Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!


Kemiske produkter

Her er nogle eksempler på, hvordan vi følger op på vores miljøbelastning:

  • Inden vi tager et produkt med i vores sortiment, kræver vi altid en komplet indholdsdeklaration, som vi har godkendt. Det gælder både produktets materiale og emballage, samt hvordan det produceres og distribueres.
  • I vores webshop kan vores kunder selv hente sikkerhedsdatablade for kemiske produkter som f.eks. farver.
  • Farver til børn er A-godkendt i henhold til Fællesrådet for Formnings- og Hobbymaterialer, som på nogle områder endda har strengere krav end EU's kemikaliedirektiv REACH.
  • Alle indholdsstoffer i vores farver er naturligvis registreret i EU's kemikaliedirektiv REACH.
  • Al import af kemiske produkter til et nordisk land indberettes til de enkelte landes kemiske myndigheder som f.eks. Kemikalieinspektionen i Sverige.

Emballage og tryksager

Vi forsøger også at minimere produkternes emballage så meget, som det kan lade sig gøre af hensyn til risikoen for transportskader. Det er heller ikke tilladt at bruge PVC i emballage til Lekolars produkter. I vores egen virksomhed genbruger vi stort set al den emballage, vores leverancer kommer i. Med hensyn til indkøb af Lekolars markedsføringsmateriale, som f.eks. katalogerne, kræver vi altid, at trykkerierne er miljøcertificerede, og at vores tryksager bliver trykt på miljøgodkendt papir.

Vi er tilknyttet:

  • REPA, erhvervslivets system til genbrug af emballage. Du kan se vores REPA-bevis her.
  • El-kretsen, som driver indsamlingssystemer og garanterer, at indsamlede batterier samt indsamlede elektriske og elektroniske produkter behandles og genbruges på en miljømæssig korrekt måde i henhold til gældende lovgivning. Du kan se vores certifikat her.
  • Lekolars certificat fra El-Kretsen gældende for batterier
  • Lekolars certificate fra El-Kretsen gældende for elektriske og elektroniske produkter
  • Batteriregistret, der kontrolleres af Naturvårdsverket (den svenske miljøstyrelse), er til for virksomheder, der producerer og/eller importerer og sælger elektriske og elektroniske produkter og/eller batterier i Sverige.

Transporter og transportmidler

Transporterne ud til vores kunder, som står for det største energiforbrug hos Lekolar, køber vi hos speditører, som har et certificeret miljøarbejde. Vi koordinerer vores leveringer så meget som muligt for altid at køre med fyldte biler. I januar 2011 samlede vi vores lagre i Osby, og det giver en positiv miljøpåvirkning i form af reduceret energiforbrug og færre transporter. Vores sælgere er uddannet i øko-kørsel, og vores firmabiler er miljøbiler.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.