Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Codey Rockey

Codey Rocky er en pædagogisk robot, som er velegnet som en introduktion til programmering. Den er let at komme i gang med og kan bruges af nybegyndere, men i takt med at man lærer mere, kan den blive til en mere avanceret robot, som giver en masse muligheder med sine sensorer og funktioner. Codey Rockey består af to dele: Codey som er hjernen og den enhed, man programmerer, samt den kampvognslignende underdel Rockey, som gør det muligt at køre med robotten. På Rockey er der en IR- og farvesensor, som gør det muligt for Codey Rockey at interagere med farver og linjer på underlaget under den. I appen MakeBlock er der tre måder at styre Codey Rockey på: En fjernbetjening der fungerer som et joystick, en tegnefunktion hvor man tegner på skærmen, hvordan Codey Rockey skal køre, samt en programmeringstilstand, hvor man programmerer med blokprogrammering. 

Codey Rockey er kompatibel med MakeBlock Neuron og har mulighed for at koble LEGO® klodser på.  

Kan tilsluttes via USB-kabel samt Bluetooth. Kan også tilsluttes trådløst til en computer via den medfølgende Bluetooth-dongle.

Codey Rockey har en masse sensorer såsom et LED-display, IR-sensor, lyd- og lyssensor, gyroskop, indbyggede højttalere og tre programmerbare knapper. 

App/software: MakeBlock, mBlock 5 (PC, MAC)

Børn leger med CodeyRocky

  • Codey Rocky

    Codey Rocky

    Varenr.: 123577
    Smart robot for nybegyndere inden for programmering. Din nye programmeringskompagnon. Cody Rocky er en programmeringsrobot til STEAM-undervisning. Den giver dig underholdning og erfaring, mens du lærer at programmere. Fra 6 år og opefter. Kombinationen af en brugervenlig robot og hardware med det blokbaserede programmeringssoftware, mBlock5, garanterer nybegynderen en hurtig og nem start på programmering.
    1.264,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.