Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

En iPad med Osmo-teknologi "ser" den virkelige verden, som f.eks skrift, tegninger og andre kreationer, som børn laver foran skærmen, og svarer direkte med feedback og sjov på skærmen.

Sådan virker Osmo

1. Placer din enhed i en kompatibel Osmo Base, og monter den røde reflektor over enhedens kamera.

2. Leg med fysiske spillebrikker – tegn, kod, stav m.m.

3. Osmo scanner bordet, og barnets kreationer bliver levende på skærmen!

Osmo
Osmo
Osmo
Osmo

Osmo sortiment

 • Osmo Creative Kit

  Osmo Creative Kit

  Varenr.: 56683
  Osmo er et lærerigt interaktivt pædagogisk spil med fysiske dele, der fungerer sammen med en iPad. En iPad med Osmo-teknologi "ser" den virkelige verden såsom skrift, tegninger og andre kreationer, som børn laver foran skærmen, og svarer direkte med feedback og sjov på skærmen. Indeholder base og spejl, de 3 kreative spil Masterpiece, Monster og Newton, whiteboard, 6 whiteboardtuscher og viskeklæder med integreret blyantholder. OBS! Osmo Creative Kit kræver iPad (medfølger ikke). Fra 5 år. På engelsk.
  713,00 kr.
 • Osmo Pizza Co Game

  Osmo Pizza Co Game

  Varenr.: 56685
  Åbn dit eget pizzeria, bag pizzaer med forskelligt fyld, og tæl byttepenge med legetøjspengene. Geninvester virksomhedens overskud, og fortsæt med at arbejde dig op, indtil du bliver den bedste inden for pizzabranchen. I løbet af spillet træner du bl.a. addition, subtraktion og brøker. OBS! Osmo Coding kræver Osmo base og spejl fra et Brilliant Kit, Creative Kit eller Genius Kit samt iPad (medfølger ikke). Fra 5 år. På engelsk.
  429,00 kr.
 • Osmo Genius Kit

  Osmo Genius Kit

  Varenr.: 56682
  Osmo er et lærerigt interaktivt pædagogisk spil med fysiske dele, der fungerer sammen med en iPad. Osmo Genius Kit består af fem spil, som hentes ned som apps fra App Store og giver mange timers underholdning. Du skal bare installere appen, placere en iPad i stativet, montere den medfølgende reflektor, og så er alt klar til brug! Indeholder Numbers - sjov leg med tal, Masterpiece - forbedr dine tegnefærdigheder, Words - sjov med ord i puslespilsform, Tangram - Tangram-puslespil med digital oplevelse og Newton - fysik møder kreativ problemløsning. OBS! Osmo Creative Kit kræver iPad (medfølger ikke). Fra 5 år og opefter. På engelsk.
  944,00 kr.
 • Osmo Coding Awbie Game

  Osmo Coding Awbie Game

  Varenr.: 56687
  Kodning træner logik og problemløsning, og det hjælper børn med af færdes i den digitale verden. Osmo Coding er en nem måde at introducere børn for kodning. I spillet guider man Awbie, en legende figur der elsker jordbær, rundt i et forunderligt træ-rystende og jordbær-gumlende eventyr med kodekommandoer. Spillet stimulerer samarbejde, da flere børn kan spille samtidigt på samme iPad. OBS! Osmo Coding kræver Osmo base og spejl fra et Brilliant Kit, Creative Kit eller Genius Kit samt iPad (medfølger ikke). Fra 5 år og opefter. På engelsk.
  513,00 kr.
 • Osmo Brilliant Kit

  Osmo Brilliant Kit

  Varenr.: 56678
  Osmo Brilliant Kit består af 4 spil, som hentes ned som apps fra App Store. Installer appen, placer en iPad i holderen og monter medfølgende reflektor. Indeholder Numbers (sjov leg med tal), Masterpiece (forbedr din tegnefærdigheder), Tangram (puslespil med digital oplevelse) og Newton (fysik møder kreativ problemløsning). OBS! Osmo Brilliant Kit kræver iPad (medfølger ikke). Fra 5 år. På engelsk.
  677,00 kr.
 • Osmo Coding Jam Game

  Osmo Coding Jam Game

  Varenr.: 56684
  Programmeringstræning der giver barnet mulighed for at komponere sin egen musik ved at arrangere Osmos kodeblokke. Du kan også bruge basisblokke fra Coding Awbie til at spille Coding Jam, men for at opleve Coding Jams fulde kreative potentiale er det nødvendigt med Osmos egne blokke. OBS! Osmo Coding kræver Osmo base og spejl fra et Brilliant Kit, Creative Kit eller Genius Kit samt iPad (medfølger ikke). Fra 5 år og opefter. På engelsk.
  555,00 kr.
 • Osmo Coding Duo

  Osmo Coding Duo

  Varenr.: 56915
  NU NEDSAT MED 50 %
  120,00 kr.
 • Osmo Base til iPad

  Osmo Base til iPad

  Varenr.: 56680
  Bruges til at spille Osmo-spil. Indeholder: 1 holder til iPad og reflektor. Bruges sammen med iPad (medfølger ikke) til Osmo-spil. Fra 5 år.
  314,00 kr.
 • Osmo Base til iPhone

  Osmo Base til iPhone

  Varenr.: 56681
  NU NEDSAT MED 50 %
  120,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.