Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Varemærke
Mål
Klasse
 • 0. klasse
 • 1.-3. klasse
 • 4.-6. klasse
 • 7.-9. klasse
 • Gymnasie
 • Specialundervisning
 • SFO
 • Ryd filtre
37 Produkter
 • LEGO® Harry Potter Hogwarts™ slot

  LEGO® Harry Potter Hogwarts™ slot

  Varenr.: 133271
  6020 dele. Det helt store Harry Potter-sæt, hvor alle Hogwarts' magiske begivenheder kan finde sted. Indeholder stor sal med kollegiebannere, bænke, borde, brændende fakler og bevægelige trapper, eliksir-klasseværelset, Forsvar mod Mørkets Kræfter-klasseværelset, skabet med boggarten, skakrummet med skakbrikker, Fornødenhedsrummet, Hemmelighedernes Kammer med basilisken og Romeo Gådes dagbog, Djævleslyngen, Gryffindor™-kollegiets opholdsstue med pejs og siddepladser. 4 minifigurer og 27 mikrofigurer medfølger.
  3.856,00 kr.
 • LEGO City Godstog

  LEGO City Godstog

  Varenr.: 122521
  Byg en togstation, og oplev alt det, der sker der. Indeholder et motoriseret lokomotiv med Bluetooth-fjernbetjening med 10 hastigheder, en tømmervogn, en kranvogn, en containervogn, et kontroltårn, skinner og skiftespor, en pengetransport og en gaffeltruck. 1.226 dele.
  3.343,00 kr.
 • LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemmelighedernes kammer

  LEGO® Harry Potter Hogwarts™ Hemmelighedernes kammer

  Varenr.: 133273
  1.176 dele. Et stort sæt modulopbygget legesæt med 10 minifigurer: Harry Potter™, Ginny Weasley, Romeo Gåde, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood™, Glitterik Smørhår, Albus Dumbledore™, professor Sinistra og Næsten Hovedløse Nick. Den bevægelige basilisk har kæber, der kan åbnes, et hoved med 2 drejeled og en hale bestående af 3 dele, der kan ombygges.
  1.541,00 kr.
 • LEGO Creator Piratskib

  LEGO Creator Piratskib

  Varenr.: 122513
  Med dette sæt kan du vælge mellem 3 modeller med pirattema: et klassisk piratskib, en rustik piratkro eller den mystiske kranie-ø. Byg og ombyg for at holde legen i gang. 1.264 dele.
  1.839,00 kr.
 • LEGO® Fantasiklodser i æske, stor

  LEGO® Fantasiklodser i æske, stor

  Varenr.: 122499
  En stor kasse med mange dele i alle regnbuens farver. 790 dele.
  792,00 kr.
 • LEGO® Harry Potter Besøg i Hogsmeade™-landsbyen

  LEGO® Harry Potter Besøg i Hogsmeade™-landsbyen

  Varenr.: 133274
  851 dele. Besøg og udforsk to af de mest kendte bygninger i Hogsmeade, slikbutikken Kandisbaronen og kroen De Tre Koste. Indeholder LEGO®-minifigurerne Harry Potter™, Dean Thomas, professor McGonagall™, madam Rosmerta, hr. og fru Flume samt masser af smarte funktioner, detaljer, møbler og tilbehør.
  856,00 kr.
 • LEGO® Friends Bygning på hovedgaden

  LEGO® Friends Bygning på hovedgaden

  Varenr.: 137749
  1682 dele. Byg 3 bygninger, der kan kombineres til en boligblok med lejligheder, frisørsalon, internationalt madmarked og bogcafé. Indeholder 8 figurer, 4 dyrefigurer og en flyttevogn. Der medfølger meget tilbehør, såsom vandkande, kaffemaskine, dagligvarer til butikken, spisepinde, sushi, hårtørrer og parykker. Fra 8 år.
  1.141,00 kr.
 • LEGO® DUPLO® Parkeringshus og bilvask

  LEGO® DUPLO® Parkeringshus og bilvask

  Varenr.: 133284
  112 dele. Et byggesæt fyldt med sjove aktiviteter for bilglade børn. Inkluderer vaskehal, ladestation, rampe, parkeringspladser, billetautomat, bom, manuel bilvask, 3 køretøjer, herunder en mekanisk skub-og-kør-bil og autocamper med plads til 3 figurer og udstyr på taget - plus tilbehør og figurer, der inspirerer til endeløs, fantasifuld leg.
  1.114,00 kr.
 • Opbevaringspose til byggeklodser

  Opbevaringspose til byggeklodser

  Varenr.: 19630
  Velegnet til byggeklodser, f.eks. LEGO. Posen kan også bruges som legetæppe - det gør oprydningen nem. 100 % polyester. Ø150 cm. Maskinvask ved 40°C.
  575,00 kr.
 • LEGO byggeplade grå

  LEGO byggeplade grå

  Varenr.: 122518
  En grå byggeplade, som passer til både til LEGO og DUPLO. Mål: 38x38 cm.
  248,00 kr.
 • LEGO byggeplade grøn

