Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mikrocomputere & tilbehør

Et ekstra godt valg
Mål
Klasse
100 Produkter
 • littleBits STEAM Student Set

  littleBits STEAM Student Set

  Varenr.: 56864
  littleBits STEAM Student Set kræver ingen computer eller tablet – eleverne kan bygge deres opfindelser direkte med de elektroniske byggeklodser. Ved at engagere eleverne i opfindelsesbaseret læring udvikler de evner som problemløsning, kreativ tankegang og samarbejde. Der medfølger en opfindelsesguide, og på internetteet kan du finde flere tips og idéer. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og kan genbruges. Indeholder: 19 stk. elektroniske byggeblokke, USB-adapter og USB-kabel, 9V-batteri og kabel, hjul, skruer, skruetrækker, fæste til servomotor, magnetisk fæste med velcro, velcrobånd, mekanisk arm og monteringsplader. Fra 7 år.
  2.295,00 kr.
 • Elecfreaks micro:bit Smart Home Kit

  Elecfreaks micro:bit Smart Home Kit

  Varenr.: 134326
  Elecfreaks Smart Home Kit til micro:bit fokuserer på programmering af en række funktioner i hjemmet. Med hjælpemidler som sensorer til stød, temperatur, lyd og lys, diverse motorer og servostyring og LED-skærm kan børn og elever programmere micro:bit til at betjene funktioner i hjemmet som f.eks. persienner, blæsere eller vandpumper etc. Programmeringssproget er Makecode. Bemærk, at micro:bit og batterier ikke medfølger, men købes separat
  355,00 kr.
 • Micro:bit Elektroniksæt

  Micro:bit Elektroniksæt

  Varenr.: 56902
  NU NEDSAT MED 50 %
  351,00 kr.
 • BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  Varenr.: 123565
  Startsættet indeholder alt, du skal bruge for at komme i gang med micro:bit. Indeholder BBC micro:bit V2, 1 m USB-kabel, en batteriholder og 2 stk. AAA-batterier.
  170,00 kr.
 • Arduino Inventor's Kit

  Arduino Inventor's Kit

  Varenr.: 115141
  Eksperimenteringsæt med 10 forskellige projekter til Arduino.
  248,00 kr.
 • Micro:bit klima

  Micro:bit klima

  Varenr.: 113641
  Tilføj realtid og miljø (tryk, temperatur og fugtighed) til micro:bit. RTC giver mulighed for at aflæse aktuel dato og klokkeslæt. Kompatibel med Microsoft MakeCode Editor. Længde 68 mm, bredde 62 mm, højde (uden micro:bit) 18 mm.
  160,00 kr.
 • ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  Varenr.: 134323
  Udvidelsespakke til micro:bit. 6 forskellige programmeringsøvelser: trafiklys, bil, katapult, vinduesvisker, temperaturstyret blæser og smart lys. Programmeringsvejledning og øvelser er inkluderet. Bemærk, at micro:bit og batterier købes separat.
  299,00 kr.
 • littleBits Code Kit

  littleBits Code Kit

  Varenr.: 56865
  littleBits er letanvendelige elektroniske byggeklodser, der giver en unik mulighed for at skabe både store og små opfindelser. Med littleBits Code Kit introduceres børn og unge for enklere programmering gennem noget, de elsker – at spille og finde på spil og opfindelser af nye ting og kombinere elektronikkonstruktion med enkel grafisk blokprogrammering. Der kræves ingen computer eller tablet – eleverne kan bygge deres opfindelser direkte med de elektroniske byggeklodser. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og genanvendelige. Fra 7 år.
  2.249,00 kr.
 • Kitronik Inventor's Kit til BBC micro:bit

  Kitronik Inventor's Kit til BBC micro:bit

  Varenr.: 56903
  50 % er allerede fratrukket normalpris
  200,00 kr.
 • TOTEM Crab

  TOTEM Crab

  Varenr.: 56676
  NU NEDSAT MED 50 %
  351,00 kr.
 • Micro:bit højttaler

  Micro:bit højttaler

  Varenr.: 56908
  Højttaler som nemt kan kobles til BBC micro:bit ved hjælp af krokodillenæb.
  70,00 kr.
 • Micro:bit sensorer

