Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Samfundsfag, Religion, Historie & Geografi

Produktserie
Mål
Klasse
6 Produkter
 • Læringstavle Historisk tidslinje

  Læringstavle Historisk tidslinje

  Visuel læring
  Pris fra:
  2.039,00 kr.
 • Kuffert

  Kuffert

  Varenr.: 125010
  En fantastisk kuffert som kan fyldes med ting, så man kan have samtaler om forskellige lande, jordens indre, vikingetiden, samfundet osv. Når du åbner kufferten, vil børnenes fokus være på det, den indeholder, som du vil vise frem! Mål: L38xB22xH11 cm.
  1.031,00 kr.
 • Motivruller - Følelser

  Motivruller - Følelser

  Varenr.: 135784
  6 stk./pk. Smarte ruller, som hjælper børn med at tale om og genkende 6 grundlæggende følelser: glæde, nysgerrighed, tristhed, frygt, vrede og ro. Rul dem i ler eller sand for at lave en krop og lav derefter et passende ansigtsudtryk ved at bruge siden af rullen. Tal om, hvordan kropssproget også kan fortælle, hvordan man har det indeni. Fremstillet i stenblanding, så den kan også bruges udendørs. Mål: 7,2x3,4 cm. Fra 2 år.
  192,00 kr.
 • Undersøg fossiler

  Undersøg fossiler

  Varenr.: 135794
  8 stk./pk. Disse realistiske fossiler i stenmateriale kan graves ned og graves op igen. Børst dem rene, som arkæologer gør, og lær mere om, hvilken slags dyr eller plante det var. De er rigtig gode at anvende til dinosaur-temaer, historie, rollespil eller bygning af udendørsverdener. Fossilerne viser ammonit, muslinger, bregneblade, blade, søpindsvin, hajtand, rejer og trilobit. Mål: 8-9 cm. Fra 2 år.
  255,00 kr.
 • Vejrsten 10 stk.

  Vejrsten 10 stk.

  Varenr.: 135787
  10 stk./pk. Bruges til at snakke om vejret, lave en vejrudsigt, trykke motiver i ler eller skabe en spændende fortælling om vejret. Af stenmateriale. Kan bruges udendørs, uanset vejret! Mål: 7,5x5,5 cm. Fra 2 år.
  255,00 kr.
 • Venskabshjerter 16 stk.

  Venskabshjerter 16 stk.

  Varenr.: 135791
  16 stk./pk. Uimodståelige hjerter i 8 flotte farver, som børnene kan bruge som "tak" eller "undskyld" i løbet af dagen. Fremstillet af stenmateriale. Mål 4 cm. Fra 2 år.
  255,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.