Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sortiment: Blue-Bot, Bee-Bot og Glow and Go Bot

 • Blue-Bot

  Blue-Bot

  Varenr.: 56611
  Blue-Bot er en gulvrobot med Bluetooth. Du kan derfor styre den med smart-enheder f.eks. en tablet. Eleverne kan angive en algoritme på enhedens skærm og sende den trådløst til Blue-Bot, som vil udføre handlingen. De kan også programmere robotten med et enkelt tryk på dens ryg. Blue-Bot er gennemsigtig, så eleverne kan se de dele, der er indeni og finde ud af, hvor de summende lyde kommer fra. Den kan dreje 45° og gentage algoritmen. Blue-Bot giver eleverne en oplevelse af sammenhængen mellem årsag og virkning gennem programmering og kodning samtidig med, at de træner deres opfølgning og kontrol. Mål: L12xB10 cm. Af ABS, POM. Kan oplades, USB-ledning medfølger. Fra 3 år.
  695,00 kr.
 • Blue-Bot klassesæt

  Blue-Bot klassesæt

  Varenr.: 56619
  6 stk./pk. Blue-Bot er en gulvrobot med bluetooth. Du kan derfor styre den med smart-enheder såsom en tablet. Eleverne kan angive en algoritme på enhedens skærm og sende den trådløst til Blue-Bot, som vil udføre handlingen. De kan også programmere og kode robotten med et enkelt tryk på dens ryg. Blue-Bot er gennemsigtig, så eleverne kan se de dele, der er indeni og finde ud af, hvor de summende lyde kommer fra. Den kan dreje 45° og gentage algoritmen. Blue-Bot giver eleverne en oplevelse af sammenhængen mellem årsag og virkning og udvikler deres opfølgning og kontrol. Ladestation medfølger. Mål: L12xB10 cm. Af ABS, POM. Fra 3 år.
  3.600,00 kr.
 • Bee-Bot

  Bee-Bot

  Varenr.: 55205
  Bee-Bot® er en gulvrobot, som er velegnet til arbejde med retningsbestemt sprog, programmering, samarbejde, fejlsøgning og logisk tænkning. Robotten programmeres nemt med tryk på knapperne på toppen. Frem, Tilbage, Venstre, Højre. Der er også Go, Reset og Pause. Bee-Bot® bevæger sig i skridt på 15 cm, den kan dreje 90° og husker op til 200 skridt! Den nye forbedrede Bee-Bot har sensorer og kan interagere med andre Bee-Bots® og Blue-Bots®. Den kan nu opdage en anden Bee-Bot® eller Blue-Bot® og sige hej. Den kan spille en standardlyd, eller eleverne kan indspille deres egne. Eleverne kan også indspille lyde, som afspilles, når hver knap trykkes ned, hvilket gør den mere tilgængelig for alle elever. På undersiden af robotten er der tre "kontroller": tænd/sluk, lyd og sensorer. Indhold: 1 Bee-Bot-robot. 1 USB-kabel til individuel opladning via computer (eller en stikkontakt med USB-strømadapter, medfølger ikke).
  520,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Bee-Bot klassesæt

  Bee-Bot klassesæt

  Varenr.: 56653
  6 stk./pk. En sjov og robust børnerobot. Enkel at programmere og kode ved at trykke på knapperne. Barnet opdager sammenhængen mellem årsag og virkning og træner opfølgning og kontrol. Mål: 12x10 cm. Kan oplades. En ladestation der kan lade alle 6 robotter samtidig medfølger. Fra 3 år.
  3.299,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Glow and Go Bot

  Glow and Go Bot

  Varenr.: 134891
  Mød vores charmerende og interaktive robot, der vil fange de yngste børns interesse. Robotten er nem at styre: Tryk blot på piletasterne for at vælge en retning. De sensoriske lyseffekter skaber magi, og den livlige musik opmuntrer børnene til at have det sjovt og bevæge sig frit. Genopladelig oplader med USB-kabel til brug i op til 2 timer. USB-kabel medfølger. Kun til indendørs brug. Ikke egnet til brug i sand. Tørres af med en fugtig klud. Af ABS. Mål: L28,5xB27xH10 cm. Fra 10 måneder.
  918,00 kr.
 • Rugged robot

