Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

PODCAST webbanner.pngPodcast i undervisningen

Podcasting giver eleverne mulighed for at skabe og deltage i engagerende lærings- og formidlingsoplevelser. Gennem podcasting kan elever udvikle kreative færdigheder, forbedre deres kommunikationsevner og udtrykke sig på nye måder, der appellerer til forskellige læringsstile.

Fremme kommunikation og samarbejde

Podcasting faciliterer samarbejde og kommunikation i klasserummet. Elever kan arbejde sammen om at planlægge, skrive og producere podcastepisoder. Dette fremmer ikke kun samarbejdsevner, men også kritisk tænkning og problemløsning, mens de deler ideer og perspektiver.

Tips og tricks til en god optagelse:

1. Find det rette udstyr: Investér i en god mikrofon og hovedtelefoner. Kvalitetsudstyr kan gøre en stor forskel i lydkvaliteten. Popfiltre reducerer f.eks. luftstøj fra p- og t-lyde.

2. Lydabsorbering: Optimer lydforholdene ved at bruge lydabsorberende materialer som vægpaneler eller akustisk skum for at reducere ekko og uønsket baggrundsstøj.

3. Mikrofonplacering: Sørg for, at mikrofonen er korrekt placeret og indstillet for at opnå den bedste lydkvalitet. Undgå at have mikrofonen for tæt på eller for langt væk.

4. Lydniveauet: Hold styr på lydniveauet for at undgå forvrængning. Justér mikrofonindstillingerne og rediger lyden efter behov.

Podcastudstyr

 • Mikrofon til podcastoptagelse RØDE

  Mikrofon til podcastoptagelse RØDE

  Varenr.: 145010
  Dynamisk mikrofon til fx podcasting og streaming. Integreret popfilter fjerner pustelyde og sikrer en rig og balanceret lyd. Shockmount-system minimerer støj fra vibrationer. Mikrofonen er optimeret til brug sammen med RØDECaster Pro 2.
  975,00 kr.
 • Bordstativ til mikrofon RØDE

  Bordstativ til mikrofon RØDE

  Varenr.: 145011
  Bordstativ, der passer til 145010, Mikrofon til Podcastoptagelse RØDE.
  295,00 kr.
 • Støvdæksel cover til RØDECASTER Pro

  Støvdæksel cover til RØDECASTER Pro

  Varenr.: 145012
  Beskyttelse, der passer til 145014, Lydproduktionsenhed RØDECaster. Fremstillet af klar polycarbonat.
  499,00 kr.
 • Mikrofonkabel 3 m XLR

  Mikrofonkabel 3 m XLR

  Varenr.: 145013
  3 m lang slidstærk mikrofonkabel med høj signalkvalitet. Inkluderer farvekodede ringe for at organisere dit studie.
  125,00 kr.
 • Podtilbehør RØDECASTER Pro 2 startkit til 4

  Podtilbehør RØDECASTER Pro 2 startkit til 4

  Varenr.: 144765
  Et højkvalitets startkit til at starte en podcast. Med dette sæt kan op til 4 personer være aktive samtidigt. Indeholder en RØDEcaster Pro II, 4 RØDE PodMic, 4 NTH-100 hovedtelefoner, 4 PSA 1 + Professional Studio Arm og 4 Pulse 2 m XLR/XLR-kabler.
  16.599,00 kr.
 • Røde Wireless GO II + 2 stk. Lavalier GO

  Røde Wireless GO II + 2 stk. Lavalier GO

  Varenr.: 144766
  Trådløse mikrofoner med 2 lavalier-mikrofoner (myg), sender og 1 modtager. Rækkevidde op til 200 meter. Optagemulighed i hver sender med over 24 timers optagetid.
  3.195,00 kr.
 • RØDE Professionel Lavalier Mikrofon

  RØDE Professionel Lavalier Mikrofon

  Varenr.: 144767
  Mikrofon med klemme til RØDE WIRELESS GO, men den er også kompatibel med andre optageprodukter med 3,5 mm input.
  479,00 kr.
 • Lydmixer RØDECASTER Pro II

  Lydmixer RØDECASTER Pro II

  Varenr.: 145014
  Professionelt udstyr til streamere, podcastere og musikere. Udstyret inkluderer indbyggede preamps, 4 analoge indgange, 4 hovedtelefonudgange, integreret Bluetooth, 5,5 tommer touchscreen, dobbelt USB-C lydkort og indbyggede effekter. SMART-pads er programmerbare til at styre lyd og effekter. Mixeren har 6 fysiske og 3 virtuelle fadere, med mulighed for digital udvidelse. Indstillinger kan gemmes som "shows" og genindlæses. Pakken indeholder RØDECaster Pro II, SC27 USB-C til C-kabel, USB-C strømadapter, og AC strømkabel.
  5.999,00 kr.

Tilbehør til podcast: Lyddæmpning

 • Bordskærm 50x50x50 cm

  Bordskærm 50x50x50 cm

  Varenr.: 135039-79
  Skærm i lyddæmpende filt for effektiv afskærmning mellem eleverne, når de skal arbejde selvstændigt eller har prøver. Skærmen kan hænges op og foldes sammen, så den fylder mindst muligt ved opbevaring. Mål: 50x50x50 cm. Mindst 50 % genbrugsmateriale. 100 % genanvendelig.
  541,00 kr.
 • Silent space 2-pak

  Silent space 2-pak

  Dennelyddæmpende bordskærm er rigtig god, når der er behov for at trække sig lidt tilbage fra en større gruppe. Det er et rigtig godt hjælpemiddel til alle som behøver hjælp til at fokusere på egne opgaver, da man kan skabe sit eget lille rum i rummet. Skærmene består af 3 dele som nemt vinkles ud fra eget behov. Efter brug kan skærmen hænges på væggen og fungerer da som lydabsorbent i rummet. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt af mindst 50 % genbrugsmateriale. 100 % genanvendelig.
  Pris fra:
  1.750,00 kr.
 • Enkel vægabsorbent 42 stor kvadrat

  Enkel vægabsorbent 42 stor kvadrat

  Disse vægabsorbenter fås i forskellige størrelser og farver, som man kan kombinere efter ønske. To forskellige tykkelser skaber spændende 3D-effekter på væggen. Den absorberende kerne er i rockwool. Absorptionsklasse A. Stof: 100 % polypropylen. Mål: 800x800x42 mm.
  Pris fra:
  2.765,00 kr.
 • Enkel lydabsorbent 42, stof Cara

  Enkel lydabsorbent 42, stof Cara

  Effektiv lydabsorbent som kan kombineres med andre størrelser for at skabe en 3D-effekt på væggen. A-klassificeret. Absorberende kerne af Rockwool. Leveres med ophæng til horisontal montering. Stof: Cara. 100 % polypropen. Mål: 800x400x42 mm.
  Pris fra:
  2.303,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.