Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Klasse
Varemærke
Produktserie
Mål
73 Produkter
 • Følelsessten 12 stk..

  Følelsessten 12 stk..

  Varenr.: 118592
  12 sten som viser ansigter med forskellige følelsesmæssige udtryk. Ved at lære at genkende forskellige ansigtsudtryk og forstå de forskellige følelser har børn mulighed for at udtrykke deres egne følelser og indleve sig i andres. Følelserne, som vises, er glad, trist, vred, bange, bekymret, overrasket, forvirret, kedsomhed, rolig, stolt, genert og flov.
  416,00 kr.
 • Store indspilningsbare knapper

  Store indspilningsbare knapper

  Varenr.: 113019
  Disse knapper med auditiv funktion er perfekte til indspilning af beskeder. Hver knap kan rumme 30 sekunders lyd. Lav billeder, symboler eller bogstaver, som passer til din indspilning, og læg dem i plastiklommen på knappen. Leveres i 6 klare farver. Knapperne kan også monteres på en væg. Bruger 3 AAA-batterier (sælges separat). Størrelsen 8,5x8,5x2,5 cm er ideel til børn med visuelle eller motoriske funktionsnedsættelser.
  1.012,00 kr.
 • Babblarna i naturgummi

  Babblarna i naturgummi

  Varenr.: 137226
  6 stk./pk. Figurerne er lavet af naturgummi, som er et glat naturmateriale fra gummitræer, og malet med organisk, giftfri maling. De er gode til små hænder og er både holdbare og biologisk nedbrydelige. Man kan lege med dem både på gulvet og i vand. BEMÆRK! Naturmaterialets farver kan ændre sig på grund af ydre omstændigheder, og du bør derfor undgå at opbevare produktet i direkte sollys. Hvis farven bliver lysere efter et stykke tid, kan I vaske figuren med lunkent vand og opvaskemiddel, så vil figuren få sin oprindelige farve tilbage. Mål: 6,5-9 cm. Fra 0 år.
  620,00 kr.
 • Bondegårdsdyr af sten

  Bondegårdsdyr af sten

  Varenr.: 133334
  8 stk./pk. Figurer af sten som kan være ude i al slags vejr. Med gravering på hver figur, som viser dens funktion. Fra 2 år.
  424,00 kr.
 • Småfolk fra hele verden af sten

  Småfolk fra hele verden af sten

  Varenr.: 133336
  10 stk./pk. Disse charmerende små mennesker inviterer til åben leg og diskussioner om, at vi alle er forskellige. Legefigurerne er uden ansigtsudtryk for at lade barnet selv vælge, hvordan de skal bruges. Af en stenblanding som gør dem holdbare nok til udendørs brug i al slags vejr. Figurerne er 5-7 cm høje. Fra 2 år.
  461,00 kr.
 • Følelsessten

  Følelsessten

  Varenr.: 118590
  12 sten med motiver som hjælper med at forklare, hvordan det føles inden i, når man ikke har de rigtige ord. Ved at vælge en sten kan man sammen udforske, hvad der udløste følelsen, og hvordan man håndterer den. Stenene kan også bruges i mindfulness-aktiviteter. De kan bruges både inde og ude. Aktivitetskort medfølger. Mål: ca. 45 cm.
  374,00 kr.
 • Babblarna store plastfigurer - Dadda, Diddi, Doddo

  Babblarna store plastfigurer - Dadda, Diddi, Doddo

  Varenr.: 118780
  Sig goddag til Babblarna! Tag Dadda, Diddi og Doddo med på eventyr! Fantastiske og sjove til leg og sprogtræning. Figurerne er 10-15 cm høje. Lavet af PVC uden ftalater. Fra 0 år.
  273,00 kr.
 • Babblarna store plastfigurer - Babba, Bibbi, Bobbo

  Babblarna store plastfigurer - Babba, Bibbi, Bobbo

  Varenr.: 118779
  Sig goddag til Babblarna! Tag Babba, Bibbi og Bobbo med på eventyr! Fantastiske og sjove til leg og sprogtræning. Figurerne er 10-15 cm høje. Lavet af PVC uden ftalater. Fra 0 år.
  273,00 kr.
 • Tubetelefon med 8 telefonrør

  Tubetelefon med 8 telefonrør

  Varenr.: 112993
  Tal med hinanden gennem et rør. Kan anvendes både ude og inde til at kommunikere over en lille afstand såsom mellem to rum, på tværs af en gårdhave eller mellem indendørs- og udendørsmiljøer. Kan let vaskes ren efter brug. Indeholder 8 telefonrør, 3 tuber à 3 meter, 12 tuber à 1 meter samt 6 lige og 6 y-grenede samlinger.
  655,00 kr.
 • Sten med bogstaver

  Sten med bogstaver

  Varenr.: 50411
  Sten med bogstaverne a-z som giver en taktil og visuel oplevelse ved indlæring af bogstaver. Start på det grønne punkt, og følg pilens retning. Barnet træner de vigtige motoriske evner og udvikler de grundlæggende bevægelser, der er behov for, når de skal skrive. Kan bruges både ude og inde. Ø7,5-10,5 cm. Fra 2 år.
  966,00 kr.
 • Legerat