  Micro:bit sensorer

  Varenr.: 115456
  Sensorkort til micro: bit hvor man kan aflæse temperatur, lyd- og lysniveau.
  69,00 kr.
 • Arcade spillekonsol

  Arcade spillekonsol

  Varenr.: 115504
  Programmeringsbar spillekonsol til brug sammen med Microsoft MakeCode Arcade editor.
  280,00 kr.
 • TOTEM Spider

  TOTEM Spider

  Varenr.: 56675
  50 % er allerede fratrukket normalpris
  356,50 kr.
 • Strawbees Robotic Inventions til micro:bit single-pak

  Strawbees Robotic Inventions til micro:bit single-pak

  Varenr.: 114453
  I dette Strawbees add-on-kit indgår: Strawbees Robotics board til micro:bit, Strawbees micro:bit clip, servomotor 120 (SM-S2309S), 2 servomotorbeslag, 3 servomotorarme, 3 skruer til servobeslag og -arme, miniskruetrækker, servoforlængerledning. (Inkluderer ikke micro:bit, USB-kabel, eller batterier.)
  250,00 kr.
 • CyberPi Go Kit

  CyberPi Go Kit

  Varenr.: 129127
  CyberPi er en programmerbar mikrocomputer, som er designet til undervisning i programmering gennem forskellige programmeringssprog: blokprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den er lille men har en fuldfarveskærm og flere sensorer såsom mikrofon, accelerometer og gyroskop. CyberPi har et uafhængigt udviklet CyberOS-system med mulighed for at tilslutte et stort udvalg af moduler og sensorer. Ved at arbejde med softwaren mBlock tager CyberPi Python med ind i klasselokalet og gør det muligt for brugerne at lære AI og IoT på en enkel måde til at starte med og gør det mere avanceret, jo mere man lærer. I CyberPi Go Kittet medfølger et Pocket Shield, som giver ubegrænsede muligheder. Pocket Shield: Pocket Shield driver CyberPi og udvider CyberPis kapacitet. Den leveres med et genopladeligt, højpræsterende litiumionbatteri (800mAh), 2 DC-motorporte og 2 servoporte. Servoportene kan tilsluttes LED-strips samt Arduino digitale og analoge sensorer. Type-C-kabel: Programmer eller oplad CyberPi ved at tilslutte den til en computer eller et Pocket Shield med et Type-C-kabel. CyberPi kan også programmeres trådløst via en computer eller en mobil enhed.
  749,00 kr.
 • ElecFreaks Micro:bit Starter Kit

  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit

  Varenr.: 134325
  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit henvender sig til elever, der begynder at blive fortrolige med grundlæggende programmering og elektriske kredsløb. Med 24 elektroniske komponenter kan eleverne udføre en række forsøg, f.eks. at bygge et trafiklys eller en fotocelle, der styrer en micro:bit LED-skærm. Programmeringssprog, der er kompatible med Starter Kit inkluderer Makecode, JavaScript og Python. Bemærk, at micro:bit ikke medfølger, men købes separat.
  205,00 kr.
 • Kitronik MI:pro "Mountable" Case for the BBC micro:bit V1 &

  Kitronik MI:pro "Mountable" Case for the BBC micro:bit V1 &

  Varenr.: 133850
  Beskyttelsesskal til mikro:bit. Tilbehør der beskytter din micro:bit under brug, og er velegnet til projekter, hvor micro:bit skal fastgøres. Kræver mikro:bit V1 eller V2, som købes separat. Se PDF for mere information.
  36,00 kr.
 • TOTEM Tortoise

  TOTEM Tortoise

  Varenr.: 56677
  50 % er allerede fratrukket normalpris
  351,00 kr.
 • Micro:bit relæ

  Micro:bit relæ

  Varenr.: 115455
  Bruges med micro:bit til eksperimenter med f.eks. at tænde og slukke en pære.
  60,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.