Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Klasse
Varemærke
Mål
Farve
3 Produkter
 • Caran d'Ache Gouache Classic vandfarveæske

  Caran d'Ache Gouache Classic vandfarveæske

  Varenr.: 76609
  14 vandopløselige farveblokke. Farverne er særdeles klare og har en imponerende dækkeevne. Kan f.eks. bruges til akvarelmaling, overføringsteknik og penselmønsterteknik. Inkl. 1 tube dækhvid og 1 pensel i plastetui.
  312,00 kr.
 • Refill farveblok til Caran d'Ache gouache i metalæske

  Refill farveblok til Caran d'Ache gouache i metalæske

  Løse farveblokke til refill af Gouache i metalæske (41022) og Vandfarveæske Gouache classic (76609) fra Caran d'Ache. Farverne er af højeste kvalitet med højt indhold af farvepigment og giver klare, helt matte og fløjlsbløde overflader, som ikke krakelerer. Meget høj dækkeevne. Naturligt, vegetabilsk bindemiddel. Størrelse B28xD34xH10 mm. CE-mærket. Fra 3 år.
  Pris fra:
  19,00 kr.
 • Flydende Gouache 500 ml

  Flydende Gouache 500 ml

  500 ml/flaske. Flydende gouche fra LeFranc & Bourgeois med god dækkeevne. Konsistensen er cremet og tyktflydende. Malingen er vandbaseret og kan fortyndes op til 6 gange med stadig god dækkeevne. Malingen tørrer helt mat. Den er ikke helt vandfast, når den er tør. For en mere glansfuld eller modstandsdygtig overflade anbefaler vi at blande med Artmedium. Farverne blander sig godt og er velegnede til farvelære. Mal helst på et lidt kraftigt papir. Alle pensler bortset fra akvarelpensler kan bruges, også svampe og ruller. Værktøj, hænder og overflader rengøres med lunkent vand og mild sæbe efter behov. Pletter på tøj og andre tekstiler vaskes af inden det tørrer op. Det anbefales altid at beskytte overflader med forklæder eller voksduge. Fra 3 år. CE- og A-mærket.
  Pris fra:
  25,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.