  LEGO byggeplade grøn

  Varenr.: 117461
  En grøn byggeplade som passer til både LEGO- og DUPLO-klodser. Mål: 25,5x25,5 cm.
  92,00 kr.
 • LEGO® Ninjago skæbne-ubåden

  LEGO® Ninjago skæbne-ubåden

  Varenr.: 133281
  1.159 dele. Gå til kamp mod prins Kalmaar og hans vagter! Men pas på! Ubådssættet indeholder ti minifigurer: Dykker-Kai, Dykker-Nya, Dykker-Zane, Dykker-Jay, Dykker-Cole og Dykker-Lloyd, alle med svømmefødder, dykkerudstyr og våben, så de kan bekæmpe skurke-kvartetten bestående af Prins Kalmaar, en Maaray-vagt og to Wu-botter.
  1.541,00 kr.
 • LEGO® Friends venskabs-trætophus

  LEGO® Friends venskabs-trætophus

  Varenr.: 137752
  1114 dele. Oplev glæden ved at hjælpe andre ved at samle honning fra bikuben eller lave fuglehuse til at sælge for at samle penge ind til velgørenhed. Der er også skjulte overraskelser, som I kan opdage. Hæv elevatoren ved at dreje vindmøllen, drej rækværket, så vennerne kan klatre op i hytten, send figurerne ned ad rutsjebanen eller sæt farten op på gyngen. Med LEGO® Building Guide-appen kan børnene zoome, rotere og visualisere en digital version af modellen, mens de bygger. Fra 8 år.
  611,00 kr.
 • LEGO® Minecraft Lamalandsbyen

  LEGO® Minecraft Lamalandsbyen

  Varenr.: 137737
  1252 dele. Indeholder en klassisk samling af Minecraft-karakterer. Den store lama kan åbnes for at udforske og tilpasse de fuldt møblerede værelser indeni. Udenfor er der dyr at passe og 6 tilpasselige moduler, der kan placeres hvor som helst rundt om lamaen, mellem benene eller endda på ryggen. Når røverne angriber landsbyen, er detr action - og ungerne kan bruge deres hemmelige våben og få lamaen til at "spytte" på alle fjenderne! Fra 9 år.
  937,00 kr.
 • LEGO® DUPLO® Brandbil

  LEGO® DUPLO® Brandbil

  Varenr.: 137747
  21 dele. Dette legesæt indeholder blandt andet en brandmand og en brandbil med flere funktioner, f.eks. blinklys og sirene (batterier medfølger). En sjov billedhistorie baseret på legesættet er inkluderet og er en nem måde at introducere børn til kreativ bygning og fantasifuld leg. Fra 2 år.
  212,00 kr.
 • LEGO® Creator Vikingeskib og Midgårdsormen

  LEGO® Creator Vikingeskib og Midgårdsormen

  Varenr.: 137755
  1192 dele. Byg for eksempel et vikingeskib med en Midgårdsorm, et vikingehus med en drage eller en nordisk ulv. Hver bygning leveres med 4 vikinge-minifigurer. Hver enkel detaljeret model kan også skilles ad og bygges om til præcis det, som I ønsker. Med LEGO® Building Guide-appen kan børnene visualisere deres model, mens de bygger. Fra 9 år.
  815,00 kr.
 • LEGO® City Politistation

  LEGO® City Politistation

  Varenr.: 137744
  668 dele. En 3-etagers politistation med mange detaljer såsom fængsel, gård og hundetræningsområde. Indeholder også 5 minifigurer, en politibil, en helikopter og skurkenes tilpassede skraldebil, plus en vejplade til at forbinde til andre sæt. Dette byggesæt indeholder en trykt byggevejledning med trin-for-trin-instruktioner samt interaktive, digitale byggevejledninger i den gratis LEGO Byggevejledning-app. Med den interaktive guide kan børnene visualisere hver model fra alle vinkler, mens de bygger. Fra 6 år.
  448,00 kr.
 • LEGO® DUPLO® Frost isslot

  LEGO® DUPLO® Frost isslot

  Varenr.: 137746
  59 dele. Leg med Disney-figurerne Anna, Elsa og snemanden Olaf fra Frost. En lysblok, der aktiveres ved at trykke på en knap, giver flerfarvet belysning til det glitrende isslot. Fra 2 år.
  366,00 kr.
 • LEGO® Classic 90 år med leg

  LEGO® Classic 90 år med leg

  Varenr.: 137739
  1100 dele. Nostalgisk sæt, der fejrer 90 år med LEGO-konstruktionsleg. Indeholder 15 minibygninger plus ekstra klodser til fri konstruktion. Hver af de 15 minibygninger har en billedguide med trin-for-trin-instruktioner. Fra 5 år.
  366,00 kr.
 • LEGO® DUPLO® Tog med tal - Lær at tælle

  LEGO® DUPLO® Tog med tal - Lær at tælle

  Varenr.: 133290
  23 dele. Små børn kan tage talklodserne af og sætte dem på vognene, stille dem op i rigtig rækkefølge og stable dem til en talmur. Toget med tal har bevægelige hjul, et tag, der kan åbnes, og venlige DUPLO-figurer ombord.
  226,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.