Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 

Lego Education Maker.png

LEGO® Education Maker lektionerne repræsenterer en innovativ tilgang til undervisning, skræddersyet til at fange og fastholde folkeskoleelevernes interesse på indskoling og mellemtrinnet. Disse spændende lektioner er designet til at vække en nysgerrighed og fascination for design, teknologi og kodning ved hjælp af motordrevne modeller og enkel programmering.

Hver lektion er struktureret med en indledende opgavebeskrivelse, som fungerer som et springbræt for kreativ udfoldelse. Gennem åbne opgaver tilskyndes eleverne til at udforske, eksperimentere og præsentere utallige løsningsforslag, hvilket giver dem friheden til at inkarnere deres ideer i tegninger, konstruktioner og test af prototyper.

I disse lektioner bliver lærerens rolle en brobygger mellem viden og udforskning ved at facilitere elevernes vækst gennem værktøjer og den frihed, der er nødvendig for at definere problemstillinger, udtænke løsninger og dele deres opdagelser.

Fleksibiliteten i disse undervisningsmoduler opfordrer til kreativitet og tilpasning, så de bedst muligt imødekommer og beriger elevernes læringsoplevelse.

Nysgerrig på en Maker workshop?

Er du fascineret af mulighederne i en Maker workshop? Vores dedikerede LEGO Education træner står klar til at inspirere og vejlede. Tag kontakt til Lars Bo, lige her.

Kontakt vores LEGO Education træner

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.