Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Magnetiske bogstaver - store

Varenr.: 56473
Alle børn elsker at lave ord på køleskabslågen med magnetiske bogstaver. Disse plastbogstaver er farverige, store og enkle for små hænder at håndtere. Sæt med 40 store bogstaver. Er pakket i en genbrugsbeholder med låg. 6 cm lang. Bogstaverne A-Z. Indeholder ikke Æ, Ø og Å. Fra 3 år.
Din pris:
162,00 kr.

På lager

Fakta

 • Titel: Magnetiske bogstaver - store
 • Antal dele: 40

Andre købte også

 • Tilbehør
  Bogstaver i træ

  Bogstaver i træ

  Varenr.: 130306
  300 stk./pk. Naturfarvede bogstaver af træ. Mal og dekorer og lav dine egne ord. Perfekt til den som skal lære at læse og skrive. A-Z. Mål: 20-27x8-21 mm. Af krydsfiner.
  49,00 kr.
 • Magnetiske bogstaver - store

  Magnetiske bogstaver - store

  Varenr.: 50406
  67 stk/pk. Magnetiske træbrikker med trykte bogstaver. Vokaler og konsonanter i forskellige farver. Inkl. opbevaringspose. Mål: 3,2x3,2x0,7 cm. Fra 3 år.
  264,00 kr.
 • Magnetiske bogstaver - små

  Magnetiske bogstaver - små

  Varenr.: 56474
  Alle børn elsker at lave ord på køleskabslågen med magnetiske bogstaver. Disse plastbogstaver er farverige, store og enkle for små hænder at håndtere. Sæt med 40 små bogstaver. Er pakket i en genbrugsbeholder med låg. 6 cm lang. Fra 3 år.
  162,00 kr.
 • Jumbo bogstaver

  Jumbo bogstaver

  Varenr.: 52116
  Hele det nordiske alfabet repræsenteret med udskårne og farvelagte små bogstaver. Kan fint kombineres med varenr. 52143 bogstavsplade. Taktil og konkret træning af bogstaverne, navngivning, alfabetets rækkefølge, peg på rette bogstav osv. Mål: 12x15 cm. Af 100 % polyester. Gummi på bagsiden.
  331,00 kr.
 • Bogstaver og tal i træ

  Bogstaver og tal i træ

  Varenr.: 48808
  225 dele/pk. Tal og bogstaver i det nordiske alfabet. 5 stk. af hver slags. Hver del måler ca. 2,5x4 cm. Tykkelse 2,5 mm. Lavet af hvidmalet krydsfinér. De kan males eller tegnes på. Leveres i æske af ubehandlet krydsfinér med rum til hver slags. Fra 3 år.
  233,00 kr.
 • Passer til

  Lignende produkter

  • Clicko lær bogstaver, sæt

   Clicko lær bogstaver, sæt

   Varenr.: 121275
   Et pædagogisk spil som lærer bogstaver på en enkel, legende og kreativ måde ved at kombinere børnenes interesse for konstruktion med en fascination af magneter. Vrid, drej og sammensæt de magnetiske trækomponenter til bogstaver eller ord. Perfekt til små hænder, som endnu ikke har lært at holde på en blyant. Uover øget forståelse af bogstaver får børn mulighed for at bygge både ord og navne, og flere børn kan bygge samtidig. Et kortspil med bogstavkort, samt monstre og stjerner er også inkluderet, så man kan spille bogstavspillet. Tag et kort, og byg bogstavet på kortet. For hvert bogstav får du en stjerne, men pas på monstrene, som elsker stjerner ... Første til fem stjerner vinder. Med dette sæt kan du bygge ord og navne med op til 12-15 bogstaver. Ideelt til børnehaver, skoler og fritidshjem. Nordiske bogstaver. Indhold: 38 magnetiske trædele + kortspil + ABC-plakat.
   1.794,00 kr.
  • Alfabetkort

   Alfabetkort

   Varenr.: 55136
   Nordiske bogstaver trykt på kraftigt pap, som kan lamineres. Mål: 16x21 cm/kort. Af FSC-certificeret papir.
   293,00 kr.
  • LEGO® Education Bogstaver

   LEGO® Education Bogstaver

   Varenr.: 110212
   130 dele. DUPLO-klodser med trykte versaler. Træner barnets finmotorik, genkendelse af bogstaver og konstruktion af ord. Engelsk alfabet A-Z. 4 inspirationskort medfølger. Fra 3 år.
   1.513,00 kr.
  • Magnetisk bogstavtræning - små bogstaver

   Magnetisk bogstavtræning - små bogstaver

   Varenr.: 50408
   En underholdende og morsom måde at øve sig i at skrive sine første bogstaver. Ved at følge linierne med den magnetiske pen trænes den korrekte skriveretning. Det kan være vanskeligt at ændre på skriveteknikker, så derfor er det vigtigt at lære det korrekte fra starten. Når man trækker pennen hen over bogstaverne fylder de af metalkuglerne og når man trækker sin finger hen over bogstaverne forsvinder kuglerne. Produktet kan bruges om og om igen. Alfabet med bogstaverne A-Z. Af ABS-plast. Fra 3 år.
   554,00 kr.
  • PLUS-PLUS MINI Lær bogstaver og tal

   PLUS-PLUS MINI Lær bogstaver og tal

   Varenr.: 136106
   600 stk./pk.Lad børnene bygge med PLUS-PLUS, mens de lærer alfabetet og tallene. Dette pædagogiske og lærerige sæt indeholder: 600 PLUS-PLUS-brikker og 40 dobbeltsidede kort. Kortene har bogstaver og tallene 0-9. Fremstillet af levnedsmiddelgodkendt PE. Fra 5 år.
   249,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.