et varieret niveau i udemiljøet. Pas på ikke at placere plantekasserne ved siden af ​​hegn eller indhegninger i "planteskolen", da de kan fungere som klatreudstyr. Leveres færdigsamlet.
  Pris fra:
  1.495,00 kr.
 • Willow pilehegn 100xH40 cm

  Willow pilehegn 100xH40 cm

  Varenr.: 140969-89
  3 st./pk. En stilfuld afgrænsning i flettet pil, der giver mulighed for at skabe rum i rummet i udemiljøet. At skabe forskellige zoner kan have en positiv indvirkning på børn, da det bliver tydeligt hvad der forventes af dem, og hvilke aktiviteter der tilbydes. Skillevæggene er fæstet i jorden og er dermed fleksible og nemme at flytte, for nemt at skabe variation i et udendørs læringsmiljø. Pilen giver et naturligt udtryk og passer fint ind i udemiljøet. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  395,00 kr.
 • Urban staffeli whiteboard

  Urban staffeli whiteboard

  Et solidt staffeli med stor arbejdsflade, der giver gode arbejdsbetingelserne for at skabe og lære udendørs. Staffeliet kan placeres, så det øger udemiljøets rummelighed og fungerer som skærmvæg. Staffeliet har en stabil base og er udstyret med solide håndtag på siderne, der letter flytningen. Tegn på tavlen med tavlekridt. Leveres færdigsamlet.
  Pris fra:
  6.095,00 kr.
 • Urban staffeli med kridttavle

  Urban staffeli med kridttavle

  Et solidt staffeli med stor arbejdsflade, der giver gode arbejdsbetingelserne for at skabe og lære udendørs. Staffeliet kan placeres, så det øger udemiljøets rummelighed og fungerer som skærmvæg. Staffeliet har en stabil base og er udstyret med solide håndtag på siderne, der gør det let at flytte. Tegn på tavlen med tavlekridt. Leveres færdigsamlet.
  Pris fra:
  4.395,00 kr.
 • Willow blomsterkasse 79x39x30 cm

  Willow blomsterkasse 79x39x30 cm

  Varenr.: 140968-89
  Plantning i krukker og blomsterkasser er en nem måde at skabe grønne zoner i udemiljøet. Denne solide plantekasse har elementer af flettet pil på siderne og passer med sit naturlige udtryk godt til det udendørs miljø. Ved at kombinere denne med en større plantekasse (140968), får du samtidig en pæn niveauforskel i beplantningen. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  695,00 kr.
 • Urban sansehave trekantet komplet sæt

  Urban sansehave trekantet komplet sæt

  Skab et sanseligt udendørsmiljø, der opfordre til at udforske, føle, lugte, røre og stimulere de fem forskellige sanser. Denne alsidige sansehave bidrager med både form og funktion til haven og skaber hyggelige rammer i udemiljøet. En indbydende og rolig zone, hvor du kan skifte mellem forskellige aktiviteter, for eksempel at plante i kasserne, eller vælge at fylde rammerne med forskellige materialer og teksturer som bark, kogler, sand, sten og bruge dem som sansekasser. At opleve sanserne forstærkes i udemiljøet, hvor løse naturmaterialer stimulerer en undersøgende måde at arbejde på. Gangbrædderne inviterer til bevægelse mellem rammerne, og du kan nemt flytte et gangbræt så du kan nå rundt til alle dele. Sættet indeholder 4x139114, 4x139115 og 1x139116.
  Pris fra:
  12.095,00 kr.
 • Urban facade med vindue

  Urban facade med vindue

  Denne facadevæg agerer skærmvæg gør det nemmere at skabe flere rum i udemiljøet. Når hele legemiljøet ikke kan ses på én gang, gør det området mere spændende at udforske. Vinduet indbyder til forskellige former for fantasi og rollespil som butik, men kan også være et afsondret sted, hvis du vil trække dig tilbage for en stund. Leveres færdigsamlet.
  Pris fra:
  4.695,00 kr.
 • Urban ramme til sansehaven kvadratisk

  Urban ramme til sansehaven kvadratisk

  Skab et grønt, frodigt og opdelt miljø med disse alsidige lave højbedsrammer, der bidrager med både form og funktion til sansehaven. Du kan også vælge at fylde rammerne med forskellige materialer som bark, kogler, sand, sten og bruge dem som sansekasser. At opleve sanserne forstærkes i udemiljøet, hvor løse naturmaterialer stimulerer en undersøgende måde at arbejde på. Kombiner gerne flere rammer med hinanden med rum til et varieret udemiljø. Mål: L111,5 B:111,5 H:20 cm
  Pris fra:
  1.795,00 kr.
 • Willow blomsterkasse 39x39x25 cm

  Willow blomsterkasse 39x39x25 cm

  Varenr.: 140967-89
  Plantning i krukker og blomsterkasser er en nem måde at skabe grønne zoner i udemiljøet. Denne solide plantekasse har elementer af flettet pil på siderne og passer med sit naturlige udtryk godt til det udendørs miljø. Pilen er helt ubehandlet. Tjek jævnligt og klip eventuelle udstikkende kviste af.
  395,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.