Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Pingvinens forberedende kodningssæt

Varenr.: 118603
Udvikler tidlige programmeringsfærdigheder. Sættet indeholder sten, som forestiller pingviner med pile i forskellige retninger samt aktivitetskort. Træn sekvenser, logisk tankegang, retnings- og positionssprog samt problemløsning. Både pingviner og aktivitetskort er fremstillet i slidstærke materialer og kan tåle, at børnene arbejder med dem udendørs. Indeholder 18 pingviner og 16 farverige kort. Fra 3 år.
Din pris:
519,00 kr.

Lav lagerbeholdning. Risiko for leveringstid

Fakta

 • Titel: Pingvinens forberedende kodningssæt

Andre købte også

 • Rolf Originals - Coding arrows

  Rolf Originals - Coding arrows

  Varenr.: 130515
  Introducerer programmering for børn uden data. For at programmere en robot skal børn lære at bruge pile og retninger til at navigere.
  439,00 kr.
 • Let's Go Code

  Let's Go Code

  Varenr.: 56624
  At programmere med kroppen er et skridt i den rigtige retning. Dette spil introducerer barnet for tidlig programmering kombineret med aktivitet uden brug af elektronik. Disse aktiviteter fremmer samarbejde, styrker grovmotorik samt træner problemløsning og sekvenstræning. Indeholder 20 dobbeltsidige, kvadratiske programmeringskort og tilbehør. Mål: 23x23 cm. Af EVA. Fra 5 år.
  309,00 kr.
 • Robotmus aktivitetspakke

  Robotmus aktivitetspakke

  Varenr.: 56625
  En gulvrobot til programmering og kodning for begyndere. Robotmusen kan følge banen og undgå forhindringerne, som er sat op langs ruten. Robotten bevæger sig fint på de fleste underlag, hvis man f.eks. vil bygge sine egne baner. Ved at trykke på knapperne på robotten programmerer du robotten til at gå frem og tilbage og dreje til venstre og til højre. 30 kodekort medfølger. De hjælper barnet med at holde orden på hvert skridt i en sekvens. Sættet indeholder en robotmus, 16 labyrintdele som kan sættes sammen til en større bane, 3 tunneler, 1 stykke ost og 22 labyrintvægge til at lave forhindringer med. 3 stk. AAA-batterier købes separat. Fra 3 år.
  480,00 kr.
 • Robotkoding

  Robotkoding

  Varenr.: 129506
  Børnene arbejder sammen om at opdele udfordringer i mindre sekvenser og løse udfordringer sammen. Spillet træner opmærksomhed og koncentration, logisk tænkning, problemløsning og samarbejde, mens en rumlig bevidsthed udvikler sig. Indeholder 1 spillebræt, 4 robotter, 2 rouletter, 57 spilkort og 12 pilkort.
  129,00 kr.
 • Quadrikodning

  Quadrikodning

  Varenr.: 113288
  Denne aktivitet gør det muligt for børn at træne grundlæggende programmering. Gennem aktivitetskortenes rutenet skal barnet lave baner fra et givent punkt til et slutpunkt. Afhængigt af typer og antal brikker vil barnet blive udfordret med forskellige situationer og sværhedsgrader. Barnet træner retning, afstandsforståelse, symboler m.m. Flere børn kan arbejde sammen med nogle af de 24 instruktionskort, da hvert barn har sit eget magnetiske bræt og en komplet opsætning med 23 magnetiske brikker. Fra 4 år.
  543,00 kr.
 • Lignende produkter

  • littleBits Educator starter kit

   littleBits Educator starter kit

   Varenr.: 121912
   50 % er allerede fratrukket normalpris
   799,00 kr.
  • Hopspots sæt

   Hopspots sæt

   Varenr.: 56846
   Hotspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde osv. og gør det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i app’en. Indeholder 12 interaktive brikker i farver, 1 højtalerstander, der også fungerer som opbevaring (105 cm høj) og fri adgang til Hotspots app inkl. alle spil og øvelser til forskellige fag og alderstrin. Produceret i Danmark og FSC-certificeret.
   36.770,00 kr.
  • Rolf Originals - Coding in pixels

   Rolf Originals - Coding in pixels

   Varenr.: 130511
   Kodning i pixels lærer børn at tegne i form af pixler. Spillet er baseret på principperne for binær kodning, hvor koden tildeler et mønster af binære tal til hver figur. Hvert nummer i firkantenes opgavekort svarer til antallet af pixels, der skal placeres på spillebrættet for at se, hvilken pixelfigur der vises.
   949,00 kr.
  • Rolf Essentials - Pixel fun

   Rolf Essentials - Pixel fun

   Varenr.: 130518
   I Pixel fun lærer børn om tegning ved hjælp af pixels. Spillet er baseret på principperne for binær kodning, hvor koden tildeler et mønster af binære tal til hver figur. Hvert nummer i firkantenes opgavekort svarer til antallet af pixels, der skal placeres på spillebrættet for at se, hvilken pixelfigur der vises.
   459,00 kr.
  • Code & Go mouse mania

   Code & Go mouse mania

   Varenr.: 124335
   Stimulerende brætspil som lærer børn at programmere robotmusen rundt på spillebrættet for at plukke så mange ostedtykker som muligt. Introducerer børn til enkel koldning, logisk tankegang og problemløsning. Indeholder vejledning på engelsk. 2-4 spillere. Fra 5 år.
   299,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.