Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Fremkald Fremtidens Læring med Dobot Undervisningsrobot!

Ønsker du at tage din undervisning til nye højder ved at introducere virkelighedsnære problemstillinger, entreprenørskab og den seneste robotteknologi? Så er Dobot Undervisningsrobotten din vej til at skabe en læringsoplevelse, der ikke blot inspirerer, men også forbereder eleverne på den moderne arbejdsvirkelighed.

Dobot bringer den spændende verden af cobots (samarbejdende robotter) ind i klasselokalet, så eleverne kan opleve teknologiens kraft på første hånd. Ved at arbejde med Dobot kan dine elever tage fat på udfordrende problemstillinger, udvikle innovative løsninger og udforske entreprenørskab, alt sammen i et sikkert og engagerende læringsmiljø.

Forestil dig, hvordan eleverne vil reagere, når de ser en ægte robot – ligesom dem, de ser på moderne virksomheder – udføre opgaver og samarbejde med dem. Dette giver eleverne praktisk erfaring med teknologier, der former morgendagens arbejdspladser.

Dobot giver dig mulighed for at tilpasse undervisningen efter dine mål og elevernes niveau. Lær dem at programmere robotten til at udføre specifikke opgaver, løse problemer og endda samarbejde med dem som en partner.

 • Dobot Magician Education

  Dobot Magician Education

  Varenr.: 137056
  En alt-i-en brugervenlig Robotarm til STEAM-undervisning i automation, teknik og kodning. Letvægts-robotarm til intelligent træning. En alt-i-en STEAM-uddannelsesplatform. DOBOT Magician er en multifunktionel stationær robotarm til praktisk træning. Dobot Magician er installeret med forskellige værktøjer og kan håndtere opgaver som f.eks. 3D-print, lasergravering, skrivning og tegning. Den understøtter sekundær udvikling med 13 udvidelige grænseflader og over 20 programmeringssprog, hvilket virkelig får din kreativitet og fantasi til at stige uden nogen begrænsning. Robotten har en payload/løfteevne på 500 g og en radius på 320 mm.
  9.995,00 kr.
 • Dobot Magician Lite

  Dobot Magician Lite

  Varenr.: 134424-8001
  Dobot Magician Lite er en lille robot med mange af de funktioner, man ser i en industrirobot eller co-bot. Robotten er udviklet til undervisning, og kommer med intuitivt software, som inspirerer eleverne til at løse kreative opgaver og lære om robotter. Robotten er meget kompakt og vejer kun 2,4 kg, hvilket gør robotten nem at transportere og opsætte. Derudover har Dobot Magician Lite en præcision på 0,2 mm, hvilket gør den meget præcis, en payload/løfteevne på 250 g og en radius på 340 mm. Med robotten medfølger: Sugekop, Soft Gripper, Pen holder, Kamera kit, Power box og Magic box controller.
  6.962,00 kr.
 • Dobot transportbånd

  Dobot transportbånd

  Varenr.: 134728
  Dobot Conveyor Belt Magician gør det muligt for de studerende at arbejde med en fuldt simuleret produktionslinje. Anvend Dobot Conveyor Belt sammen Dobot Magician, og få robotten til at plukke varer fra transportbåndet. Transportbåndet er udstyret med justerbar hastighed, afstands- og farvesensor, og er et ideelt værktøj til at opbygge og simulere en automatiseringsproces.
  2.795,00 kr.
 • AI Teaching Kit til Magician Lite

  AI Teaching Kit til Magician Lite

  Varenr.: 134727
  Med Dobot AI Teaching kit kan undervisere og elever arbejde med kunstig intelligens. DOBOT AI Teaching Kit giver elever og studerende mulighed for at oprette en real life-baseret AI-løsning inden for få minutter. Ved at kombinere Dobot Magician Lite med dette sæt kan elever og studerende opleve ai-scenarier fra den virkelige verden og gennem en række aktiviteter, vil de blive inspireret til at lave prototype af egne AI-løsninger. Sættet giver også online trin-for-trin tutorials for at hjælpe begyndere godt i gang.
  695,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.