Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

9 Produkter
 • Taktil ståmåtte massage

  Taktil ståmåtte massage

  Varenr.: 59116
  Denne taktile måtte giver tryk på specifikke dele af fødderne. Det giver energi og stimulans til hele kroppen. Efter blot få minutter på massagemåtten øges blodcirkulationen og energiniveauet, samtidig med at smerte og stress reduceres. Måtten bruges både stående og siddende eller til når man skal lave taktile stier og aktiviter. Den kan nemt rulles sammen. Af EVA. Mål: 120x31x1,8 cm.
  464,00 kr.
 • Mobilhotel-sæt med lås

  Mobilhotel-sæt med lås

  Varenr.: 114335
  Komplet mobilhotel-sæt med en opbevaringskalender, 30 stk. låsbare mobiletuier samt en stor magnetdisk. Mobiletuiet blokerer ringesignaler, wifi, Bluetooth, RFID og GPS samt reducerer mobilstråling. Fjerner distrationsmomentet og giver ikke lyd eller vibrationer fra sig, selvom eleverne glemmer at sætte mobilerne på lydløs. Mobilfri undervisning giver øget koncentration og tilstedeværelse i klasselokalet. Opbevaringsrummene på opbevaringskalenderen er nummeret fra 1-30 og har 4 stk. metalringe til fleksibel opbevaring. En stor magnetdisk til oplåsning af etuierne medfølger. Slidstærkt mørkeblåt Oxfordstof. Mål: 130x80x2,2 cm.
  2.799,00 kr.
 • Mobilhotel-sæt

  Mobilhotel-sæt

  Varenr.: 114336
  Komplet mobilhotel-sæt med en opbevaringskalender og 30 stk. mobiletuier. Mobiletuiet blokerer ringesignaler, wifi, Bluetooth, RFID og GPS samt reducerer mobilstråling. Fjerner distrationsmomentet og giver ikke lyd eller vibrationer fra sig, selvom eleverne glemmer at sætte mobilerne på lydløs. Mobilfri undervisning giver øget koncentration og tilstedeværelse i klasselokalet. Opbevaringsrummene på opbevaringskalenderen er nummeret fra 1-30 og har 4 stk. metalringe til fleksibel opbevaring. Etuierne lukkes/åbnes med magnetknap. Slidstærkt mørkeblåt Oxfordstof. Mål: 130x80x0,2 cm.
  1.995,00 kr.
 • Design balancebold

  Design balancebold

  Kroppen har godt af varierende arbejdsstillinger og en balancebold giver en aktiv siddestilling i løbet af arbejdsdagen. Det kraftige betræk giver en øget komfort og er blødt og rart at sidde på. Tyngden i bunden af stoffet gør, at balancebolden holder sig på plads, når den ikke er i brug. Stoffet findes i filtstof fungerer også som lydabsorbent. Bold af PVC uden forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe medfølger.
  Pris fra:
  1.574,00 kr.
 • Mobilhotel med 30 opbevaringsrum

  Mobilhotel med 30 opbevaringsrum

  Varenr.: 114333
  Opbevaringskalender med 30 stk. opbevaringsrum tilpasset til MyPauze mobiletui. Rummene er nummereret 1-30. Opbevaringskalenderen har 4 stk. metalringe til fleksibel ophængning. Slidstærkt mørkeblåt Oxfordstof. Mål: 130x80x0,2 cm.
  350,00 kr.
 • Stor magnetskive

  Stor magnetskive

  Varenr.: 114334
  Stor magnetskive til at låse MyPauze låsbart mobiletui op med. Placer den runde knop på mobiletuiets låg mod magnetskiven for at låse etuiet op. Mål: 8x8x5 cm.
  279,00 kr.
 • Klasseværelsescykel

  Klasseværelsescykel

  Varenr.: 59132
  Kan bruges sammen med et højbord. Øger elevernes energiniveau, produktivitet, koncentration og blodcirkulation. Forskellige siddehøjder og pedalmodstand kan indstilles til at tilpasses den enkelte. Den har udstyr, som måler distance, tid, kalorier og hastighed. Sæde kan foldes ned og den kan flyttes ved hjælp af hjulene. Af jern og ABS. Vægt 4,5 kg. Mål: 111x50x63 cm.
  5.248,00 kr.
 • Skrivebordscykel, medium

  Skrivebordscykel, medium

  Skrivebordscykel til klasselokalet som let placeres ved et ståbord. Gennem bevægelse får hjernen mere oxygen, hvilket bl.a. øger koncentrationsevne, hukommelse og fokus. Passer til personer fra 165-195 cm. Justerbart sæde fra 85-95 cm. Mål: D66xB50 cm.
  Pris fra:
  5.999,00 kr.
 • Skrivebordscykel, lille

  Skrivebordscykel, lille

  Skrivebordscykel til klasselokalet som let placeres ved et ståbord. Gennem bevægelse får hjernen mere oxygen, hvilket bl.a. øger koncentrationsevne, hukommelse og fokus. Passer til personer fra 130-165 cm. Justerbart sæde. Mål: D66xB50 cm.
  Pris fra:
  5.999,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.