Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 

Nyheden SPIKE™ Essential er for alle der arbejder med teknologiforståelse, Makerspace og STEAM-undervisning i indskoling og på mellemtrin.

SPIKE™ Essential er LEGOS nyeste undervisningsmateriale målrettet elever i indskoling og på mellemtrin og giver elever kompetencer til at de kan arbejde videre med den mere avancerede LEGO Education SPIKE™ Prime fra mellemtrin og i udskoling.

Væk yngre folkeskoleelevers interesse for Teknologiforståelse og naturvidenskabelig læring gennem sjov problemløsning, og hjælp dem med at opbygge robusthed og tænke selvstændigt.

Som en del af LEGO® læringssystemet engagerer SPIKE™ Essential eleverne i praktiske undersøgelser af naturvidenskabelige begreber og styrker samtidig deres læse- og skrivefærdigheder, matematikkompetencer og sociale og følelsesmæssige udvikling.

I læringsforløbene, der er baseret på nationale læseplaner, gøres brug af temaer fra hverdagen, minifigurer med forskellige personligheder, som børn kan relatere til, og velkendte LEGO elementer for at løse problemer gennem historiefortælling.

Med fleksibel indbygget stilladsering og muligheder for kompetencebaseret faglig udvikling bliver det nemt for lærere at komme godt i gang og bevæge sig videre fra det ene forløb til det næste.

Læs mere om indholdet af SPIKE Essential lige her.

Download SPIKE Essential software her.

 Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores LEGO Education Trainer, Lars Bo, på tlf. 52 10 88 55 eller mail lars.bo@lekolar.dk

Sortiment

 • LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

  Varenr.: 131852
  449 dele. Ikon- og ordbaseret blokkodning med simpel hardware - herunder en intelligent hub med to porte, to små motorer, et lyspanel og en farvesensor - som giver elevernes kreationer liv. Sættet indeholder også et farverigt udvalg af LEGO-klodser, reservedele og en holdbar opbevaringsboks med et farvekodet sorteringsbræt for at gøre byggeprocessen lettere. SPIKE Essential er en del af LEGO Learning System og tilbyder standardiserede STEAM-lektioner i fem enheder, som indeholder otte 45-minutters lektioner hver. Hver lektion indeholder online lektionsplaner med tilføjelse til matematik- og sprogkundskaber. Vi tilbyder evalueringsmaterialer og videoer, som underviseren kan benytte. Til indskoling og mellemtrin. Fra 6 år.
  2.159,00 kr.
 • LEGO® Technic lille vinkelmotor

  LEGO® Technic lille vinkelmotor

  Varenr.: 132743
  Væk dine LEGO®-konstruktioner til live ved hjælp af LEGO Technic Small Angle Motor, som har et kompakt design og en integreret rotationssensor med absolut positionering og nøjagtig præcision. Feedback-kontrol med magnet for nøjagtig position. Enkel kalibrering via nulpunktsmarkering. Anvendes med LEGO Technics lille og store hub.
  375,00 kr.
 • LEGO® Technic™ batteri til lille hub

  LEGO® Technic™ batteri til lille hub

  Varenr.: 132746
  LEGO® Technic Small Hub-batteriet er et genopladeligt lithium-ion-batteri, som bruges sammen med Technic Small Hub (132745). Dette 630 mAh-batteri kan oplades med et Micro-USB-kabel, mens det er tilsluttet hubben, men kan også fjernes hurtigt og nemt uden værktøj. Batteriet er inkluderet i LEGO Technic Small Hub og i LEGO Education SPIKE Essential Set (131852).
  509,00 kr.
 • LEGO® Technic 3x3 lyspanel farver

  LEGO® Technic 3x3 lyspanel farver

  Varenr.: 132744
  Tilføj en regnbue af farver til dine SPIKE -modeller med dette LEGO® Technic 3x3 farvelyspanel. Når den anvendes med hubs fra LEGO Technic kan hver af de ni pixels kodes til at vise ti forskellige farver med ti forskellige lysstyrker med uendelige kreative muligheder.
  292,00 kr.
 • LEGO SPIKE™ Essential Replacement 2

  LEGO SPIKE™ Essential Replacement 2

  Varenr.: 132748
  Sørg for, at dit SPIKE ™ Essential Set altid har et komplet sæt med minifigurer ved hjælp af dette erstatningssæt. Fire minifigurer medfølger allerede i LEGO® Education SPIKE Essential Set (131852).
  35,00 kr.
 • LEGO® Education SPIKE™ Essential replacement 1

  LEGO® Education SPIKE™ Essential replacement 1

  Varenr.: 132747
  Sørg for, at LEGO® Education SPIKE Essential Set (131852) fortsat fungerer perfekt med SPIKE Essential Replacement Package 1. Med 97 LEGO-dele sikrer dette reservedelssæt, at du ikke behøver at bruge tid på at lede efter dele, som er blevet væk.
  46,00 kr.
 • LEGO® Technic™ lille hub

  LEGO® Technic™ lille hub

  Varenr.: 132745
  Den avancerede, men brugervenlige lille hub fra LEGO® Technic kombinerer og styrer motorer, sensorer og andre LEGO-dele fra LEGO Technic for at skabe sjove, interaktive modeller. Med to indgangs-/udgangsporte, Bluetooth-forbindelse, 6-akset gyroskop og et genopladeligt batteri med mikro-USB-opladnings- og tilkoblingsport udgør denne lille hub kernen i alle SPIKE ™ Essential-modeller.
  1.525,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.