Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Whiteboardtavle 19x26 cm

Varenr.: 78719
1 side ternet og 1 side blank. En whiteboardpen i holder medfølger. Rammen er af PE-plast og tavlen af PP-plast.
Din pris:
86,00 kr.

På lager

Fakta

 • Titel: Whiteboardtavle 19x26 cm

Andre købte også

 • Små whiteboardtavler

  Små whiteboardtavler

  Varenr.: 59103
  4 stk./pk. Praktiske magnetiske tavler som kan bruges på begge sider. Plastrammer i 4 forskellige farver. Brug whiteboardpen. Mål: 24x33 cm.
  446,00 kr.
 • Whiteboardtavle 45x60 cm

  Whiteboardtavle 45x60 cm

  Varenr.: 28700-221
  Magnetiske tavler med emaljeret skriveoverflade og aluminiumsramme af høj kvalitet. Kan monteres både liggende og stående. Leveres med tuschhylde.
  901,00 kr.
 • Indspilningsbare whiteboardtavler

  Indspilningsbare whiteboardtavler

  Varenr.: 56617
  3 stk./pk. Disse praktiske whiteboards i A5-størrelse giver lydoptagelse i op til 60 sekunder. Optag og lyt til f.eks. en kort historie om, hvad der er tegnet på tavlen. Tydelig afspilnings- og optageknap samt høj lydkvalitet. Optageknappen kan låses, så du ikke ved et uheld overspiller en lydfil. Bagsiden er magnetisk og batterierne kan udskiftes. Bagsiden af tavlen er magnetisk. Hver tavle kræver 3 x AG10 alkaliske batterier, som medfølger ved køb af sættet. Fra 3 år.
  713,00 kr.
 • Whiteboardtusch konisk spids

  Whiteboardtusch konisk spids

  12 stk./pk. Whiteboardtuscher med konisk spids. Spidsbredde 1-3 mm. Pennekrop af plast.
  Pris fra:
  98,00 kr.
 • Transparent clipboard A4

  Transparent clipboard A4

  Varenr.: 78798
  Transparent tegneunderlag med fjedrende klemme i i toppen. I ABS-plast.
  73,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Staffeli på hjul m/kridttavle og whiteboard

   Staffeli på hjul m/kridttavle og whiteboard

   Varenr.: 41924
   Dobbeltsidigt staffeli på hjul med både kridttavle og whiteboard. Vognen har 3 åbne rum nederst og 1 langt åbent rum oppe på hver side, D13 cm. Med 4 låsbare hjul. Mål: B80xH100xD42 cm, arbejdsflade B70xH60 cm. Totalvægt 22 kg. Leveres umonteret. Monteringsvejledning medfølger. Stativ af massiv bøg med plader i krydsfinér lakeret med vandbaseret lak. På den ene side et whiteboard og på den anden en kridttavle. Rengøres med fugtig klud og mildt sæbevand. Arbejdsfladerne kan tørres af med henholdsvist rengøringsmiddel til whiteboard og tavlesvamp. CE-mærket.
   2.399,00 kr.
  • Kridttavle på rulle

   Kridttavle på rulle

   Varenr.: 20221
   Sort selvklæbende kridttavle på rulle. Tavlekridt og kridttuscher fra vores sortiment passer til denne tavle. Farverne kan tørres af med en fugtig klud eller med vores whiteboard-tavlesvamp. Tavlen kan klippes til i forskellige størrelser og former og klæbes fast på de fleste overflader. Bruges kridttavlefolie direkte på vægge og malede flader, kan disse beskadiges. Mål: 45x200 cm. 1 rulle/pk.
   377,00 kr.
  • Små whiteboardtavler

   Små whiteboardtavler

   Varenr.: 59103
   4 stk./pk. Praktiske magnetiske tavler som kan bruges på begge sider. Plastrammer i 4 forskellige farver. Brug whiteboardpen. Mål: 24x33 cm.
   446,00 kr.
  • Udendørs tegnetavle

   Udendørs tegnetavle

   Varenr.: 13743
   Sæt kulør på de tomme vægge med dette store udendørs whiteboard. Børnene får frihed til at udfolde deres kreativitet på en stor overflade. Kan anvendes både indendørs og udendørs. Et tip kan være at sætte en række tavler efter hinanden for at skabe en lang ”graffitivæg”. Med ophængningshul. Skruer medfølger ikke. Mål: 1,2x1 m. Af 5 mm vejrbestandig foamex. Passer til børn fra 4 år.
   2.787,00 kr.
  • Selvlysende skrivetavler

   Selvlysende skrivetavler

   Varenr.: 12043
   4 stk./pk. Selvlysende skrivetavler med 7 forskellige lysende baggrunde. Ved at tegne med whiteboardpen på tavlen bliver det, som barnet tegner, selvlysende. Giver spændende effekter og ekstra engagement. Tavlerne oplades og opbevares i medfølgende ladestation. 4 timers opladning giver 10-12 timers leg. Brug skriveredskaber, som kan viskes væk, gerne fluorescerende for at forstærke effekten. Af ABS. Mål: 35x26 cm. Fra 3 år.
   2.238,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.