Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Mikrocomputere & tilbehør

Klasse
Varemærke
Mål
97 Produkter
 • littleBits STEAM Student Set

  littleBits STEAM Student Set

  Varenr.: 56864
  littleBits STEAM Student Set kræver ingen computer eller tablet – eleverne kan bygge deres opfindelser direkte med de elektroniske byggeklodser. Ved at engagere eleverne i opfindelsesbaseret læring udvikler de evner som problemløsning, kreativ tankegang og samarbejde. Der medfølger en opfindelsesguide, og på internetteet kan du finde flere tips og idéer. Alle littleBits er farvekodede, magnetiske og kan genbruges. Indeholder: 19 stk. elektroniske byggeblokke, USB-adapter og USB-kabel, 9V-batteri og kabel, hjul, skruer, skruetrækker, fæste til servomotor, magnetisk fæste med velcro, velcrobånd, mekanisk arm og monteringsplader. Fra 7 år.
  2.295,00 kr.
 • BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  Varenr.: 123565
  Startsættet indeholder alt, du skal bruge for at komme i gang med micro:bit. Indeholder BBC micro:bit V2, 1 m USB-kabel, en batteriholder og 2 stk. AAA-batterier.
  170,00 kr.
 • Elecfreaks micro:bit Smart Home Kit

  Elecfreaks micro:bit Smart Home Kit

  Varenr.: 134326
  Elecfreaks Smart Home Kit til micro:bit fokuserer på programmering af en række funktioner i hjemmet. Med hjælpemidler som sensorer til stød, temperatur, lyd og lys, diverse motorer og servostyring og LED-skærm kan børn og elever programmere micro:bit til at betjene funktioner i hjemmet som f.eks. persienner, blæsere eller vandpumper etc. Programmeringssproget er Makecode. Bemærk, at micro:bit og batterier ikke medfølger, men købes separat
  376,00 kr.
 • Micro:bit Elektroniksæt

  Micro:bit Elektroniksæt

  Varenr.: 56902
  NU NEDSAT MED 50 %
  351,00 kr.
 • MakeKit Air:bit 2 Class Kit 10x

  MakeKit Air:bit 2 Class Kit 10x

  Varenr.: 141521
  Byg, programmer, flyv og udvikl! Air:bit kombinerer brugervenligheden ved en micro:bit med spændingen ved at bygge og flyve en drone. Dronen kan tilpasses til flere anvendelser, er fuldt reparerbar og kan modstå mange nedbrud. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller download et færdigt program. Indholder: 10 Air:bit, hurtigoplader til flere batterier, ekstra propeller og motorer. Anbefalet antal Micro:bit: 20. NB! Medfølger ikke, købes separat. Fra 11 år.
  6.340,00 kr.
 • Kitronik Smart Greenhouse Kit for the BBC micro:bit

  Kitronik Smart Greenhouse Kit for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133838
  Lad eleverne lære om forholdet mellem planter og deres miljø ved hjælp af Kitroniks Smart Greenhouse Kit, et drivhus i et mikromiljø. Så frø og kod mikro:bit til at overvåge og automatisk vande for den bedste vækstoplevelse. Manualer og dyrkningsforslag medfølger. Kræver mikro:bit V2 og 3 stk. AA-batterier, frø og jord (ikke inkluderet i sættet). Se datablad for yderligere specifikationer.
  329,00 kr.
 • ElecFreaks Micro:bit Starter Kit

  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit

  Varenr.: 134325
  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit henvender sig til elever, der begynder at blive fortrolige med grundlæggende programmering og elektriske kredsløb. Med 24 elektroniske komponenter kan eleverne udføre en række forsøg, f.eks. at bygge et trafiklys eller en fotocelle, der styrer en micro:bit LED-skærm. Programmeringssprog, der er kompatible med Starter Kit inkluderer Makecode, JavaScript og Python. Bemærk, at micro:bit ikke medfølger, men købes separat.
  217,00 kr.
 • ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  Varenr.: 134323
  Udvidelsespakke til micro:bit. 6 forskellige programmeringsøvelser: trafiklys, bil, katapult, vinduesvisker, temperaturstyret blæser og smart lys. Programmeringsvejledning og øvelser er inkluderet. Bemærk, at micro:bit og batterier købes separat.
  317,00 kr.
 • Micro:bit CO2-sensor

