Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Lydabsorberende
Produktserie
Mål
Farve
 • 0. klasse
 • 1.-3. klasse
 • 4.-6. klasse
 • 7.-9. klasse
 • Gymnasie
 • Specialundervisning
 • SFO
 • Ryd filtre
8 Produkter
 • Silent space 2-pak

  Silent space 2-pak

  Denne støjdæmpende bordskærm er rigtig god, når der er behov for at trække sig lidt tilbage fra en større gruppe. Det er et rigtig godt hjælpemiddel til alle som behøver hjælp til at fokusere på egne opgaver, da man kan skabe sit eget lille rum i rummet. Skærmene består af 3 dele som nemt vinkles ud fra eget behov. Efter brug kan skærmen hænges på væggen og fungerer da som lydabsobent i rummet. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt af mindst 50 % genbrugsmateriale. 100 % genanvendelig.
  Pris fra:
  1.750,00 kr.
 • Small Silent Space 2-pak

  Small Silent Space 2-pak

  Denne støjdæmpende bordskærm er rigtig god, når der er behov for at trække sig lidt tilbage fra en større gruppe. Det er et rigtig godt hjælpemiddel til alle som behøver hjælp til at fokusere på egne opgaver, da man kan skabe sit eget lille rum i rummet. Skærmene består af 3 dele som nemt vinkles ud fra eget behov. Efter brug kan skærmen hænges på væggen og fungerer da som lydabsobent i rummet. Mål: 50x35x35 cm. Materiale: Syntetisk filt af mindst 50 % genbrugsmateriale. 100 % genanvendelig.
  Pris fra:
  1.163,00 kr.
 • Pop-Up fokusskærm

  Pop-Up fokusskærm

  Varenr.: 59025
  Smart og enkel klasseværelsesløsning for elever, som har svært ved at koncentrere sig om arbejdet, og som fungerer bedst i et ikke-distraherende miljø. Fokusskærmen kan nemt klappes sammen og tages med. Mål: 32x32x32 cm. Kan også sættes op som en barriere mellem f.eks. 2 elever - så er længden 117 cm. Leveres i en lille opbevaringspose.
  568,00 kr.
 • Skærm til auditiv og visuel afskærmning

  Skærm til auditiv og visuel afskærmning

  Varenr.: 137451
  Lyddæmpende bordskærm til effektiv afskærmning mellem eleverne, da den dæmper auditiv og visuel støj. Perfekt til øget koncentration og til eksamensopgaver. Skærmen er udstyret med opbevaringsrum, kuglepenneholdere og stropper til opbevaring af papir og studiematerialer. Skærmen kan ophænges og foldes, hvilket gør den til en pladsbesparende lydabsorbernt. Mål: 50x50x50 cm. Skærmen er certificeret med Oeko-Tex® Standard.
  307,00 kr.
 • Studiero i indskolingen, lille sæt

  Studiero i indskolingen, lille sæt

  Varenr.: 130614
  38 dele. Skaber ro og fokus i klasseværelset. Sættet indeholder: skærm, 2 siddepuder, høreværn, træningsbånd, tung skildpadde, 10 læselinealer, 2 stressbolde, 2 tangles, 1 koosh-bold og 16 pennegreb.
  2.579,00 kr.
 • Arbejdsro på studiepladsen

  Arbejdsro på studiepladsen

  Varenr.: 130632
  8 dele. En pakke med forskelligt hjælpeværktøj som bidrager til arbejdsro. Indeholder: fokusskærm, skrå skrivetavle med bogstøtte, Time TImer, fodrulle, taktil ståmåtte, en stor og en lille massagepude og en ergonomisk siddepude.
  3.238,00 kr.
 • Læse- og skrivehjælp

  Læse- og skrivehjælp

  Varenr.: 132736
  51 dele. En komplet pakke med produkter, der understøtter læsning og skrivning. Indeholder: 26 pennegreb, 10 læselinealer, 10 læselinealer med pil, 4 fingerfokus og en hvisketelefon.
  864,00 kr.
 • Studiero i mellemtrin og udskoling, stort sæt

  Studiero i mellemtrin og udskoling, stort sæt

  Varenr.: 130617
  22 dele. Skaber ro og fokus i klasseværelset. Sættet indeholder: skærm, siddepude, høreværn, træningsbånd, knæpude, 10 læselinealer, tangle og 5 pennegreb.
  1.595,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.