Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 

COLOR ME HAPPY

Velkommen til Lekolars farverige verden. Med vores nye farvepalet skabes flere kreative muligheder og ideer til indretningen og læringsmiljøer i skoler og dagtilbud. Man kan gøre meget med farver og håndteringen af lyse, mørke, grund- og komplementærfarver og især kontraster.

Farver kan skabe stemninger – muntre, spændende, indbydende, dramatiske, afslappede – og farver kan inspirere, fremhæve funktion og identificere og styrke pædagogiske læringssituationer.

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES FARVEKORT

Med farver, der harmonerer med hinanden, er mulighederne for at skabe den perfekte indretning og det rette læringsmiljø i skoler og dagtilbud nærmest uendelige. Et indbydende og gennemtænkt miljø, der taler til vores sanser, kan både være inspirerende og en hjælp til at nå de pædagogiske mål.

Farvekortet viser vores mange farvemuligheder til Lekolars egne møbler, på alt fra stel til sæder og låger. Eksempelvis vores populære elevstole Matte og Karoline, børnestolen Helmi, Multiflex- og Arcus-borde, samt Fixa-opbevaringssystemer og Fixa-legemøbler.

Se vores møbelserier her.

 

VORES FARVEPALETTER

Lær Grow, Breeze, Bloom, Energize, Harvest og Foundation at kende.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.