Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Telefonsystem

Vores telefonsystem er desværre nede pt. Vi arbejder på højtryk for at få det til at virke igen. I kan altid kontakte os på info@lekolar.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer. Mvh Lekolar

 

Nyheden SPIKE™ Essential er for alle der arbejder med teknologiforståelse, Makerspace og STEAM-undervisning i indskoling og på mellemtrin.

SPIKE™ Essential er LEGOS nyeste undervisningsmateriale målrettet elever i indskoling og på mellemtrin og giver elever kompetencer til at de kan arbejde videre med den mere avancerede LEGO Education SPIKE™ Prime fra mellemtrin og i udskoling.

Væk yngre folkeskoleelevers interesse for Teknologiforståelse og naturvidenskabelig læring gennem sjov problemløsning, og hjælp dem med at opbygge robusthed og tænke selvstændigt.

Som en del af LEGO® læringssystemet engagerer SPIKE™ Essential eleverne i praktiske undersøgelser af naturvidenskabelige begreber og styrker samtidig deres læse- og skrivefærdigheder, matematikkompetencer og sociale og følelsesmæssige udvikling.

I læringsforløbene, der er baseret på nationale læseplaner, gøres brug af temaer fra hverdagen, minifigurer med forskellige personligheder, som børn kan relatere til, og velkendte LEGO elementer for at løse problemer gennem historiefortælling.

Med fleksibel indbygget stilladsering og muligheder for kompetencebaseret faglig udvikling bliver det nemt for lærere at komme godt i gang og bevæge sig videre fra det ene forløb til det næste.

Læs mere om indholdet af SPIKE Essential lige her.

 Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores LEGO Education Trainer, Lars Bo, på tlf. 52 10 88 55 eller mail lars.bo@lekolar.dk

Sortiment

  • LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

    LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

    Varenr.: 131852
    449 dele. Ikon- og ordbaseret blokkodning med simpel hardware - herunder en intelligent hub med to porte, to små motorer, et lyspanel og en farvesensor - som giver elevernes kreationer liv. Sættet indeholder også et farverigt udvalg af LEGO-klodser, reservedele og en holdbar opbevaringsboks med et farvekodet sorteringsbræt for at gøre byggeprocessen lettere. SPIKE Essential er en del af LEGO Learning System og tilbyder standardiserede STEAM-lektioner i fem enheder, som indeholder otte 45-minutters lektioner hver. Hver lektion indeholder online lektionsplaner med tilføjelse til matematik- og sprogkundskaber. Vi tilbyder evalueringsmaterialer og videoer, som underviseren kan benytte. Til indskoling og mellemtrin. Fra 6 år.
    2.295,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.