Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Makedo logo

Makedo banner 1.png

Er du på udkig efter den perfekte måde at fremme opfindsomhed, kreativitet og bæredygtig tænkning i dit makerspace? Så er Makedo det ideelle værktøj til dig!

Makedo bringer magien frem ved analoge materialer, genbrug og upcycling.
Med Makedo kan dine elever forvandle genbrugsmaterialer såsom papkasser, rør og andre forladte skatte til fantastiske kreationer. Forestil dig, hvordan dine elever vil lyse op, når de opdager, at de kan forvandle simple materialer til imponerende kunstværker og fungerende opfindelser.

Makedo-værktøj er ikke kun sjovt, det er også lærerigt. Ved at arbejde med Makedo lærer eleverne om bæredygtighed, problemløsning og samarbejde på en praktisk og engagerende måde. De vil opdage, hvordan genbrug og upcycling kan inspirere til nytænkning og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Makedo landingsside.png

Uanset om du allerede har erfaring med makerspaces eller er nybegynder, er Makedo let at implementere. De enkle værktøjer og brugervenlige materialer gør det muligt for dig at skabe en inspirerende læringsoplevelse for dine elever helt uden besvær.

Makedo har udarbejdet en 'Teachers Guide', som gør det nemt for jer at komme i gang med at kreere i klasseværelset! 

 • Makedo Invent

  Makedo Invent

  Varenr.: 141860
  360 dele/pakke. Værktøj og skruer til at skære, folde og samle pap. At bygge og skabe med pap fremmer kreativiteten. Pakken indeholder 14 Safe-Saw, 7 Skruetrækkere, 7 Fold-Roller, 240 Screw, 80 Screw+ og 12 Mini-Tool. Til 12-24 børn. Fra 5 år
  1.000,00 kr.
 • Makedo Explore

  Makedo Explore

  Varenr.: 142043
  Få din rabat - ring 70 20 60 80
  180,00 kr.
 • Makedo Scru-driver

  Makedo Scru-driver

  Varenr.: 142044
  Skruetrækker tilpasset Makedo skruer. Med skruetrækkeren kan du lave huller i pappet til skruer. Fra 5 år.
  40,00 kr.
 • Makedo Safe-saw

  Makedo Safe-saw

  Varenr.: 142045
  Sav med klinge uden skarpe kanter til savning i pap. Kartonnens kanter bliver bløde, så du ikke skærer dig. Brug savens håndtag til at perforere huller til skærelinjen. Fra 5 år.
  60,00 kr.
 • Makedo Fold-roller

  Makedo Fold-roller

  Varenr.: 142046
  Rulle til kontrolleret foldning af pap. Tryk og rul hjulet på overfladen af ​​pappet. Fold derefter langs den stiplede linje. Du kan også bruge Fold-Roller til at spore skærelinjer, som børnene kan følge med saven. Fra 5 år.
  60,00 kr.
 • Makedo Scru+

  Makedo Scru+

  Varenr.: 142047
  120 stk./pk. Ekstra skruer til Makedo. Scru kan samle fire til seks lag pap. Skal suppleres med 142044 Makedo skruetrækker. Fra 5 år.
  130,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.