Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Vuggestue & børnehave produkter

Vuggestue & børnehave produkter

Magna-Tiles puslespil

Tipsnummer 9385 Sværhedsgrad: Let
Lav dit eget puslespil med Magna-Tiles. Læg et motiv eller mønster med Magna-Tiles-brikker på et stort kartonark. Tegn derefter konturerne af brikkerne, og farvelæg dem i de farver, du har brugt. Hvis puslespillet skal være let, kan du tegne rundt om hver Magna-Tiles brik, og hvis det skal være svært, kan du nøjes med at tegne rundt om yderkanterne. Øvelsen træner børnenes rumopfattelse og de geometriske formers relation til hinanden. Er børnene lidt større, kan de prøve at lave deres egne puslespil.
Dette sæt rækker til 4 børn
1.006,00 kr.

I sættet indgår:

Magna-Tiles transparent byggesæt 100 dele

Varenr. 15138
Magna-Tiles er store magnetiske byggeplader, som e...
1.006,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.