  Micro:bit CO2-sensor

  Varenr.: 116582
  Kuldioxidsensor til brug med Micro:bit.
  1.910,00 kr.
 • Strawbees Robotic Inventions til micro:bit 10-pak

  Strawbees Robotic Inventions til micro:bit 10-pak

  Varenr.: 114454
  Et klassesæt som indeholder: 10 Strawbees Robotics boards til micro:bit, 10 Strawbees micro:bit clip, 10 servomotorer 120 (SM-S2309S), 20 servomotorbeslag hvid, 30 servomotorarm, 30 skruer til servobeslag og -arme, 10 miniskruetrækkere, 10 servoforlængerledninger og en poster. (Inkluderer ikke micro:bit, USB-kabel, batterier, rør eller connectors.)
  2.879,00 kr.
 • Air:bit 2

  Air:bit 2

  Varenr.: 141515
  Air:bit kombinerer brugervenligheden ved en micro:bit med spændingen ved at bygge og flyve en drone. Dronen kan tilpasses til flere anvendelser, er fuldt reparerbar og kan modstå mange nedbrud. Programmer med MakeCode Blocks, Javascript eller Python eller download et færdigt program. Kræver 1 mikro:bit. Hvis du vil bruge fjernbetjeningsfunktionen, kræves der yderligere 1 Micro:bit. NB! Medfølger ikke, købes separat. Fra 11 år.
  761,00 kr.
 • Kitronik :MOVE Motor for the BBC micro:bit

  Kitronik :MOVE Motor for the BBC micro:bit

  Varenr.: 133851
  En færdig buggy inklusive instruktioner med fokus på programmering. Lær eleverne om bevægelser, hvordan man bruger lyd og lys, opdager og undgår forhindringer, og hvordan man koder buggyen til at følge en linje. Drevet af to DC-motorer og gummihjul til matchende kontrol. Til programmering bruges MakeCode editor med flere standardvalg for eleven, men der er også mulighed for programmering i Python. Kræver 1 mikro:bit (købes separat), 1 USB A til Micro B (købes separat) og 4 AA-batterier (købes separat). Se PDF for mere information.
  240,00 kr.
 • ElecFreaks Micro:bit Tinker Kit

  ElecFreaks Micro:bit Tinker Kit

  Varenr.: 134324
  Udvidelsespakke til micro:bit. Lær, hvordan du opretter et hav af digitale maker-projekter ved hjælp af dette sæt, der indeholder LED-indikatorer, sensorer og servostyring. Kompatibel med Makecode-programmeringssproget til grafisk programmering og med over 30 programmeringsudfordringer. Micro:bit og batterier købes separat.
  369,00 kr.
 • Micro:bit sensorer

  Micro:bit sensorer

  Varenr.: 115456
  Sensorkort til micro: bit hvor man kan aflæse temperatur, lyd- og lysniveau.
  69,00 kr.
 • Micro:bit RTC

  Micro:bit RTC

  Varenr.: 113640
  Tilføj urfunktioner, som viser realtid i projekter med micro:bit. Et knapcellebatteri, som placeres i kortets batteriholder, sikrer, att RTC-kortet holder tiden, selv når kortet ikke er tilsluttet en strømkilde. Make Code-kompatibel. Længde 68 mm, bredde 62 mm, højde (uden micro:bit) 18 mm.
  89,00 kr.
 • Kitronik Inventor's Kit til BBC micro:bit

  Kitronik Inventor's Kit til BBC micro:bit

  Varenr.: 56903
  50 % er allerede fratrukket normalpris
  200,00 kr.
 • TOTEM Crab

  TOTEM Crab

  Varenr.: 56676
  50 % er allerede fratrukket normalpris.
  363,00 kr.
 • Arduino Inventor's Kit

  Arduino Inventor's Kit

  Varenr.: 115141
  Eksperimenteringsæt med 10 forskellige projekter til Arduino.
  248,00 kr.
 • Micro:bit klima

  Micro:bit klima

  Varenr.: 113641
  Tilføj realtid og miljø (tryk, temperatur og fugtighed) til micro:bit. RTC giver mulighed for at aflæse aktuel dato og klokkeslæt. Kompatibel med Microsoft MakeCode Editor. Længde 68 mm, bredde 62 mm, højde (uden micro:bit) 18 mm.
  160,00 kr.
 • TOTEM Spider

  TOTEM Spider

  Varenr.: 56675
  50 % er allerede fratrukket normalpris.
  363,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.