Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

mBot

mBot er en robot til STEAM-undervisning for begyndere, som gør det nemt og sjovt at undervise i og lære robotprogrammering. Kun ved hjælp af en skruetrækker og trin-for-trin-vejledningen kan børn bygge en robot fra bunden og opleve glæden ved at skabe hands-on. I processen vil de lære om robotteknologi og en masse forskellige elektroniske dele, få forståelse for det grundlæggende i blokbaseret programmering og udvikle deres designkompetencer og evne til at tænke logisk.

mBot Explorer Kit

mBot Explorer Kit er en opdateret version af den klassiske mBot-robot. mBot er en undervisningsrobot, som kan bruges af elever på mellemtrinnet og opefter. Det nye ved denne version er, at der medfølger en LED-matriceskærm, som kan tilsluttes og programmeres. 

 

Software og programmeringssprog:

mBot programmeres i Makeblocks egen editor mBlock 5 til PC med blokprogrammering i Scratch eller tekstprogrammering i Python. Til iOS og Android (Chromebook) bruges appen mBlock Blockly til at programmere mBot med blokprogrammering. I mBlock Blockly er der også en gamification-version, hvor man skal gennemføre niveauer ved at programmere mBot til at udføre opgaver. Til iOS og Android-tablets findes også appen Makeblock, som ligner PC-versionen og bygger på Scratch og Python. 

mBot-serien

mBot Ranger

Robotbyggesæt til at bygge en færdigdesignet robot som er perfekt til både leg og læring. Med dele som gør det muligt at bygge robotten om til et bæltekøretøj, et hurtigt trehjulet eller et dansende tohjulet køretøj ved hjælp af gyrosensoren. Sættet består af ca. 100 mekaniske og elektroniske moduler og dele. mBot Ranger har et mere avanceret printkort med flere sensorer, kraftigere og hurtigere motorer (0,6 m/s) og kraftige bælter til bæltekøretøjet. Tilsluttes en computer eller mobil enhed via Bluetooth. Kan programmeres fra en computer og styres med en mobil eller tablet eller programmeres til f.eks. at følge en udlagt linje eller selv køre rundt og undvige forhindringer. Bygges sammen ved hjælp af den medfølgende guide, som også findes i app-form (iOS og Android) med 3D-modeller til at lette processen. Nødvendigt værktøj medfølger. Robotten tilsluttes mobilen via Bluetooth og styres via app (Android og iOS). Appen indeholder alt til at programmere, designe, styre og endda dele sin kreation med andre. Med chassis og låg som er specialdesignet til at beskytte bundkortet samt beskytte børns øjne fra LED-lyset. Har farvemærkede RJ25-porte for enklere ledningsføring, som gør det lettere at bygge. Kræver 6x AA-batterier.

 • Makeblock STEAM Education Kit - Robot Science

  Makeblock STEAM Education Kit - Robot Science

  Varenr.: 129152
  Makeblock STEAM Education Kit - Robot Science er et programmeringssæt fuldt af elektroniske moduler, sensorer og mekaniske dele. Sammen med de 16 medfølgende lektionsplaner lærer eleverne at konstruere og programmere mange forskellige ting for at løse reelle hverdagsudfordringer eller lave videnskabelige projekter.
  1.898,00 kr.
 • Makeblock Ultimate Robot Kit V2.0

  Makeblock Ultimate Robot Kit V2.0

  Varenr.: 129124
  Et avanceret programmerbart robot-sæt, som indeholder mere end 550 mekaniske dele og elektroniske moduler til at bygge 10 forskellige robotter og mange andre maker-projekter. Fra 14 år.
  3.595,00 kr.
 • Makeblock mBot2

  Makeblock mBot2

  Varenr.: 129156
  Makeblock mBot2 er en ny og opgraderet variant af mBot-robotten og inkluderer også mikrocomputeren CyberPi. Med mBot lærer eleverne både at konstruere forskellige typer robotter og programmere dem med både blokprogrammering, men også gennem tekstprogrammering. Sættet indeholder: motorer, hjul, forskellige sensorer (inkluderet linjesporere, afstandsmålere), lysmodul, fjernkontrol, CyberPi med flere sensorer og indgange og udgange til at koble flere motorer og sensorer. Kan kobles til både via Bluetooth og WiFi. Fra 14 år.
  1.259,00 kr.
 • mBot-S Explorer Kit

  mBot-S Explorer Kit

  Varenr.: 115117
  Makeblock mBot-S Explorer Kit. Opdateret robotbyggesæt. Bluetooth-kompatibel.
  1.401,00 kr.
 • mBot Explorer Kit

