Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Top banner lego.PNG

headerbild_lego_teknikforstaelse_2.jpg

Lad eleverne forholde sig kritisk og skabende til teknologi med lektionsserier, der er gennemarbejdede, afprøvede og lige til at omsætte til brug i din klasse.

Ønsker du at give dine elever en solid forståelse for teknologiens muligheder og konsekvenser samtidig med, at du integrerer læring på tværs af fagområder som dansk, matematik, natur/teknologi, håndværk og design, billedkunst, fysik/kemi og samfundsfag. Så se her, hvordan du kan opnå dette mål med brug af LEGO Education SPIKE Prime og SPIKE Essential.

Med SPIKE Prime og SPIKE Essential får du en engagerende og intuitiv måde at introducere teknologiforståelse på tværs af fag. Lad dine elever udforske, eksperimentere og skabe med LEGO Education materialer, der styrker deres kritiske tænkning og problemløsningskompetencer.
Gør teknologiforståelse til et centralt aspekt af dine fag, og se, hvordan dine elever udvikler kreativitet, samarbejdsevner og kritisk tænkning på tværs af fag.

I nedenstående materiale får du adgang til en oversigt over konkrete undervisningsforløb lige til at anvende i din undervisning.
Download nemt og gratis. Rigtig god fornøjelse!

 

header_lego_teknikforstaelse.jpg

FAQ

Hvad er teknologiforståelse?
Teknologiforståelse i folkeskolen er en faglighed, der sigter mod at styrke elevernes evne til at forstå, anvende og reflektere over teknologi i deres hverdag. Faget er opdelt i fire kompetenceområder:

Digital myndiggørelse
Digital myndiggørelse omhandler en kritisk, refleksiv og konstruktiv undersøgelse og forståelse af digitale artefakters muligheder og konsekvenser.

Digital design og designprocesser
Digital design og designprocesser sætter fokus på de kreative processer, under hvilke digitale artefakter tilvejebringes, herunder de valg og fravalg, som designeren har foretaget i processen.

Computationel tankegang
Computationel tankegang sætter fokus på elevernes evne til at modellere virkeligheden, så elementer kan udføres computationelt.

Teknologisk handleevne
Teknologisk handleevne sætter fokus på sprog, udtryksevne og mestring af værktøjer i forhold til at kunne udtrykke computationelle tanker i et digitalt artefakt.

Gennem disse kompetenceområder rustes eleverne til at navigere i en teknologisk præget verden og deltage aktivt i samfundet som reflekterede og ansvarlige brugere og skabere af og med teknologi.
Læs mere om teknologiforståelse på ww.Emu.dk

 

Lars Bo

KOM GODT I GANG

 • LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt til 2 elever

  Varenr.: 111971
  Til 2 elever. Det optimale værktøj til undervisning i STEAM-fagene. Indeholder farverige byggedele, letbetjent hardware og et intuitivt programmeringssprog, med træk-og-slip-funktion, som bygger på Scratch. Web-baseret lektionsplanlægning er tilgængeligt. Se mere information om SPIKE Prime på lekolar.dk. 528 dele.
  2.799,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  Varenr.: 131852
  449 dele. Ikon- og ordbaseret blokkodning med simpel hardware - herunder en intelligent hub med to porte, to små motorer, et lyspanel og en farvesensor - som giver elevernes kreationer liv. Sættet indeholder også et farverigt udvalg af LEGO-klodser, reservedele og en holdbar opbevaringsboks med et farvekodet sorteringsbræt for at gøre byggeprocessen lettere. SPIKE Essential er en del af LEGO Learning System og tilbyder standardiserede STEAM-lektioner i fem enheder, som indeholder otte 45-minutters lektioner hver. Hver lektion indeholder online lektionsplaner med tilføjelse til matematik- og sprogkundskaber. Vi tilbyder evalueringsmaterialer og videoer, som underviseren kan benytte. Til indskoling og mellemtrin. Fra 6 år.
  2.159,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.