Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Klasse
Mål
5 Produkter
 • Handmitts Pads Focus plethandsker

  Handmitts Pads Focus plethandsker

  Varenr.: 134045
  Plethandsker med syet handske og åbne fingerspidser. Støddæmpende polstring. Velcro-luk. Sælges i par. Fremstillet af læder og EVA.
  457,00 kr.
 • Boksepakke Small

  Boksepakke Small

  Varenr.: 140803
  Boksetræning er en utrolig god og effektiv træningsform. Man træner ikke kun sin kondition, men aktiverer også mange muskelgrupper i kroppen. Både arme, core, ben og numse trænes samtidig med at balancen forbedres. I dette sæt har I alt, hvad l skal bruge for at komme i gang. Boksehandsker i størrelse small og slag- og sparkepude. Af kunstlæder.
  1.304,00 kr.
 • Boksepakke Large, læder

  Boksepakke Large, læder

  Varenr.: 140802
  Boksetræning er en utrolig god og effektiv træningsform. Man træner ikke kun sin kondition, men aktiverer også mange muskelgrupper i kroppen. Både arme, core, ben og numse trænes samtidig med at balancen forbedres. I dette sæt har I alt, hvad l skal bruge for at komme i gang. Boksehandsker i størrelse large og slag- og sparkepude. Af læder.
  2.222,00 kr.
 • Boksepakke Medium

  Boksepakke Medium

  Varenr.: 140804
  Boksetræning er en utrolig god og effektiv træningsform. Man træner ikke kun sin kondition, men aktiverer også mange muskelgrupper i kroppen. Både arme, core, ben og numse trænes samtidig med at balancen forbedres. I dette sæt har I alt, hvad l skal bruge for at komme i gang. Boksehandsker i størrelse medium og slag- og sparkepude. Af kunstlæder.
  1.304,00 kr.
 • Boksepakke Large

  Boksepakke Large

  Varenr.: 140805
  Boksetræning er en utrolig god og effektiv træningsform. Man træner ikke kun sin kondition, men aktiverer også mange muskelgrupper i kroppen. Både arme, core, ben og numse trænes samtidig med at balancen forbedres. I dette sæt har I alt, hvad l skal bruge for at komme i gang. Boksehandsker i størrelse large og slag- og sparkepude. Af kunstlæder.
  1.304,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.