Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Codey Rocky

Codey Rocky er en pædagogisk robot, som er velegnet som en introduktion til programmering. Den er let at komme i gang med og kan bruges af nybegyndere, men i takt med at man lærer mere, kan den blive til en mere avanceret robot, som giver en masse muligheder med sine sensorer og funktioner. Codey Rocky består af to dele: Codey som er hjernen og den enhed, man programmerer, samt den kampvognslignende underdel Rockey, som gør det muligt at køre med robotten. På Rocky er der en IR- og farvesensor, som gør det muligt for Codey Rocky at interagere med farver og linjer på underlaget under den. I appen MakeBlock er der tre måder at styre Codey Rocky på: En fjernbetjening der fungerer som et joystick, en tegnefunktion hvor man tegner på skærmen, hvordan Codey Rockey skal køre, samt en programmeringstilstand, hvor man programmerer med blokprogrammering. 

Codey Rocky er kompatibel med MakeBlock Neuron og har mulighed for at koble LEGO® klodser på.  

Kan tilsluttes via USB-kabel samt Bluetooth. Kan også tilsluttes trådløst til en computer via den medfølgende Bluetooth-dongle.

Codey Rocky har en masse sensorer såsom et LED-display, IR-sensor, lyd- og lyssensor, gyroskop, indbyggede højttalere og tre programmerbare knapper. 

App/software: MakeBlock, mBlock 5 (PC, MAC)

Børn leger med CodeyRocky

 • Codey Rocky

  Codey Rocky

  Varenr.: 123577
  Smart robot for nybegyndere inden for programmering. Din nye programmeringskompagnon. Cody Rocky er en programmeringsrobot til STEAM-undervisning. Den giver dig underholdning og erfaring, mens du lærer at programmere. Fra 6 år og opefter. Kombinationen af en brugervenlig robot og hardware med det blokbaserede programmeringssoftware, mBlock5, garanterer nybegynderen en hurtig og nem start på programmering.
  1.095,00 kr.
 • Bluetooth dongle

  Bluetooth dongle

  Varenr.: 123576
  Makeblock Bluetooth dongle er pdesignet til trådløs dataoverførsel på kort afstand. Donglen kan kobles sammen med alle Makeblock-enheder med indbyggede Bluetooth-moduler, hvilket giver brugerne en mere fleksibel trådløs oplevelse.
  149,00 kr.
 • Codey Rocky & Neuron Education Kit

  Codey Rocky & Neuron Education Kit

  Varenr.: 129120
  Codey Rocky & Neuron Education Kit er et sæt, som består af Codey Rocky (123577) og Neuron programmerbare elektroniske moduler. Med Codey Rockey kan du hurtigt begynde at programmere en brugervenlig, men funktionel robot. Eleverne programmerer Codey ved hjælp af Scratch og Python. Neuron består af elektroniske moduler, som er koblet sammen med magneter. Disse programmeres via den samme app som Codey med enten Scratch, Python eller strømbaseret programmering.
  1.387,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.