Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Tilbehør til programmering

Mål
Klasse
10 Produkter
 • Piczo projektorsæt, stort

  Piczo projektorsæt, stort

  Varenr.: 130911
  Et stort sæt med alt, hvad I skal bruge til en rigtig god projicering. Piczo Iris Touch Plus Wireless er en kompakt, trådløs projektor, som projicerer både billeder og film i god kvalitet på alle overflader. Projektoren undersøtter både Wi-Fi og Bluetooth. 2 USB-indgange. 3,5 mm AUX-udgang samt både HDMI- og microSD-indgang. Projektorer kan også styres via en app på telefonen. Projicerer både indendørs og udendørs. 300 ANSI lumen. Mål: B23xH14xD7,5 cm, vægt: 1,3 kg. Indeholder: projektor, projektorskærm 50", holder, taske, forlænger, stativ, strømadapter, strømkabel, HDMI-kabel og en fjernbetjening.
  9.254,00 kr.
 • Projicer mer’ – projektor Piczo Mini Cube Touch, den store pakke

  Projicer mer’ – projektor Piczo Mini Cube Touch, den store pakke

  Varenr.: 141180
  En stor pakke med alt, du skal bruge for at projicere alle mulige steder. Indeholder vores smidigste projektor Piczo Mini Cube Touch, tripodstativ, forlænger, holder til tablets, strømkabler, en fjernbetjening, en klemme til at fastgøre projektoren med på de mest utrolige steder, en vandafvisende taske til opbevaring og beskyttelse af Piczo-projektoren med tilbehør samt et 50”-lærred, som kan fastgøres i loftet, hænges på væggen eller stilles på jorden.
  8.851,00 kr.
 • Holder til Piczo Iris Touch Plus projektor

  Holder til Piczo Iris Touch Plus projektor

  Varenr.: 130906
  En patenteret holder til kamera, tablet eller miniprojektor. Kan klare træk- og tværbelastninger op til 60 kg. Udstyret med standard 1/4″-20 monteringsskrue . Med forstærket kugleled og en holder til smartphones. Mål: B9xH10xD8 cm. Vægt 80 g.
  670,00 kr.
 • Sphero Nubby Cover til SPRK+ Blå

  Sphero Nubby Cover til SPRK+ Blå

  Varenr.: 113432
  Med Sphero Nubby cover kan du køre din Sphero i lidt hårdere terræn. Passer perfekt, når Sphero anvendes i grus, på beton eller i vand. Farve: blå.
  145,00 kr.
 • Kamerafæste til robot

  Kamerafæste til robot

  Varenr.: 56884
  Kamerafæste til TTS sportskamera med WiFi, som passer til InO-Bot og Pro-Bot. Lavet af hård plast med skruegænge i metal.
  81,00 kr.
 • Forlænger til Piczo Iris Touch Plus projektor

  Forlænger til Piczo Iris Touch Plus projektor

  Varenr.: 130907
  En forlængerarm til at få mest muligt ud af dine enheder. Armen er kompatibel med standard 1/4″-20 monteringsskruer i begge ender for maksimal fleksibilitet. Forlænger op til 46 cm.
  230,00 kr.
 • Projicer mer’ – projektor Piczo Nova Pro Touch, den store pakke

  Projicer mer’ – projektor Piczo Nova Pro Touch, den store pakke

  Varenr.: 141183
  En stor pakke med alt, du skal bruge for at projicere alle mulige steder. Indeholder vores bedste projektor Piczo Nova Pro Touch, tripodstativ, forlænger, holder til tablets, strømkabler, en fjernbetjening, en klemme til at fastgøre projektoren med på de mest utrolige steder, en vandafvisende taske til opbevaring og beskyttelse af Piczo-projektoren med tilbehør samt et 50”-lærred, som kan fastgøres i loftet, hænges på væggen eller stilles på jorden.
  14.586,00 kr.
 • Solar Educational Kit

  Solar Educational Kit

  Varenr.: 142511
  Indeholder et 400 mA solcellemodul, motor med lav friktion, tilslutningskabel, pumpehjul og skiver plus et hæfte.
  161,00 kr.
 • Kitronik Solar Power Starter Kit

  Kitronik Solar Power Starter Kit

  Varenr.: 142512
  Byg et enkelt solcelleopladnings- og strømforsyningssystem til laveffektenheder. Bemærk, at en del montering og lodning er nødvendig, og at sættet ikke indeholder loddetråd. Indhold: 1 x 5,0 V 130 mA polykrystallinsk solcelle, 1 BAT41 signaldiode, 1 schottky-diode, 1 SPST-vippekontakt, 1 x 5 V LED-bordlampesæt, 1 x 3x AA batteriholder med flyvende ledninger og 3 genopladelige AA-batterier (1.300 mA/h). Solcellens mål: 58x110x3 mm.
  164,00 kr.
 • Kitronik Solar Powered Buggy

  Kitronik Solar Powered Buggy

  Varenr.: 142513
  Introducer eleverne til, hvordan man udnytter solens energi til at producere strøm på en nem måde med denne buggy. Enkel konstruktion og designet til at arbejde i direkte sollys eller med en halogenlampe for at simulere solskin. Indhold: 1 x solmotor med lav inerti - 1820 omdr./min., 2 x baghjul, remskive med en diameter på 1 x 8 mm, 1 x 4 mm remskive, 60 mm diameter, 1 x monteringsklemmer, 1 x 3,0 V 100 mA polykrystallinsk solcelle, 2 x længde 4 mm dyvel og 1 x chassis. Kræver loddejern, loddemetal og sandpapir, medfølger ikke.
  106,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.