Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Lego Education Workshop.png

LEGO Education Workshops

Vidste du, at du kan booke en LEGO Education Trainer til at inspirere og hjælpe jer i gang med LEGO Education?

Som autoriseret LEGO Education partner er vi dedikerede til at hjælpe dig og dine kollegaer med at få mere ud af materialerne fra LEGO Education. Vores workshops er skræddersyede til at give dig hands-on erfaring med LEGO Education-produkter, så du kan udnytte dets fulde potentiale i dit klasseværelse.


Hvorfor vælge vores LEGO Education workshops?


1. Erfarne LEGO Education trænere: Alle vores workshops afholdes af en certificeret LEGO Education træner med stor erfaring. I er i trygge hænder, når I samarbejder med os.

2. Skræddersyede løsninger: Vi tilpasser vores workshops efter jeres skoles unikke behov og læringsmål. Vores mål er at skabe meningsfulde og engagerende læringsoplevelser for jeres elever.

3. Dybdegående kendskab til LEGO Education produkter: Vi kender LEGO Education produkterne indgående og kan hjælpe med at integrere dem effektivt i jeres undervisning. Fra dagtilbud til udskoling - vi har dækket det hele.


Hvad kan I forvente af vores LEGO Education workshops?


Hands-on læring: Deltagerne vil opleve hands-on læring, hvor de arbejder med LEGO Education-sæt og udforsker teknologiforståelse på tværs af fag på en sjov og interaktiv måde.


Problemknusning og samarbejde: Vores workshops fokuserer på, hvordan vi kan udvikle elevernes problemløsningsfærdigheder og evnen til at samarbejde gennem spændende udfordringer og projekter.


Deling af bedste praksis: På workshoppen deler vi ideer, tips og tricks til at få fuld udnyttelse af LEGO Education-produkterne.

 

Børn leger med Essential.png


Sådan Booker I jeres LEGO Education workshop:


1. Kontakt os: Ring eller skriv direkte til vores LEGO Education træner for at diskutere jeres behov og ønsker.


2. Skræddersyet tilbud: Vi udarbejder en skræddersyet workshop-plan baseret på jeres ønsker og behov.


3. Workshopafholdelse: Vores certificerede LEGO Education træner kommer ud til jer og faciliterer en uforglemmelig læringsoplevelse.


Lad os sammen skabe en legende læringsrejse for jeres elever! Book jeres LEGO Education workshop i dag og giv jeres undervisning et kreativt twist.

 

Priser

På vores eksterne kurser, kommer vi ud til din skole. Vi medbringer alt LEGO Education-materiale og faciliterer en workshop for skolens pædagogiske personale. Det eneste I skal sørge for, er at deltagerne har adgang til computer eller tablet, samt at der er adgang til skærm eller projektor i lokalet.

Kontakt vores LEGO Education træner og få et målrettet tilbud til netop jeres skole.

Workshop á Varighed: 3 timer
Pris: 4.995.- kr. ekskl. moms

Workshop á Varighed: 2 timer
Pris: 3.995.- kr. ekskl. moms

 

Kontakt Lars Bo footer grafik.png

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.