  mBot Explorer Kit

  Varenr.: 123575
  MakeBlock mBot Explorer Kit er en undervisningsrobot til STEAM-undervisning og passer til elever fra 14 år og opefter. mBot-S indeholder mange elektroniske moduler såsom en LED-matrice, sensorer, en IR-sender og en IR-modtager. Den har medfølgende programmeringssoftware mBlock (til PC/mobil) og understøtter Makeblock-appen til 3D-konstruktion. Explorer Kit er et opgraderet kit med MakeBlock-produktet mBot. Det inkluderer de oprindelige dele af det klassiske sæt og gør det også muligt for elever at tilpasse deres LED-matriceskærm. Som en pædagogisk og underholdende robot til MakeBlock er mBot Explorer ganske let at komme i gang med, hvilket gør det til et perfekt værktøj, som hjælper nybegyndere med deres STEAM-læring (naturvidenskab, teknik, ingeniørvidenskab, kunst og matematik). Elever kan bygge robotter i forskellige former og lære at programmere med det grafiske programmeringssoftware fra MakeBlock. Explorer Kit har en LED-matrice, som ikke indgår i standardversionen. Dette kit gør det muligt at bygge tre forskellige versioner af mBot. LED-matricedisplayet er alsidigt, eftersom elever kan programmere for at tilpasse udtryk, tekst og vejrmeldinger. Dele og komponenter er standardiserede og brugervenlige. Den grafiske programmering er tilpas let til, at elever kan skabe, som de vil, og styre robotterne for at spille spil, undvige forhindringer og følge linjer. Tilslutning: Bluetooth-indgang: lysgivere, knap, IR-modtagere, ultralydssensor, rækkefølgende sensor. Udgang: Summer, RGB LED, IR-sendere, to motorer, porte. Byggesættet indeholder mange smådele såsom minihjul, dæk, Bluetooth-modul, IR-fjernbetjening, motordele, sensorer, linjefølgere, konsol, møtrikker, skruer m.m. Byggevejledning og hurtigstartguide medfølger. Specifikationer: Motor medfølger, antal motorer 2, summermodul, lysmodul LED, lydsensor, lyssensor, Bluetooth-modul, smartphone-fjernsupport, kabel inkluderet RJ-25,USB.
  895,00 kr.
 • mBot Ranger Robot Kit (Bluetooth-version)

  mBot Ranger Robot Kit (Bluetooth-version)

  Varenr.: 123581
  Robotbyggesæt til at bygge en færdigdesignet robot som er perfekt til både leg og læring. Med dele som gør det muligt at bygge robotten om til et bæltekøretøj, et hurtigt trehjulet eller et dansende tohjulet køretøj ved hjælp af gyrosensoren. Sættet består af ca. 100 mekaniske og elektroniske moduler og dele. mBot Ranger har et mere avanceret printkort med flere sensorer, kraftigere og hurtigere motorer (0,6 m/s) og kraftige bælter til bæltekøretøjet. Tilsluttes en computer eller mobil enhed via Bluetooth. Kan programmeres fra en computer og styres med en mobil eller tablet eller programmeres til f.eks. at følge en udlagt linje eller selv køre rundt og undvige forhindringer. Bygges sammen ved hjælp af den medfølgende guide, som også findes i app-form (iOS og Android) med 3D-modeller til at lette processen. Nødvendigt værktøj medfølger. Robotten tilsluttes mobilen via Bluetooth og styres via app (Android og iOS). Appen indeholder alt til at programmere, designe, styre og endda dele sin kreation med andre. Med chassis og låg som er specialdesignet til at beskytte bundkortet samt beskytte børns øjne fra LED-lyset. Har farvemærkede RJ25-porte for enklere ledningsføring, som gør det lettere at bygge. Kræver 6x AA-batterier (sælges separat).
  1.953,00 kr.
 • mBot Add-On-pakke - Interaktiv lys og lyd

  mBot Add-On-pakke - Interaktiv lys og lyd

  Varenr.: 123573
  Tilbehørspakke til mBot Explorer med fokus på lyd og lys. Byg din mBot om til en lyssøgende robot, en skorpion eller en intelligent stemmeaktiveret skrivebordslampe.
  269,00 kr.
 • mBot Add-on-pakke - Servopakke

  mBot Add-on-pakke - Servopakke

  Varenr.: 123578
  Denne pakke udvider dit mBot Explorer Kit med yderligere tre færdige robotter. Med komponenterne i denne pakke kan du bygge: "Dancing Cat", "Head-Shaking Cat" og "Light-Emitting Cat". "Dancing Cat" er en kat, som danser til musik, vinker med sine poter og byder dig velkommen hjem. "Head-Shaking Cat" er en kat, som leder efter dig ved at dreje hovedet og søge med sine store øjne. "Light-Emitting Cat" oplyser alt omkring sig, uanset hvor det er.
  269,00 kr.
 • mBot Ranger Add-On-pakke - Lasersværd

  mBot Ranger Add-On-pakke - Lasersværd

  Varenr.: 123572
  En variation af farver, lydkontrol, lyskontrol, touchkontrol, gyrosensor. Forvandl din mBot Ranger til et lasersværd med dette udvidelseskit! Ved hjælp af programmet mBlock kan du programmere lasersværdet og vælge forskellige kontroller selv og enten styre den via lys-kontrol, gyro, lyd eller touch.
  369,00 kr.
 • mBot Add-On-pakke - Seksbenet robot

  mBot Add-On-pakke - Seksbenet robot

  Varenr.: 123579
  Denne pakke udvider dit mBot Explorer Kit med yderligere tre færdige robotter. Med komponenterne i denne pakke kan du bygge: "Beetle", "Mantis" og "Crazy Frog". "Beetle" er et insekt med seks ben. Det bevæger sig hurtigt og kan angribe enhver fjende. "Mantis" kryber stille frem og kan gribe fat i dig med sine lange arme. "Crazy Frog" er en lille skør frø, som bevæger sig tilfældigt over et stort område.
  269,00 kr.
 • Bluetooth dongle

  Bluetooth dongle

  Varenr.: 123576
  Makeblock Bluetooth dongle er pdesignet til trådløs dataoverførsel på kort afstand. Donglen kan kobles sammen med alle Makeblock-enheder med indbyggede Bluetooth-moduler, hvilket giver brugerne en mere fleksibel trådløs oplevelse.
  149,00 kr.
 • Makeblock AI & IoT Robot Education Kit

  Makeblock AI & IoT Robot Education Kit

  Varenr.: 129283
  Makeblock AI & IoT Robot Education Kit er et sæt, som består af mBot og flere ekstra elektroniske moduler og mekaniske komponenter. Med dette sæt kan eleverne blandt andet lære om AI og IoT gennem projekter, der kan bruges i hverdagen. Indeholder mBot, servomotorer, sensorer, smartkamera og mekaniske komponenter.
  2.895,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.