Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 

Deltag gratis i World Robot Olympiad (WRO) – Lekolar er partner

Robotoplympiaden, der er kendt med forkortelsen WRO, er et læringsforløb i teknologiforståelse og en international konkurrence i konstruktion og programmering af robotter.

Formålet er at inspirere børn og unge til at være nysgerrige på anvendelsen af teknologi og naturvidenskab i samfundet, og alle børn og unge kan deltage gratis.

 

Udgangspunkt i FN's Verdensmål

Hvert år har WRO et nyt tema med udgangspunkt i FN's Verdensmål. I 2023 skal deltagerne bl.a. udvikle en robot, der hjælper med at forbinde mennesker og steder på en bæredygtig måde. 

 

Gratis deltagelse og læringsmateriale til alle niveauer

Konkurrencen er åben for alle børn og unge fra 8 til 19 år, og man kan deltage som en del af skolen, fritidsklubben eller bare sammen med vennerne.

Deltagerne inddeles i indskoling, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelserne, og til hvert trin er der aldersvarende opgaver inden for de to kategorier Future Innovators og RoboMission.

For at deltage i Future Innovators er der ingen krav om bestemt udstyr, mens man i RoboMission skal bruge LEGO Education-produkter, som f.eks. SPIKE PRIME.

Du kan se mere om deltagelse, og hvordan I kan komme i gang, på www.wrodanmark.dk.  

 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.