  Legerat

  Varenr.: 12045
  2 stk./pk. Er det en båd, bus, bil eller lastbil? Barnet laver sine egne eventyr og køretøjer. Trærat med glat finish. Ø30 cm.
  696,00 kr.
 • Motivruller - I skoven

  Motivruller - I skoven

  Varenr.: 123410
  Se, hvem der gemmer sig i skoven! Disse geniale ruller udvider forståelsen for vores verden og inspirerer børnene til at stille spørgsmål og fortælle historier. Tryk og rul motivrullen i modellervoks eller ler, og stempl dyrene for at skabe vidunderlige skovscener. Tæl kaniner i deres huller, eller skjul kaninen i træet, samtidig med at motorikken trænes. Lad børnene eksperimenter ved at trykke med forskellige hårdhedsgrader på forskellige måder. Rullerne har følgende motiver: Fugl og træ, flagermus og træ, møl og bregne, egern og træstamme, snegl og blad, kanin og hul. Fremstillet af stenmel. 6 ruller. Mål: 72x34 mm. Lette at rengøre med vand. Fra 2 år.
  296,00 kr.
 • Motivruller - I dammen

  Motivruller - I dammen

  Varenr.: 123412
  Nu dykker vi ned i dammen! Her kan man opdage mange ting med disse flotte ruller. Når du ruller og stempler i modellervoks og ler, opstår der skjulte fortællinger om, hvad der bor i og rundt om dammen. Sæt frøen på åkanden, gem fisken i søgræsset og se, hvor hurtigt guldsmeden flyver over sivene, samtidig med at du skaber sensorisk kunst. Børnene udvikler deres håndmuskulatur ved at trykke og presse på forskellig vis. De 6 ruller viser følgende; frø og åkande, fisk og søgræs, and og dam, isfugl og aborre, skøjteløber og brødkrummer, guldsmed og siv. Fremstillet af stenmel. 6 stk. ruller. Mål: 72x34 mm. Fra 2 år.
  296,00 kr.
 • Tubetelefon

  Tubetelefon

  Varenr.: 112992
  Tal med hinanden gennem et rør. Kan anvendes både ude og inde til at kommunikere over en lille afstand såsom mellem to rum, på tværs af en gårdhave eller mellem indendørs- og udendørsmiljøer. Kan let vaskes ren efter brug. Indeholder 3 m plastiktube og 2 telefonrør.
  234,00 kr.
 • Motivruller - I havet

  Motivruller - I havet

  Varenr.: 123411
  Udforsk værdifulde og lokkende havmiljøer med disse motivruller. Du kan hurtigt skabe bølger i modellervoks eller ler og bruge stempler til at vække alle vandlevende dyr til live. Tæl delfiner som dykker i havet, følg fisken gennem boblerne, og skab taktile eventyr til alle karaktererne. Brug dem til at få et forspring i at lære interessante fakta og udvide ordforrådet. Lad børnene eksperimentere ved at trykke forskellige mængder og rulle på forskellig vis. Dette sæt inkluderer følgende havdyr og deres levesteder; delfin og bølger, skildpadde og koral, fisk og bobler, søhest og søgræs, haj og fiskestime, blæksprutte og grotte. Lavet af stenmel. Lette at rengøre med vand. 6 ruller. Mål: 72x34 mm. Fra 2 år.
  296,00 kr.
 • Babblarna Gagga plastfigur

  Babblarna Gagga plastfigur

  Varenr.: 121236
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  54,00 kr.
 • Motivruller - I haven

  Motivruller - I haven

  Varenr.: 123409
  Disse ruller giver på en fantasifuld måde børnene mulighed for at udforske eventyrverdenen på en kreativ måde. Rul motivrullen i modellervoks eller ler, og stempl insekterne for at skabe miljøer. Tæl bier i bikuben, match mariehøns på blomster, og fortæl historier om, hvad der sker, når man kigger efter. Børnene udvikler sprog og motorik samtidig med, at de skaber taktile mønstre og kunstværker. Sættet indeholder følgende insekter og deres bosteder; sommerfugl og lysning, bi og bikube, edderkop og spindelvæv, mariehøne og blomster, larve og gren, græshoppe og græs. Mål: 72x34 mm. Lette at rengøre med vand. Af stenmel. Fra 2 år.
  296,00 kr.
 • Babblarna Sissi plastfigur

  Babblarna Sissi plastfigur

  Varenr.: 121240
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  54,00 kr.
 • Babblarna Doddo plastfigur

  Babblarna Doddo plastfigur

  Varenr.: 121235
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  54,00 kr.
 • Babblarna Bibbi plastfigur

  Babblarna Bibbi plastfigur

  Varenr.: 121230
  Figurerne kan nu bestilles enkeltvis. Hvis du vil have flere figurer, kan du med fordel bestille pakken med alle seks: Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo, varenr. 12048. Gør leg og sprogtræning ekstra sjov med Babblarnas plastfigurer. De runde, bløde og farverige Babblarna-figurer bliver klar en favorit. Lad fantasien få frit løb, og glæd dig til timer med nyttig og sjov leg. Højde 7-10 cm.
  54,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.