  Rugged robot

  Varenr.: 112894
  Programmerbar terrænbil som kan bruges både ude og inde. Programmeres med de knapper, som sidder på bilen, eller fra en tablet. En sensor registrerer forhindringer, og robotten bakker og roterer 45°. Kan huske op til 250 skridt og 3 hastigheder. Fungerer også med Blue-Bot Tactile reader. Opladeligt batteri. Fra 3 år.
  998,00 kr.
 • Blue-Bot TacTile standardpakke

  Blue-Bot TacTile standardpakke

  Varenr.: 56875
  Ekstra brikker til Blue-Bot Tactile reader. Hvis du vil udskifte nogle brikker eller bare gerne vil have et større udvalg, er denne pakke perfekt. Indeholder følgende kodebrikker: 8 fremad, 8 baglæns, 4 venstre (90°), 4 højre (90°) og 1 pause. Fra 3 år.
  340,00 kr.
 • Blue-Bot TacTile flerfunktionspakke

  Blue-Bot TacTile flerfunktionspakke

  Varenr.: 56874
  Blue-Bot TacTile flerfunktionspakke introducerer ekstra funktionalitet til standardpakken. F.eks. kan du nu lave 45° sving og gentage en kommando både en og flere gange samt holde pause. Indeholder 25 kommandobrikker. Fra 3 år.
  340,00 kr.
 • Blue-Bot Tactile reader

  Blue-Bot Tactile reader

  Varenr.: 56615
  Blue-Bot Tactile reader er en unik og anderledes måde at programmere din Blue-Bot på. Læg brikkerne på række for at skabe en instruktionssekvens, tryk "Go", og se, hvordan Blue-Bot udfører kommandoen. En enkel måde at lære programmering og kodning på. Tryk på "Tilslut" på din reader, og vent, til Blue-Bots øjne bliver blå, så er den tilsluttet. Indeholder 25 brikker. Kan oplades. Mål: 40x9 cm. Fra 3 år.
  799,00 kr.
 • Rugged Robot Datalogger

  Rugged Robot Datalogger

  Varenr.: 130786
  Gør det muligt at gemme data på en Rugged Robot med denne Datalogger. Gem lyd, lys og temperatur og eksporter derefter information til din data. Syv forskellige hukommelsesblokke til log af data, hvert 10., 30. eller 60. sekund. Kompatibel med PC, MAC og Chromebook.
  339,00 kr.
 • Bee-Bot robotskovl 6-pak

  Bee-Bot robotskovl 6-pak

  Varenr.: 113024
  Tilbehør til din Bee-Bot eller Blue-Bot. Programmer din robot til at fjerne affald. Pakke med seks robotskovle i forskellige farver. Robotter købes separat.
  159,00 kr.
 • Bot ladestation

  Bot ladestation

  Varenr.: 56652
  Ladestation til 6 Bee-Bots eller Blue-Bots. Den gør det nemt at transportere robotterne. Mål: 32x32 cm.
  378,00 kr.
 • Blue-Bot måtte verdenskort

  Blue-Bot måtte verdenskort

  Varenr.: 110930
  Lad Bee-Bot og Blue-Bot være med på en rejse verden rundt. Verdenskortet viser hav, kontinenter, hovedstæder og andre store steder. Af PVC uden ftalater. Engelsk tekst. Mål: 120x210 cm.
  650,00 kr.
 • Blue-Bot måtte - Tal 0-10

  Blue-Bot måtte - Tal 0-10

  Varenr.: 56630
  En fin måtte hvor barnet kan udforske tal og antal ved hjælp af sin Blue-Bot. Øv på sekvenser, lige og ulige tal, eller tilføj terninger. Mål: 21,5x165 cm. Af PVC, uden ftalater. Fra 3 år.
  239,00 kr.
 • Transparent måtte til Blue-Bot og Bee-Bot

  Transparent måtte til Blue-Bot og Bee-Bot

  Varenr.: 56628
  Transparent måtte med kvadratnet, som kan skabe nye og spændende veje for Bee-Bot og Blue-Bot. Kan lægges oven på andre måtter. Eller hvorfor ikke lade barnet designe sin egen måtte? Denne måtte giver mange muligheder, da den kan tilpasses forskellige emner og opgaver. Mål: 60x60 cm. Af PVC, uden ftalater. Fra 3 år.
  200,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot måtte 4 dele

