Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

LEGO Academy Teacher Trainer

Fra klassisk legetøj til undervisningsredskab

Kodeekspressen tager et stykke klassisk legetøj, togsættet, og bruger det som et undervisningsredskab til at bygge bro mellem den fysiske og den digitale verden. Denne fleksible løsning giver førskolebørn en praktisk introduktion til emner inden for programmering, f.eks. dannelse af sekvenser og løkker samt betinget programmering, og giver dem samtidig tillid til undervisning. 

De fem farvede action-klodser inspirerer til fysisk programmering ved at gøre toget levende, når børnene placerer dem rundt omkring på banen for at tude i hornet, tænde og slukke lyset, stoppe, tanke op og skifte retning. Sættet omfatter spændende aktiviteter, så førskolebørn kan lære gennem leg i børnehaven, og derudover en valgfri app, der kombinerer fysisk leg med digital afveksling for at forstærke oplevelsen. 

Pædagoger kan med lærerundervisning, nemme kom-godt-i-gang-aktiviteter og lektionsplaner bruge denne løsning til at lægge fundamentet for livslang naturvidenskabelig læring.

LEGO Education Coding Express sortiment

  • LEGO® Education Kodeekspressen

    LEGO® Education Kodeekspressen

    Varenr.: 15258
    234 dele. Et DUPLO-togsæt som giver forståelse for kodning. Indeholder 5 forskellige kodebrikker, som lægges ud på skinnerne. Toget udfører så de funktioner, som brikkens farve angiver: standse, ændre retning, lyd, lys og tanke. Ved at downloade en app kan du f.eks. ændre kommando eller træne matematik. Sammen kan børnene udforske, løse problemer og analysere årsag og virkning. Vejledning, 6 dobbeltsidige inspirationskort og aktivitetsforslag medfølger. Af ABS. Kræver 4 stk. AAA-batterier (medfølger ikke). Fra 2-5 år.
    1.767,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.