  Blue-Bot måtte 4 dele

  Varenr.: 56866
  Disse måtter til Blue-Bot og Bee-Bot er lavet i PET og er helt fri for PVC. Måtterne leveres i ark med fire, total størrelse på måtten er 60x60 cm. De er transparente for at gøre plads til kreativitet.
  215,00 kr.
 • Bee-Bot måtte forretningsgade

  Bee-Bot måtte forretningsgade

  Varenr.: 113026
  Træn programmering på en legende måde. Kraftig gulvmåtte i vinyl, som passer til Bee-Bot og Blue-Bot. Mål 135x45 cm. Fra 3 år.
  240,00 kr.
 • Blue-Bot måtte med lille by

  Blue-Bot måtte med lille by

  Varenr.: 56612
  Lad Blue-Bot navigere rundt i byen. Tag ud til bådene, stop for at købe souvenirs i butikken eller kør ud til stranden. Et samspil mellem programmering/kodning og geografi. Der kan være lidt forskel på illustrationerne. Mål: 90x105cm. Af PVC, uden forbudte ftalater.
  279,00 kr.
 • Blue-Bot måtte med landskabsmotiv

  Blue-Bot måtte med landskabsmotiv

  Varenr.: 56613
  Programmer robotten til at besøge forskellige steder på bondegården. Kør f.eks. først ud til køerne og derefter til laden. Find ud af, hvor mange tryk på knappen det kræver. Opgaven giver et samspil mellem naturvidenskab, læse- og skrivefærdigheder og informations- og kommunikationsteknologi. Mål: 75x75 cm. Af PVC, uden forbudte ftalater.
  240,00 kr.
 • Blue-Bot måtte med farver og former

  Blue-Bot måtte med farver og former

  Varenr.: 56614
  Et perfekt sæt til at lære børn mere om geometriske former. Kan du finde den gule trekant? Mål: 75x75 cm. Af PVC, uden forbudte ftalater.
  215,00 kr.
 • Sæt med Blue-Bot måtter

  Sæt med Blue-Bot måtter

  Varenr.: 56618
  Et sæt med 3 forskellige måtter med forskelligt udseende til Blue-Bot. Af PVC, uden forbudte ftalater.
  639,00 kr.
 • Blue-Bot måtte - Skattekort

  Blue-Bot måtte - Skattekort

  Varenr.: 56877
  Udforsk øen, og led efter en skat. Denne måtte til Blue-Bot og Bee-Bot stimulerer børnenes eventyrlyst og fantasi. Øvelser kan downloades. Fra 3 år.
  215,00 kr.
 • Blue-Bot måtte med lommer

  Blue-Bot måtte med lommer

  Varenr.: 56876
  Lad eleverne skabe deres egen måtte ved at lægge deres egne billeder og tegninger ind. Lav egne kort for at fortælle en historie, eller arbejd med forskellige emner. Programmer derefter Bee-Bot eller Blue-Bot til at rejse igennem elevernes verden. Mål: 90x60 cm. Fra 3 år.
  215,00 kr.
 • Blue-Bot måtte - Bogstaver a-z

  Blue-Bot måtte - Bogstaver a-z

  Varenr.: 56629
  Denne alfabet-måtte er et fint tilbehør, når man vil kombinere læse- og skrivefærdigheder med programmering og kodning. I de ternede felter vises både små og store bogstaver. Mål: 75x90 cm. Af PVC, uden ftalater. Fra 3 år.
  215,00 kr.
 • Blue-Bot måtte - Eventyrverden

  Blue-Bot måtte - Eventyrverden

  Varenr.: 56878
  En måtte til Blue-Bot og Bee-Bot som tager børnene med ud i en fortryllende eventyrverden. De programmerer sig gennem velkendte eventyr. Fra 3 år.
  215,00 kr.
 • Blue-Bot anhænger

  Blue-Bot anhænger

  Varenr.: 112034
  Denne brugervenlige anhænger er udmærket til at integrere rolleleg og hentningsøvelser, når du arbejder med Bee-Bot og Blue-Bot. Lad robotten være et postbud, som kan hente og levere post, eller hvorfor ikke forvandle anhængeren til en indkøbsvogn? Robotten købes separat.
  139,00 kr.
 • Ekstra batteri til Blue-Bot/Bee-Bot.

  Ekstra batteri til Blue-Bot/Bee-Bot.

  Varenr.: 112036
  Ekstra genopladeligt batteri til Blue-Bot/Bee-Bot.
  60,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.